![]() |
|
TV Philips 43pus7354/12 problém s barvouAhoj všem, nakonec jsme koupili příbuznému Philips ve výše uvedeném typu. Bohužel žádným normálním nastavením nemohu sundat dolů nasycení barev a tak je obraz tzv. omalovánka. Poměrem barev sice mohu hýbat (nastavení bílého bodu) a tím měnit odstín, avšak když chci sytost barev snížit tj. všechny najednou tak sice sloupec ukazuje nulu, ale obraz se fyzicky nemění a tudíž je pořád omalovánka. Má někdo zkušenost s touto podivnou vadou nebo zda jde nějak jinak nastavit v servis módu? Aktualizovaný SW ani reset do expedice nepomáhá a vyčerpal jsem veškeré fígle jak prostě barevnost snížit. Děkujiiii |
![]() Pájík Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 265 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 66 | |
![]() |
|
RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvouTO: johnysk, nepomáhá, stále stejný výsledek, ale pro jistotu jsem ještě zkusil. Dnešní pohádka s Molavcovou (Háta),nebyla vůbec koukatelná, právě pro ty případy kdy zdroj není příliš dobrý je potřeba stáhnout barvy aby nebylo rozpité a barevné tak jako když všichni spadli do barvy. Pomůže zřejmě jen řešení od uživatele dnurga.. |
![]() |
|
RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvouEste nez zoberies pulku cihly, skusal si aj nahrat starsi soft, pripadne servis mode?![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
![]() liquere Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvouTO: liquere, ale jak ho tam dostanu?..nechce mi to Tv vzít z flashky .Ani nevím v jakém formátu- zkusil jsem rozbalit ten zip a i nerozbalenej jak je na stránkách filouse, ale nevezme ani jedno ani druhé - nevidí ten SW - jiné soubory na flash vidí, tak už mně to vážně děsně nebaví se s tím pořád babrat.. |
![]() |
|
RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvoupozri si moj starsi prispevok, kde som pisal co mas hladat na nete. Tam je aj postup k tomu. Ale nezabudaj robis to na vlastne riziko ... mozno mas zle naformatovanu flashku aj to tam pisu.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
![]() |
|
RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvoujo kouknu, ale když se to zku.. zkazí je po záruce, asi jim to hodím na hlavu.. no proč to mám dělat já když to nestálo 5 Kč a ještě s rizikem - jediná výhoda je že když se to povede, nemusím sundávat ze stěny a posílat do tramtárie na opravu.. |
![]() |
|
RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvoujo udělej si sám , je lepší , jednou mobil 2x30 dní v servisu astačilo pořádně zastrčit tlačítko ZAP. |
![]() dnurg Registrace: 12/2016 Příspěvků: 239 |
![]() |
|
RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvoujo a ten Philips pravidelne na NetFlixu houka, asi jako ochrana pred kopirovanim![]() |
![]() kristian1 Registrace: 7/2016 Příspěvků: 3 227 |
![]() |
|
RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvouZítra budu řešit dál se servisem, ještě je zde náhradní Tv k dispozici, tak se už s tím trápit nebudu, kdyžtak pošlu do Prahy do servisu, nebo jestli nějakej frajer přijede a přeinstaluje po svém profi postupu. |
![]() |
|
RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvounemate zitra svatek ?![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
![]() |
|
@Pájíktak do prodejny,komu jsi dal vydělat a nech si to předvést |
![]() pierrepetr Registrace: 5/2006 Příspěvků: 26 678 |
![]() |
|
@PájíkKdy jsi TV koupil? Je to ještě v záruce? Pokud nedělá to co má podle e-manuálu, je jediné řešení Philips podpora a reklamace.*******
|
![]() ja987 Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvouAhoj Všem, nová instalace SW prostřednictvím záručního servisu vyřešila tutu záležitost..nyní již je funkční jak má..Děkuji Všem za příspěvky.![]() |
![]() |
|
@PájíkJen pro zajímavost, jakou verzi SW tam aktuálně máš?? Díky. |
![]() bretah Registrace: 9/2012 Příspěvků: 4 472 |
![]() |
|
RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvouno vidis ak je demokracia, kazdy si instaluje ako chce ...hlavne ze ide.![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
![]() |
|
RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvouSW 001.002.173.004 |
![]() |
|
RE: TV Philips 43pus7354/12 problém s barvouto je decembrovy soft asi ten uplne posledny ti zblbol ked si aktualizoval doma ..Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 66 | |
![]() |
|
![]() |