![]() |
|
VU+ Uno 4K SE sekol sa na flashing imageZdar,mám VU+ Uno 4K SE s OpenATV 6.3 chcel som tam dať na skúšku VTi 14.0.5 všetko som spravil podľa návodu len som si neskontroloval či je usb kľúč formátovaný na FAT32 dal som na neho image vložil do boxu a zapol, napísalo Reading USB, Continuing pár krát potom Flashing Image a to píše stále už asi hodinu na TV svieti logo OpenATV, ako mám postupovať ? Daný USB som používal na flash OpenATV a naposledy na zálohu. Môžem box vypnúť skontrolovať USB a skúsiť znova ? Ďakujem |
GIGN1987
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 168 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
![]() |
|
RE: VU+ Uno 4K SE sekol sa na flashing imageInšie ti asi neostáva. Skús teda vybrať a na formátovať na novoVU+ UNO 4K, OpenPli 8.3, Oscam.Pozícia:23,5-19,2-16-13,0.TivúSat
|
Valto
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 338 |
![]() |
|
RE: VU+ Uno 4K SE sekol sa na flashing imageNic ineho ti nezbyva,vypnut prijimac,naformatovat usb na fat32,nakopirovat to VTi a flash! ![]() |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 511 |
![]() |
|
@GIGN1987Prepáč, ale nič lepšie ako vŕtať do niečoho čo ti funguje ťa nenapadlo ? Radu ako sa zo zbytočného problému dostať máš... Možno si druhýkrát rozmyslíš cez sviatky podobné experimenty...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: VU+ Uno 4K SE sekol sa na flashing imagenič si nepokazil . ak máš usb naformátovaný na ntsf tak ti ani nezačne bootovať . to znamená že všetko máš dobre .vymaž si z boxu zálohu čo tam máš spravenú , alebo pozostatky z nej . inak ti box bootovať nebude . až ho vypneš a vybereš usb nabehne ti pôvodný image . vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 596 |
![]() |
|
RE: VU+ Uno 4K SE sekol sa na flashing imagezalohu mam urobenu nakofigurovany image OpenATV ani VTi mi box neberie obe image sú od ellano.sk kde bol kúpený idem skusit este zalohu co som spravil ja ak ta nepojde tak neviem boot nevyzera byt poskodeny box nabootuje nabehne logo ellano na nejakom peknom pozadi prirody a tam skonci u oboch image |
GIGN1987
![]() |
|
RE: VU+ Uno 4K SE sekol sa na flashing imagekde máš tu zálohu urobenú . v boxe ?vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
RE: VU+ Uno 4K SE sekol sa na flashing imagedal som si ju urobit na usb kluc a ulozil som ju do pc mozno ostala v internej pameti boxu ale neviem ako sa k nej dostat box nenabehne |
GIGN1987
![]() |
|
RE: VU+ Uno 4K SE sekol sa na flashing imageDaj cistu instalaciu, ta nakonfigurovana zaloha od ellano je narvata kvantami zbytocnych pluginov.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
RE: VU+ Uno 4K SE sekol sa na flashing imagepojdem mi potom bez oscamu dekodovaci modul plustelka ? |
GIGN1987
![]() |
|
@GIGN1987podla toho aké image tam natrepeš v niektorých idú a v niektorých treba nainštalovať plugin .ak ti môžem poradiť tak vydím že nemáš o tom ani šajnu ,tak by som ti odporučil openpli image .... pre začiatočníka ako stvorené .....![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
@maradonaano mam box prvy krat a stale sa ucim takze by som bol rad keby sa to tak aj chapalo, chcem hlavne aby mi po instalacii siel ci+ modul nech mozem TV kukat ostatne dorobim potom |
GIGN1987
![]() |
|
RE: VU+ Uno 4K SE sekol sa na flashing imageAno, ako pise maradona, skus OpenPLi. Ked mas modul, ziadny oscam ani nepotrebujes.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: VU+ Uno 4K SE sekol sa na flashing imagetoto je zrejme onohttps://openpli.org/download/vuplus/Uno+4K+SE/ takze to skusim flashnut a uvidim |
GIGN1987
![]() |
|
@GIGN1987ak si dobre pamätám tak v openpli to išlo ,ale či je to aj momentálne ,neviem ,ale malo by byť ,ak nie tak to stiahneš online v pluginoch .openpli zrovna ja nemusím,ale nie je špatné. je rýchle a bez zbytočných pí..... a ide super ,o tom potom . ked sa naučíš openpli ovládať tak kludne skúšaj aj náročnejšie . nikto s neba učený nespadol....![]() |
maradona
![]() |
|
@maradonajop to mi je jasne, uz to stahujem a skusim flash ci sa to vobec tam nahra a podari sa mi aspon pustit box ja som to robil kvoli tomu ze na openatv mi nejake veci blbli napriklad pocas automatickeho ladenia mi box havaroval |
GIGN1987
![]() |
|
RE: VU+ Uno 4K SE sekol sa na flashing imageNo ked si ho mal nakonfigurovany z ellano, ani sa necudujem.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: VU+ Uno 4K SE sekol sa na flashing imageak je v openpli gbox v ponuke online tak si ho kludne stiahni strčíš kartu Plustelka a hiakého našeho providra okrem M7 a Digi a pozeráš.nemusíš sa pinkať s Cam-mom. smozrejme stačí potom v menu zapnúť Cam-Gbox a pokial používaš len vlastnú kartu tak to pôjde . v openatv na Gboxe štartujem zduté karty ktoré neštartuješ prvý krát v ničom. ako napr:RTVS,Orange .ked si zapíše všetko potrebné strčím do bazmeku kde frčí oscam a nemám probléma .... aspon zatial.![]() |
maradona
![]() |
|
RE: VU+ Uno 4K SE sekol sa na flashing imagev ellano mali ten box ako jediny s dvb-t miesto dvb-s kedze príjmam terestrialne vysielanie nie satelitne a oni ho tam davaju automaticky |
GIGN1987
![]() |
|
@GIGN1987Ellano dáva ku každému boxu komplet zálohu na CD.... ale drž sa toho čo ti tu píšu borci ako Luca..... čisté image a vlastné ....![]() |
maradona
![]() |
|
@GIGN1987Napis potom ako si dopadol a ci si to rozchodil a ako. |
Gustoh
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 172 |
![]() |
|
RE: VU+ Uno 4K SE sekol sa na flashing imagenapisem sem len co to rozchdim nech to je image ako chce, zalohu po novom poslu mailom mam od nich obe zalohy up to date v poste linky na download z ich serveru no idem tam nahrat ten openpli a potom sa hrat |
GIGN1987
![]() |
|
@maradonaGBox som dlho uz nemal, ale mam dojem, ze tam trebalo zmenit nejaky parameter, aby to fungovalo aj na Irdeto karte. No a neviem, ci vobec sa vo feede OpenPLi sa nachadza.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: VU+ Uno 4K SE sekol sa na flashing imagetakze nevie niekto ako dalej ? je jedno co tam davam za image skusal som openatv od ellano vti od ellano backup co som si urobil pred flashom openpli cisty image vzdy rovnaky sposob usb kluc formatovany na fat32 v nom zlozka vuplus a podzlozka uno4kse v nej subory skusal som dva kluce no vysledok je vzdy rovnaky po zapnuti box prehlada usb najde soft napise na displeji Update! Press power stlacim na prednom paneli tlacidlo napise reading usb programing continuig flashing image a tam skonci nemate niekto nejaku radu ? |
GIGN1987
![]() |
|
RE: VU+ Uno 4K SE sekol sa na flashing imageSkus este do tretice iny USB kluc. Cim mensi a starsi, tym lepsie.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: VU+ Uno 4K SE sekol sa na flashing imageveľkosť usb kľúča 4 - 8 gb viac nie .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
![]() |
|
![]() |