Quantcast

Celé playoff KHL se Lvem a Slovanem živě na Sport1 a Sport2

| redakce | tisk

U napínavých bojů Lva Praha a Slovanu Bratislava při jejich premiérovém působení v playoff Kontinentální ligy budou v Česku a na Slovensku exkluzivně diváci Sport1 a Sport2. Obě televize odvysílají přímé přenosy ze všech venkovních a domácích utkání našich reprezentantů v KHL, poprvé se tak stane ve středu 20. února.

Nejméně osm přímých přenosů plných špičkového hokeje ve vyřazovací části KHL přinesou televize Sport1 a Sport2. Pražský tým změří síly s CSKA Moskva (živě Sport1), Belasí se utkají s moskevským Dynamem (živě Sport2). Všechny zápasy Lva a venkovní duely Slovanu okomentuje Ondřej Voršilka, Stanislav Jantoš nebo Tomáš Zetek, u venkovních utkání Belasích jednoho z nich doplní odborný spolukomentátor ze Slovenska Jindřich Novotný. V Bratislavě se u komentátorského mikrofonu vystřídají Matej Hajko, Pavol Gašpar a Juraj Kušnír.

Máme velkou radost, že oba kluby postoupily do vyřazovací části soutěže a že Sport1 a Sport2 zprostředkují fanouškům doma skvělý hokejový zážitek,“ uvedl za provozovatele Aleš Fabík, Country Manager Chello Central Europe.

Placené televize Sport1 a Sport2 může sledovat přes milion domácností s příslušnou nabídkou největších českých nebo slovenských operátorů, mezi nejvýznamnější patří Skylink (ČR, SR), UPC Česká republika, UPC Slovensko, Slovak Telekom, Telefonica O2 (ČR), Orange (SR), freeSAT (ČR, SR).

V základní části Kontinentální ligy odvysílaly televize Sport1 a Sport2 přes tři desítky přímých přenosů se Lvem Praha a Slovanem Bratislava. Aktuální informace a zajímavosti mohou sportovní nadšenci sledovat na stránce www.facebook.com/TelevizeSportTV.

zdroj: Chello





Reklama




Vybrané články