![]() |
|
TV Philips 43pus7354/12 problém s barvouAhoj všem, nakonec jsme koupili příbuznému Philips ve výše uvedeném typu. Bohužel žádným normálním nastavením nemohu sundat dolů nasycení barev a tak je obraz tzv. omalovánka. Poměrem barev sice mohu hýbat (nastavení bílého bodu) a tím měnit odstín, avšak když chci sytost barev snížit tj. všechny najednou tak sice sloupec ukazuje nulu, ale obraz se fyzicky nemění a tudíž je pořád omalovánka. Má někdo zkušenost s touto podivnou vadou nebo zda jde nějak jinak nastavit v servis módu? Aktualizovaný SW ani reset do expedice nepomáhá a vyčerpal jsem veškeré fígle jak prostě barevnost snížit. Děkujiiii |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 66 | |
![]() |
|
RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvouTO: Liquere, už jsem zkusil asi vše a stále stejné omalovánky, už mně to nebaví reinstalovat a pořád zkoušet..vypadá to že je nějaká chyba SW na kterou se okamžitě nepřišlo, protože až na velmi pitomé barvy to funguje normálně. To že je obraz tak mizerný pokládám, ale u TV za nezanedbatelnou vadu. Pokud se barevnost sníží (zkusil jsem externím boxem, kde jde barevnost ovlivnit) je obraz bezvadný. Pokud se mi nepodaří ještě nějak udělat, jsem nucen reklamovat, koukat na to prostě nejde. I kdyby ze mně udělali debi*la tak aspoň budu poučený..stejně děkuji všem za snahu mi pomoci. |
Pájík
![]() |
|
RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvouTO: Habr, když sycení =0 tak na youtube = černobílý obraz / pouze přepnu na sat kanály a opět plná barevnost. Nepomůže ani tak ani tak už jsem s tím cvičil všema způsobama. Vždy na sat je plná barva- ovlivní se jen aplikace podléhající netu. |
Pájík
![]() |
|
@PájíkPřizpůsobení styluPokud upravíte nastavení obrazu, například barvu nebo kontrast, nastavení bude uloženo do aktuálně vybraného Stylu obrazu. Umožňuje vám si každý styl přizpůsobit. Pouze styl Osobní dokáže uložit své nastavení pro každý zdroj v nabídce Zdroje!!!!! Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvouA ked nepouzijes vlastne nastavenia ale tie co uz su v tv, meni sa nieco?Habr- vsetko je mozne to ale nevidime .... ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@liquereToto je opis z návodu a je tam toho víc , jestli to nečetl..........tak to je potom těžké........jsou tam další nastavení , které se navzájem vylučují a nejdou uložit atd...Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
@habrpokial to nie je vadny kus urcite na to casom pride. Ak teda bude skusat a citat. Urcite to cele menu nie je take, aby sa to nedalo prejst za par desiatok minut .....aj ked mozno na prvy pohlad je toho vela.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvouTO: Všem, ještě budu samozřejmě laborovat, jinak osobní styl jsem právě zkoušel, z praxe vím že se dá s ním vždycky hnout, nicméně výsledek je stále stejný.. Další styly ovlivňují vždy jen maličko něco, ale přebarvené je to všude naplno stejně, ať je to jakýkoliv zvolený styl. Prostě omalovánky se nemění nikdy ať dělám co dělám.. |
Pájík
![]() |
|
@PájíkZkus jenom vypnout všecky hovadiny, jako Dynamický kontrast, nějaké Vylepšováni barev a podobně. Někde ten hafan musí být zakopaný. Nevím jestli nové Philipsy to ještě mají, ale hrůza byla souprava ku.vítek Digital Crystal Clear. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 949 |
![]() |
|
RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvouOd kdy máš tu telku ..........máš tam ten soft z prosince? Protože v listopadu měnili základní soft pro tuto tv...........náhral bych tam ten ze září......Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
@habrNo jestli to ale půjde downgreadovat. TV se tomu většinou brání. |
konas
![]() |
|
RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvoutusim sa nemaju davat linky, tak hladaj philips upgrade loader, mal by si medzi prvymi 5 strankami najst stranku kde je aj popis k tomu.Ale nemecky a anglicky.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvouten Philips je asi divnej,chybovej,mame teda jinej model ten 7304 tusim od Tmobile, a tam menit barvy a styly jdou, jenze obcas sam prepne na par vterin z programu na net tedy youtube a to bez casovace bez niceho nebo behem nastavovani vyskoci z menu bez toho aby zmeny predtim ulozil,a dalsi obcasne vypadky,v televize mame naladeny sat Astra programy, ale nedokaze to najit a naladit programy z stb upc, a to ovladani menu to je taky paradicka ... .. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvouLebo (nevhodné slovo)i vyrobcovia ani netusia ako by ulahodili vela ludom, keby dali na trh telku bez blbych aplikacii a androidov, ale len ktore maju kvalitna obraz,zvuk dostatocny pocet vstupov a sietovu pripojku. Poznam kopec ludi ktory marne hladaju taku telku, teraz nemyslim tie no name co ani obraz nemaju ...... ale ako som pisal, kvalitny panel bez chu..jovin.![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@PájíkJeště bych možná pohledal v nastavení Obchodní mód. Ten bývá také výživný. |
konas
![]() |
|
RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvouTO: všem, tak jsem všechno už vyzkoušel, znovu resetoval vše vč. exp. nastavení a nic nepomáhá.. ten SW co se tam nainstaloval jen jsme to doma pustili je tam stále a píše, že je aktuální, ale na stránkách philips je nějaký z toho září- nicméně zpětně už ho tam nedám.. takže to asi bude fiasko a asi jedině servis. Ty módy se mění při přepnutí, nicméně mi připadá že je to omalovánka u všech a mění se pouze jas.. do te´d jsem s tím blbnul a nejraděj bych to vyhodil z okna.. skutečně barevnost reaguje poze na aplikace z netu a jinak ikony aplikací sytost nemění a taktéž obraz ne. Já to prostě jako omalovánku nechci a nevím už co s tím. Všechny zlepšovací udělátka jsem povypínal a nic. Když z toho chci udělat víc černobílý obraz tak to přece musí jít. Vypadá to přece jen na vadný kus.![]() |
Pájík
![]() |
|
@Pájíkjaký černobílý obraz............Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
@Pájíka zkoušel jsi to i bez modulu a karty na fta , popřípadě po továrku nastavit obraz jen rychlým nastavením a nelézt vůbec do menu a po té vypnout vytáhnout ze sítě na půl hodiny a po té by to rychlé nastavení mělo být uloženo a android se načíst jak po výpadku proudu........Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvouTO: Habr, no potřebuju srazit přesycenou barevnost tak potřebuju prostě jak to říct normálně jít blíže k černobílému obrazu, což u tohoto krámu evidentně nejde. Zelená je snad nejvíce tragická a září jak rozhašená obrazovka typu delta z 80. let. Budu kontaktovat servis a pokud mi neporadí nějaký fígl s reinstalací nějakého možná funkčního původního SW tak asi pojede TV na výlet někam do.. no opravy zřejmě. |
Pájík
![]() |
|
RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvouTO: Habr, na FTA taky -(vyndal jsem modul s kartou) - zkusil teda úplně bez ničeho. Zase bez reakce, možná že jsem nechal ale vypnuto ze zásuvky kratší dobu. Přesto si myslím že pokud to tu funkci má tj. že se z barevného při nastavení sloupce sycení 0 stane černobílý obraz tak by to mělo prostě fungovat u jiných TV i Philipsech to normálně jde. A jde o novou TV tak nevidím důvod proč bych si neměl nastavit podle svého oka. |
Pájík
![]() |
|
@habrnedaří se mu stáhnout barevnou "sytost" .Také jsem si stáhnul na všech tv barvu na -6 a je to ůplně v pohodě.Jinak třebas při přednastaveném Dynamic ty barvy ůplně svítí a není to dobré ani pro oko...![]() Tak snad se to nakonec nějak podaří!!! Držím palce!!! ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 949 |
![]() |
|
RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvouTO: jamess96, no ale mně to nejde žádným způsobem - na ovládacím sloupci to jde dolů, ale fyzicky pořád stejně zmalované.. |
Pájík
![]() |
|
@PájíkTak se s tím nemorduj. Jestli je to v záruce, tak ať frajer ze servisu nakluše, a v servisním módu to nastaví. Jestli to půjde a nebude tam opravdu nějaký kiks. Zažil jsem kdysi podobnou věc, ale s ostrostí, u Philipsu 32PFL3517. Naštěstí při stažení ostrosti na nulu to chodí normálně. |
konas
![]() |
|
RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvouTO: konas, už ani nemám na to sílu.. a to běžně tyto parametry normálně při instalacích antén a satů dělám, abych přizpůsobil použitému signálu, ale zde jsem opravdu pohořel,,všechno jsem už zkusil a budu volat do Prahy do záručního servisu, neboť na to se koukat nedá to i Chanchong má totiž lepší obraz v tomto případě... děkuji ale všem za podporu, napíšu sem opět zpětně jak to celé dopadlo.. |
Pájík
![]() |
|
TV Philips 43pus7354/12 problém s barvouDen ISF:Barva 50 Kontrast 80 Ostrost 0 Jas 50 Teplota barvy teplá Kontrast videa 80 Gamma -1V obou režimech jsem deaktivoval všechny ostatní „vylepšující“ nástroje. Stačí si jen trochu zahrát s Nastavení a najdete pro vás to nejlepší ... |
johnysk
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 369 |
![]() |
|
RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvouvěřím,že v servisním menu se to nastavilo(seklo) blbě , při přehrávání softwaru , hoď jim to na hlavu |
dnurg
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 282 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 66 | |
![]() |
|
![]() |