Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Silvestrovské pořady

Na jaký zajímavý program se díváte? Já průběžně přepínám mezi Novou, ČT ART a France 2, kterou nahrávám. Letos to ale stojí za starou bačkoru. Kde jsou ty časy kdy se ČT snažila o kvalitní silvestrovské pořady, tedy cca 10 let zpět?

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Silvestrovské pořady

Manželka youtube,já Zaklinač-bohužel moc sem si nepomoh,odfláknuté,jelikož jsme hlídali vnuka-neb omladina se musí bavit,dědkové sedí doma,ale budiž-aspoň jsem neudělal díru do obrazovky 65",naštěstí nějaké levné,i tak něco přes 20cku to sousedy bude stát,každá radost něco stojí! :((

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

No, ja som bol spokojný, hlavne s premiérou koncertu skupiny Kabát na ČT art HD!
:)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Hej. A najkrajsi bol vianocny koncert predem par dnami na jojke. Kandracovci pod hradom. Obecenstvo v trickach a kratkych gatiach. A Vianocny Koncert!!!!

Kasr
Registrace: 8/2008

Samozrejme Joj Rv Rv Rv

Kasr
Registrace: 8/2008

kasr

a Kandracovci boli aspon v kozuchoch a baranici? Alebo len chyba maskerky? :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

U mě to vyhrála nova s To nejlepší z TTMZH. Petr Rychlý jako Honza Nedvěd byl skvělý..

Pepiczech
Registrace: 6/2019
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra