Quantcast

Zvířata ze Zoo Praha trojrozměrně v TV nabídce UPC

| redakce | tisk

Televizní stanice HD+, exkluzivně dostupná pouze v televizní síti UPC, nově nabízí jedinečný 3D pořad o zvířatech z pražské Zoo. Hlavními hrdiny pořadu se stávají mimo jiné tučňáci, žirafy, hroši či velbloudi.

Divák bude jen stěží odolávat pokušení si roztomilá zvířata pohladit", říká Milan Hanuš, ředitel výroby HD+ a dodává: „plánujeme, že v tomto unikátním natáčení z pražské ZOO budeme i nadále pokračovat.“

HD+ nabízí pravidelné vysílání pořadů ve formátu 3D denně od 11:30 hod, 18:30 hod a 00:30 hod. Diváci mohou v tomto formátu sledovat nejen pořady výrobců 3D televizorů, 3D filmy o filmu, ale především originální českou produkci.

3D vysílání na HD+ se opírá o dvě technologická řešení. První je určeno majitelům 3D televizorů se speciálními 3D brýlemi. Druhý typ vysílání pak mohou sledovat i ti zákazníci UPC, kteří nemají 3D televizor. Postačí jim totiž pouze brýle s červeným a zeleným filtrem. Diváci jsou vždy před začátkem 3D vysílání upozorněni, o jaký typ 3D pořadu se jedná a co si jeho sledování vyžaduje.

3D pořad z pražské ZOO mohou sledovat domácnosti s 3D televizory.

zdroj: UPC





Reklama




Vybrané články