Quantcast

Orion Express představila službu Telekarta HD

| redakce | tisk

Ruský operátor Orion Express představuje nový projekt satelitní televize s názvem Telekarta HD. Telekarta HD bude poskytovat 45 kanálů, včetně stanic v HD rozlišení v základním balíčku a také jednoduchý způsob migrace do platformy Kontinent TV s možností sledování 100 televizních stanic a 10 HD programů bezplatně bez nutnosti výměny satelitního kompletu.

V balíčcích Start a Standard služby Telekarta HD se nachází 45 známých ruských a zahraničních kanálů, včetně programů v HD rozlišení. V nejbližší době bude nabídka rozšířena o další stanice. V paketu Start je možné sledovat populární módní kanál Fashion TV HD a v nabídce Standard vedle Fashion TV HD je možné získat přístup k prémiovému sportovnímu programu Sport 1 HD.

Předplatné za balíček Start bylo stanoveno na 600 rublů ročně (cca 378 Kč). Za balíček Standard je třeba zaplatit 880 rublů ročně (cca 554 Kč) nebo 3 ruble denně.

Telekarta HD - je satelitní televize pro celé Rusko. Nabídka obsahuje nejenom programy v moskevském čase ale také s jinými časovými pásma - zejména pro Ural - Pervyj kanal (+2h), Rossija 1 (+2h) a Sibiř Pervyj kanal (+4h) a Rossija 1 (+4h).

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články