Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

TV Philips 43pus7354/12 problém s barvou

Ahoj všem, nakonec jsme koupili příbuznému Philips ve výše uvedeném typu. Bohužel žádným normálním nastavením nemohu sundat dolů nasycení barev a tak je obraz tzv. omalovánka. Poměrem barev sice mohu hýbat (nastavení bílého bodu) a tím měnit odstín, avšak když chci sytost barev snížit tj. všechny najednou tak sice sloupec ukazuje nulu, ale obraz se fyzicky nemění a tudíž je pořád omalovánka. Má někdo zkušenost s touto podivnou vadou nebo zda jde nějak jinak nastavit v servis módu? Aktualizovaný SW ani reset do expedice nepomáhá a vyčerpal jsem veškeré fígle jak prostě barevnost snížit. Děkujiiii
uživatel
Pájík
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 261
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 66
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvou

Po aktualizacii si odpojil od elektriny na par minut ? Vraj to odporucaju ...

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
uživatel
liquere
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 13 602
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvou

TO: liquere, no ano, ale nic nepomáhá.. chová se to fakt divně, když snížím sloupec barevnosti na 0,tak při přehrávání např. Youtube opravdu je obraz černobílý, ale při návratu do sat programů (skylink) je pořád stejně barevně přehnaná omalovánka..už jsem bezradný a nikdy jsem takovou vadu neviděl. Díky..
uživatel
Pájík
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 261
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvou

ak dobre chapem ides cez interny tuner v tv, nie pripojeny satbox? Mozno skus este tymto smerom nieco hladat, vylucit chybu sa tiez neda na 100%.Povypinat vsetky tie zlepsovacie funkcie automatiku atd.Co ma napada v rychlosti.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
uživatel
liquere
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 13 602
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Pájík

Já vše můžu nastavit i na satu......jas,kontrast,barevnost atd..

Philips 55PUS8303/12 - APEBOX C2 4K - O2 TV Set Top Box EKT DID7006
uživatel
habr
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 6 863
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvou

Ted jsem si všiml že se jedná o interní sat..................musiš vše nastavit dvakrát jak u aplikací tak při sat programech .........vždy při sledování daného zdroje.......

Philips 55PUS8303/12 - APEBOX C2 4K - O2 TV Set Top Box EKT DID7006
uživatel
habr
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 6 863
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvou

TakTak, obrazové nastavení se ke každému zdroji nastavuje/ukládá zvlášť a taky je třeba se naučit do (nevhodné slovo).í (nemůžu si pomoct) nastavování v menu Android Phildy...
uživatel
lance
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 4 452
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvou

TO: všem, ale když generelně vypnu nasycení barev, musí se přece vypnout barvy u všeho ne? Jedu přes vestavěný sat tuner - modul Neotion/Skylink.
Ostatní funkce vše chodí jak má, ale podstatná chyba je že nechci mít omalovánky a to takové, že zelená je tak nezkousnutelná, že prostě taková být nemůže ani v Potěmkinově vesnici :-))
uživatel
Pájík
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 261
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Pájík

Ne.........

Philips 55PUS8303/12 - APEBOX C2 4K - O2 TV Set Top Box EKT DID7006
uživatel
habr
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 6 863
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvou

Ještě dodatek: Jde o sloupec v menu, kde je sycení barev a vpravo jsou pro ..no pro méně chápavé názorné dva obrázky jeden skoro černobílý pro nízkou hodnotu a druhý jak je na max. zase hodně barevný. Tak pokud takto v hlavním menu nastavím 0 tak to musí být prostě přeci černobílý ne?
uživatel
Pájík
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 261
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Pájík

Interní sat nepoužívám , ale nastavoval jsem DVB T2 + aplikace + HDMI....

Philips 55PUS8303/12 - APEBOX C2 4K - O2 TV Set Top Box EKT DID7006
uživatel
habr
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 6 863
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvou

TO: habr, děkuji tak ne,, ale jak to nastavím teda každé zvlášt když je menu jen jedno? Režim dám osobní a tam to musí jít.. jsem z toho nějak teda vedle sebe a skutečně nevím jak udělat více černobílé..může mi někdo teda poradit? Děkuji, jsem méně chápavý..
uživatel
Pájík
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 261
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvou

Moje nastavení: Sat skylink-všechny satelitní kanály..vše tak říkajíc v jednom..
uživatel
Pájík
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 261
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Pájík

Při každém zdroji , já to tak mám...........zapneš aplikace , nastavíš......zapneš sat , nastavíš ......zapneš DVB T2,nastavíš.......zapneš HDMI (pokud máš něco připojeno) ,nastavíš.......

Philips 55PUS8303/12 - APEBOX C2 4K - O2 TV Set Top Box EKT DID7006
uživatel
habr
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 6 863
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvou

Ještě do-upřesním, nebudu používat ext. box, když je již v TV, nehledě na to že TV je měsíc stará, tak abych neudělal v servisu ze sebe ještě více nechápavého, proto se ptám zde poněkud polopaticky. Jinak na takové barvy se fakt koukat nedá. děkuji za pomoc a pochopení.
uživatel
Pájík
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 261
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvou

Jak mám zapnou aplikace? a taky k čemu?.. je nalazeno fastscanem skylink a vše funguje, pouze prostě barvy nemohu v menu: Obraz-barvy = snížení až na minimum (0). A ve výsledku se nic nestane a obraz pořád přehnaně barevný..
uživatel
Pájík
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 261
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Pájík

Ještě podotýkám , že aplikace musí být spuštěna např. youtube , popřípadě sat program a poté nastavovat........

Philips 55PUS8303/12 - APEBOX C2 4K - O2 TV Set Top Box EKT DID7006
uživatel
habr
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 6 863
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvou

Já to tedy vůbec nechápu, jak to mám teda postupně udělat :crying:
uživatel
Pájík
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 261
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Pájík

když snížím sloupec barevnosti na 0,tak při přehrávání např. Youtube opravdu je obraz černobílý, ale při návratu do sat programů (skylink) je pořád stejně barevně přehnaná omalovánka.........psal jsi toto.........pokud nechápeš co jsem ti psal , tak to vzdávám.......

Philips 55PUS8303/12 - APEBOX C2 4K - O2 TV Set Top Box EKT DID7006
uživatel
habr
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 6 863
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvou

Aha no to mám třeba na ČT 1 a pak pustím domeček a nastavuju..vrátím se zpět a žádná změna. Přes domeček se podívám opět zpět zda je nasycení barev na nastavenou 0 a je to na nulu, tak proč se to fyzicky nemění?
uživatel
Pájík
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 261
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvou

habr ti napisal, ze sa to nastavuje zvlast nakazdy vstup alebo tuner atd. Tym pasom by si mal vidiet, ze co nastavis napr. na ten youtube a prepnes na tv tuner, budu zase ine nastavenia, cize tam to musis znova nastavit podla seba.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
uživatel
liquere
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 13 602
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvou

Když udělám to samé a přepnu na net, tak tam je černobílé. Vrátím se zpět do sat programů a tam barevné pořád stejně. Nastavování jsem sale prováděl u sat programů a ne při youtube, tak proč je yotube černobílé a sat programy ne?
uživatel
Pájík
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 261
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvou

Prostě to má vliv jen na aplikace z netu a na sat to vliv nemá ikdyž nastavuju při spuštění satelitu a na konkrétním sat programu.
uživatel
Pájík
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 261
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Pájík

Dobře , když máš na youtoobe obraz černobílý , daš na čt1 je to omalovánka .........a když dáš zpět na youtoobe jaký je obraz?

Philips 55PUS8303/12 - APEBOX C2 4K - O2 TV Set Top Box EKT DID7006
uživatel
habr
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 6 863
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvou

Skus este nastavit pri sat farby a potom to vypni na chvilu. Neprepinaj na youtube.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
uživatel
liquere
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 13 602
Odpověď v diskusním vlákně
 

@liquere

Podle mě tam něco zapl co mu brání změnit nastavení , nějaký auto mod...

Philips 55PUS8303/12 - APEBOX C2 4K - O2 TV Set Top Box EKT DID7006
uživatel
habr
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 6 863
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 66
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra