Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nehraje mi CS film

Měl by mi hrát, ale nejde,zbytek OK.Chyba u mne?

mcm1
Registrace: 9/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nehraje mi CS film

Nehrá, alebo nejde ani obraz? A na akej družici to vysiela? A na akom prijímači to má hrať? A na akej karte to má hrať??? :laughing:

vw1vw
Registrace: 1/2017

Na Skylinku jede OK R^ ,momentálně nějaká pohádka :bigeyes:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

teraz ide...ked tebe nie,tak nebudeš kukat rozprávku...

AB CryptoBox HD 752...4x

jsivak
Registrace: 3/2006

Na Skylink předplacené CS tv + Film Europe za 152 kč .

mcm1

@mcm1

To jsi zvolil jiný balíček, ten co máš obsahuje Be2Can HD,
Československo HD, Film Europe HD. S CS Filmem se jmenuje jen CS a obsahuje CS Film a CS Horror.

vlah
Registrace: 9/2017

vlah

Ne tyhle 2 balíčky jdou koupit dokupy právě za zmiňovaných 152 Kč.Na zákaznické lince mi neporadili prč mi to nehraje.Včera to šlo..

mcm1

Podle mně ne. Jak už jsem psal balíček CS obsahuje jen CS Film a CS Horror. A balíček Film Europe + CS TV zase jen Film Europe a Československo HD + Be2Can HD.
viz stránky Skylinku: skylink.cz/televize-pres-satelit/balicky

vlah

mcm1: Podívej se na webu skylinku, co vlastně máš na kartě předplacené. A co jsi měl předplacené "včera".
Pak má smysl pokračovat dále.

Antonín
Registrace: 8/2005

CS patrí po novom JOJ Media House, ktorí sa zaslúžili na našich "špecifických" trhoch o spoplatnenie reklamných stôk. Takých šmejdov treba bojkotovať, nieto si ešte predplácať ich balíček!!! ;P

Spacer

Reklama není zapříčiněna nějakým Media housem, ale tím, že pomocí reklamy lze jelimánky vhodně ovlivňovat, anžto nejsou schopni si účelové manipulace všimnout, či se jí dokonce ubránit. Bojkotování na tomto faktu naprosto nic nezmění.
Průměrný intelekt se dá změnit jenom genetickou manipulací, případně eugenickým výběrem (ale ten je z mnoha důvodů více škodlivý, než přínosný).
btw. Připitomělá všudypřítomná reklama je jenom jeden naprosto nepodstatný důsledek množství trumberů v populaci - má mnohem horší konotace.

Antonín

@Antonín

..bud taky dobry a zverejni foto Tvojej prijmovej zostavy trebars len vonkajsej jednotky, ktorou zachytis CZ & SK tv stanice na KANAROCH.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

@Antonin

necitas pozorne. kolega nepisal ze media house sposobil reklamy, ale SPOPLATNENIE reklamnych stok!

Dagy2
Registrace: 11/2010

2bohuš: nic na tom není zajímavého. Ofsetka 120cm plechová noname, tři single LNB 19,23,28. Skylink karta v oscamu na CAID 0624. Umístěné na obvyklé kanárské "horní" terase, na výložníku 60 cm u země/podlahy na zdi, která kanárskou horní terásku vždy obepíná. Mám dvě paraboly, na Hotbird samostatnou 95cm, kterou jsem našel "ve sklepě" po koupi. Já to ani nijak speciálně vyfocené nemám. Leda kus fotky domu mohu někam umístit, ale nic moc na ní vidět není. Prostě parabolická anténa. Klidně ti to někam pošlu. Hraje to už na tu 95 cm. Ale nestabilně - tam bývá odpoledne občas velmi hustá oblačnost asi v 800 mnm, tlustá skoro 500m, tak to kostičkovalo. Montoval jsem Skylink ještě jednomu sousedovi, na 110 cm šilhačka 19+23. Hraje stabilně. jediné, co je odlišně proti Čr je skew, to je cca 40st.
2dagy: Můžu u vás doma bydlet a jíst zadarmo? Pracuješ zadarmo? Proč by jiní měli? Je každého (tedy i JOJ) věc, co se svým majetkem dělá, ne?

Antonín

Asi nemáš prehľad, ale JOJ si vybavila s operátormi v podstate koncesionársky poplatok za každého abonenta. Iba pár operátorov umožňuje vyňať ich reklamné kanály a platiť o ten ich poplatok menej. Na Slovensku to dospelo do úplnej absurdity, že si ten poplatok začali pýtať všetky TV od TA3 po Šláger. :dead:
Takže človek platí, aj keď chce pozerať iba NGC, Film Europe, Film+ a Eurosport.
A aby som tú pakáž nesponzoroval a mal aj napriek ich aktivite zakázať české TV na Slovensku, tak som musel prehodiť kartu na CZ. Tak keď toto nazývaš podnikanie, tak to môže vyzerať iba u nás. Na západ od nás by ich už hnali od válova...

Spacer

Podnikej jinak a lépe, pokud máš pravdu, zbohatneš.
Komunistické páchání dobra nařizováním ale ještě nikde nevedlo jinam než do bídy.
P.S. Všiml sis, že mezi Slovenskem a zeměmi na západě je rozdíl i jinde, než v TV vysílání? A nebude ono to ta příčina a TV vysílání pouhý důsledek? (Mám na mysli zejména počet obyvatel.)

Antonín

Antonine

ty opravdu ctes spatne.
ja si nestezoval ze se za neco plati pouze te upozornil ze kolega neprotestuje proti reklamam.
nic si z toho ale nedelej ja uz taky dobre nevidim.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Vlah

Máš pravdu. R^

mcm1

No minule som prepol na Cs film a bezal serial Prazdniny televizie Joj. Zmenili sa na stoku.

Kasr
Registrace: 8/2008

Jej a teraz zas priblbly serial televizie Joj: Naši!
Predabovany do cestiny.
CS film sa meni na Cs hnoj serial.

Kasr
Registrace: 8/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra