![]() |
|
Konec přechodové sítě 13 a přeladění na 24Dobrý den, bydlím v Praze Modřanech a do dneška jsem chytal programy (Nova Action, Prima Comedy Cental atd.) z přechodové sítě 13 na kanálu 24 (Novodvorská)velmi dobře. Dnes došlo k vypnutí této sítě a po přeladění na kanál 42 se obraz skoro vůbec nechytá. Mám se smířit s tím, že mi tyto programy už nepůjdou nebo může dojít k posílení signálu? Díky |
martyy
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 77 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
@acceHele zdá se mi to lepší, občas to kostičkuje (většinou chvilku po přepnutí), ale pak se to chytí a jde to. Ale zatím jsem nekoukal déle souvisle, tak nevím, jak dlouho to vydrží běžet.U druhé televize s pokojovou anténou je signál hodně špatný a nedá se na to koukat. |
martyy
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
K24 z vysílače Benešov-KozmiceOd včerejška mám hlášen zhoršený příjem PS13 z tohoto vysílače (moje lokalita Kolínsko-45km od vysílače). Může mi někdo potvrdit toto zhoršení i v jiném místě?Díky, decmen |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
K24 z vysílače Benešov-Kozmicea pokud je již v provozu FS na K44, tak to jsem úplně bez signálu![]() |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
@martyyDíky za info. @decmen: já chytám Novodvorskou a od přechodu na finální síť k42 jsem také úplně bez signálu. Vzdálenost od vysílače 25 km, lokalita Mníšecko. Viz. příspěvky výše. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 093 |
![]() |
|
RE: Konec přechodové sítě 13 a přeladění na 24měl jsem ze začátku taky problém s 42 kanálem, ale od včerejška mi už normálně fungujeDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |