Quantcast

Karel Schwarzenberg hostem Téma Deníku na UPC Express TV

| redakce | tisk

Hostem aktuálního vydání diskuzního pořadu Téma Deníku vysílaného na televizní stanici UPC Express, která je šířena ve všech nabídkách analogové i digitální kabelové televize UPC, je tentokrát předseda strany TOP 09 Karel Schwarzenberg.

TOP 09 i nadále trvá na větší finanční spoluúčasti pacientů u lékaře. Pokud se po květnových volbách bude podílet na sestavování vlády, má připraven i sazebník jednotlivých úkonů. Tuto informaci, kromě jiného, uvádí její předseda Karel Schwarzenberg. Šéf strany prozatím tají přesné částky, které by pacienti platili za různé druhy ambulantních i operačních zákroků. "Tabulku však máme," dodává Karel Schwarzenberg. Přestože TOP 09 představí svůj oficiální program až tento týden, velké změny v něm oproti podzimní verzi nebudou. "Spíše jsme některé kapitoly více rozpracovali. Program pro podzimní volby byl přece jen dělán ve spěchu," připouští šéf TOP 09.

Pořad Téma Deníku moderuje a připravuje Jan Klička, vedoucí domácí redakce regionálních Deníků.

Téma Deníku je čtrnáctidenník a diskuse trvá třicet minut. Při pondělní premiéře se vysílá celkem čtyřikrát a během následujících dvou týdnů pak každý den několikrát reprízován. Zájemci ho mohou shlédnout také na You Tube (http://www.youtube.com/user/upcexpress), pod heslem „téma Deníku Schwarzenberg“. Na adrese jsou k dispozici i dřívější vydání pořadu.

Stopáž a periodicita pořadu jsou voleny tak, aby se s ním mohl seznámit skutečně každý zájemce a periodicita navíc dovoluje moderátorovi volit závažnější a přitom stále aktuální téma.

UPC Express je informační, zpravodajský, publicistický a zábavní televizní kanál kabelové televize UPC, který aktuálně vysílá v centrální pražské variantě a v sedmi variantách regionálních. Je dostupný všem zákazníkům analogové a digitální kabelové televize UPC, tedy přibližně šesti stům tisícům českých domácností.

zdroj: UPC





Reklama




Vybrané články