Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Konec přechodové sítě 13 a přeladění na 24

Dobrý den, bydlím v Praze Modřanech a do dneška jsem chytal programy (Nova Action, Prima Comedy Cental atd.) z přechodové sítě 13 na kanálu 24 (Novodvorská)velmi dobře. Dnes došlo k vypnutí této sítě a po přeladění na kanál 42 se obraz skoro vůbec nechytá. Mám se smířit s tím, že mi tyto programy už nepůjdou nebo může dojít k posílení signálu? Díky

martyy
Registrace: 1/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

@acce

Hele zdá se mi to lepší, občas to kostičkuje (většinou chvilku po přepnutí), ale pak se to chytí a jde to. Ale zatím jsem nekoukal déle souvisle, tak nevím, jak dlouho to vydrží běžet.

U druhé televize s pokojovou anténou je signál hodně špatný a nedá se na to koukat.

martyy
Registrace: 1/2007

K24 z vysílače Benešov-Kozmice

Od včerejška mám hlášen zhoršený příjem PS13 z tohoto vysílače (moje lokalita Kolínsko-45km od vysílače). Může mi někdo potvrdit toto zhoršení i v jiném místě?
Díky, decmen

decmen
Registrace: 2/2008

K24 z vysílače Benešov-Kozmice

a pokud je již v provozu FS na K44, tak to jsem úplně bez signálu :fuming:

decmen
Registrace: 2/2008

@martyy

Díky za info. @decmen: já chytám Novodvorskou a od přechodu na finální síť k42 jsem také úplně bez signálu. Vzdálenost od vysílače 25 km, lokalita Mníšecko. Viz. příspěvky výše.

acce
Registrace: 11/2008

RE: Konec přechodové sítě 13 a přeladění na 24

měl jsem ze začátku taky problém s 42 kanálem, ale od včerejška mi už normálně funguje

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra