Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink: Zvýšení zabezpečení kódování Irdeto

Cituji: "Pro příjem programů v UHD kvalitě není dostupný žádný certifikovaný satelitní přijímač Irdeto..."

Výborně. Takže nestačí, že jsem platící zákazník. Nestačí, že mám certifikovaný přijímač. Ještě si musím dokoupit druhý necertifikovaný přijímač a modul. Já vím, že to zní poněkud tendenčně. Ale kolik zákazníků s modulem asi je? A co ti ostatní? Takhle se se zákazníky nejedná. Já to vidím jako další hřebík do rakve. Pohřeb se blíží. Pokud tady vznikne vášnivá diskuze, mohl by někdo dát info, jestli Fashion 4k z ruských serverů opravdu nejede? Děkuji.

Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K

Hugocz
Registrace: 10/2006
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 136
Odpověď v diskusním vlákně

@Kasr

Myslis orangesat prip. antiksat z 16e? Tí su radi, ze sa nejak drzia. Presadit sa v poskytovani sat na tak malom trhu ako je SR CR, nie je pri tak velkej konkurencii extra ziskova zalezitost, vid ako dopadol Flix..
Ku karte od Magiosat / digi zakaznik fasuje ich box alebo cam, teda situacia podobna ako pri kartickach M7 v layer 2b

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

@jozef BA

Viem, ze su radi, ze môzu vôbec fungovat,preto to je tak, ako to je.

Kasr
Registrace: 8/2008

RE: Skylink: Zvýšení zabezpečení kódování Irde...

Trochu z jiného soudku, dnes mi volal kamarad, ze mu občas zakostickuji ve forme radku na obraze placene programy na Skylinku uz par dni, ma zaplaceny balik multi, zakladni programy jedou ok, TV Samsung H 6672 a modul Irdeto SMIT fialovy a karta ICE, Zpozoroval jsem to i ja na svém zarizeni Humax 5100S s kartou ICE ve ctecce Irdeto. Zrejme něco zkousi, před par tydny ok. Ma někdo podobnou zkušenost v posledních dnech. Signálem to nebude, parabola ok u me.

HYPER
Registrace: 11/2010

Zvýšení zabezpečení kódování Irdeto

je pravda že toto zabezpečenie je vyššie, ale bohužiaľ, je to už prelomené a sharing ide ďalej...

elektrik
Registrace: 4/2008

@joscer

tento TP 11112 MHz už mi běží volně od roku 2018 ,to ho skylink neměl.

zert
Registrace: 2/2009

@Hugocz

Vždyť vysílá volně TP 11112 MHz 19,2°jako ses astra demo UHD

zert

@zert

1. Fashion 4K na TP 11112 je kódován. Mě to bez vloženého modulu ViaccessOrca nejde.
2. Na TP 11112 žádný program SES Astra demo UHD není. Jeden Demo je na 11778 a druhý je na 10994 (ten je s HDR).

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

@zert

volné vysielanie skončilo 18.11
https://www.parabola.cz/clanky/6720/fashion-one-4k-dalsi-program-v-nabidce-skylinku/

peto197601
Registrace: 3/2019

Asi mate pravdu.Mě to vzdycky hralo ,kdyz jsem ne něj prepnul

zert

@HYPER

Mne to robí tiež, už som myslel že mám niečo s parabolou alebo LNB, ale signál a kvalita su 100%.

Kimlo
Registrace: 1/2017

Tak snad uz to bude ok. Včera vecer jsem se dival přes hodinu na Love nature HD a zatím bez rozkostickovani obrazu. Uvidíme.

HYPER
Registrace: 11/2010
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 136

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra