Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Platba balíčka Skylink za susedu?

Moja 75-ročná suseda ma požiadala, aby som jej zaplatil cez internet bankink balíček multi zo Skylinku. Dala mi číslo karty a na nej akési meno. Heslo nevedela, lebo doteraz to platila cez Servis televíznej techniky, ktorý je na neurčito zatvorený. Po zadaní čísla karty do Zákazníckej zóny Skylinku som sa ďalej nedostal, lebo som nevedel heslo. No a v komunikácii s operátorom som si pripadal ako zlodej karty. Bez hesla nechceli so mnou vôbec hovoriť. Dokonca ani meno sa im nepáčilo, lebo servisák to asi platil cez svoje meno. Nadarmo som im vysvetľoval, že chcem zaplatiť za staršiu pani, ktorá sa v týchto veciach nevyzná, lebo to platila cez servis. Vie mi niekto poradiť, ako ďalej postupovať, aby som získal údaje potrebné k platbe?

Karner
Registrace: 3/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

@gunter

Překlopit nepůjde. V době podání žádosti musí být registrovaná na plátce konc. poplatku.

sirda
Registrace: 11/2006

@sirda

dík za reakci ale to tak bylo, on si dotyčný v minulosti platil balík a je samozřejmě majitelem karty a plátcem poplatku. Akotát tu kartu si nechal a po nějaké lhůtě co neplatil mu poslali 18.2. email o vyřazení karty.
Bohužel nemohl předpokládat, že v jeho lokalitě nebude možné čt přijímat korektně v dvbt2.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

RE: Platba balíčka Skylink za susedu?

Tak to má smůlu, měl ji převést před vyřazením nebo nyní zaregistrovat znovu a zaplatit 200 Kč a možná i minimálni SP přes SMS. Nejlepší bude zavolat na Skylink pro přesné informace.

sirda
Registrace: 11/2006

@sirda

ok dík předám

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Karner

Měl jsem podobné zkušenosti a tak jsem raději poskytl svou skylink kartu.

hoss
Registrace: 8/2015

@hoss

Ja nemôžem susede poskytnúť svoju kartu, lebo tú som už pred 7 rokmi predal. Teraz mám Magio a iné služby, ktoré mi nahradili Skylink. Balíček multi sa mi už podarilo susede zaplatiť.

Karner
Registrace: 3/2010

@Dagy2

Nemáš pravdu. Na vstup do zákazníckej zóny stačí len číslo karty. Potom si môžeš predplatiť čo chceš, na ako dlho chceš a vybrať si spôsob zaplatenia.
Heslo je potrebné len na vstup do osobných údajov.

Frank11
Registrace: 2/2009

@Frank11

alelen pokiaľ si na tej karte už niekto účet nezriadil, potom smola ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

@Dzordzo

Nie. Aj keď je zriadený účet, na prihlásenie do zákazníckej zóny stačí číslo karty. Tam si potom môžeš predplatiť na prihlásenú kartu čo chceš.
Nedostaneš sa však do osobných údajov majiteľa karty a k údajom o Next karte. Na to už potrebuješ heslo. V osobných údajoch sa teda bez hesla nedá nič zmeniť.

Frank11
Registrace: 2/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra