![]() |
|
Koupě přijímače DVBS2X/DVBT2Dobrý den,potřebuji poradit s výběrem boxu na příjem satelitu,nejlépe i možnosti příjmu multistreamu+ pozemák dvbt2.Vím,že mne odkážete na Google,ale jde mi o osobní zkušenosti.Jde mi třeba i o možnost naskládat do seznamu a přepínat společně programy z pozemáku i satu (tedy zda-li to vůbec lze).Líbí se mi třeba OCTAGON v té kombo verzi.Díky za reakce![]() |
moki
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 186 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
@satoTen tuner z eBay se prodává asi ve 4 verzích HW, takže která bude ta správná :-) |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Koupě přijímače DVBS2X/DVBT2Procesor hisilikon... Je to úplně normální u všech digitálních přijímačů, při přepnutí programu proběhne synchronizace obrazu se zvukem, tím dojde buď ke zpomalení obrazu, nebo úplnému zastavení (záleží na firmware, nebo typu přijímače), je to ale otázka 1-2 vteřin. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 661 |
![]() |
|
RE: Koupě přijímače DVBS2X/DVBT2pozri si napr. Amiko Viper 4k Kombo....![]() ![]() Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
RE: Koupě přijímače DVBS2X/DVBT2cryptobox 752 |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: Koupě přijímače DVBS2X/DVBT2Jak ze dela synchronizaci videa se zvukem? Jako ze PTS/DTS chodi 2 sekundy do budoucnosti vuci PCR? To snad ne...Ale ano, nektere prijimace na par sekund dekodovani videa po prepnuti zastavi (asi cekaj na I frame, nevim...), ale to je prijemnejsi nez koukat na doslova zpomalenej film - takze to je vec preference, a me se proste u Hisiliconu to zpomalovani nelibi, pusobi to strasne divne, tak jsem na to zajemce upozornil. Treba ten Zgemma H9 Combo je jinak super stroj, takze idealne si zkusit a pripadne vratit. |
drhans
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
@drhansMám Zgemmu7 aj 9 combo a tebou popisovanej problém nepozoruju na obou mám Open ATV 6.3 |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: Koupě přijímače DVBS2X/DVBT2H7S bude bez problemu, to neni Hisilicon.S radosti ale takovej H9 Combo odkoupim za plnou porizovaci cenu + 10 % navic. Ale nejdriv chci video dukaz, ze se pri prepinani muxu na 26. kanale nezpomaluje obraz :) |
drhans
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
RE: Koupě přijímače DVBS2X/DVBT2Ani na Octagonu 8008 v poslední verzi OpenAtv zpomalení nepozoruji, ale je pravda, že na starších verzích to dělalo. Asi se jim to podařilo odladit...![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
Qviart LUNIX 4KMyslím, že požadavky tazatele splňuje také Qviart Lunix 4K.Osobní zkušenost nemám, ale podrobná recenze je tady na parabole: https://www.parabola.cz/clanky/6556/qviart-lunix-4k-nejmensi-linuxove-combo-uhd-s-podporou-multistreamu-a-dvb-s2x/ |
udrzba
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
AB CryptoBox 752HD ComboTiež uvažujem o kúpe S2 t2 a najpredávanejší a vynikajúci je AB CryptoBox 752HD Combo |
Ivco
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
RE: Koupě přijímače DVBS2X/DVBT2Podle hesla každá liška chválí svůj ocas, tak proč ne třeba Apebox C2 4K Combo.Mám ho od vánoc, zadání vyhovuje, do jednoho nebo více favoritních seznamů jdou narovnat pozemák + libovolné dvb-s/s2 stanice, MIS na 5W funguje bezvadně a automaticky. Trošku slabší citlivost tuneru DVB-S/S2 zdá se mi, ale např. na Nymbursku na 80tce v ohnisku na 5W běží všechno, dokonce i ten zde nedávno zmiňovaný TP 12543 H jde na 72% teploměr kvalita :-) a zcela bez problémů. Vůbec jsem prakticky přechod na druhou družici nepoznal, akorát že zmizeli někteří Italové, ale Francouzi +-stejné. Tuner DVB-T2 je naproti tomu vynikající IMHO (citlivost i kvalita). A dálkáč žádná sláva, tlačítka bída, občas nesepnou, občas dvakrát, no ale za dva tis. co můžu chtít. |
lkfreak
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
RE: Koupě přijímače DVBS2X/DVBT2HITUBE 4K UHD combo S2/T2/C |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Koupě přijímače DVBS2X/DVBT2Děkuji všem.![]() ![]() |
moki
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
RE: Koupě přijímače DVBS2X/DVBT2Já mám VU+ Uno 4K + externí USB VU+ Turbo Tuner (DVB-T2/C). Je to trochu pomalejší než interní tuner, ale obraz i zvuk v pohodě. Samotný přijímač jsem sehnal v eshopu nový za 3.900,- ve výprodeji. Jinak stál o cca 3.000,- víc. Má to CI slot, hlavně gigabitovou linku, což ocením při práci s daty na NAS (např. vystřihování reklamy). Tento model podporuje i přehrávání AVI, což spousta jiných modelů stejného výrobce neumí.@FANIN: Mě se povedlo cca půl roku potom, co VU+ Turbo přestali vyrábět, koupit ho second hand od někoho, kdo se ho potřeboval zbavit. Funguje bezvadně (VU+ Uno 4K), ale narazil jsem na problém. Používám ho na DVB-C od UPC a neumí to aktualizovat zápisy na kartě, takže cca po měsíci vždycky tma. Musím vyndat CAM i s kartou a vrazit to do TV. Tam popřepínat programy. Kódy se načtou a na měsíc mám vystaráno. U interních tunerů to nedělá, jen u tohoto externího USB. DVB-T2 tam funguje dobře. |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 915 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |