Quantcast

Druhá řada seriálu Boss přichází na české obrazovky

| redakce | tisk

Napínavý příběh starosty Chicaga, kterému na vrcholu kariéry diagnostikují degenerativní poruchu mozku, směřuje ke svému rozuzlení. Sledujte zákeřné politické intriky, nezákonné machinace a napínavá hlasování, ve kterých jde o všechno.

V české premiéře lze seriál sledovat od 17. dubna každou středu ve 21:00 na FILMBOX Extra 1 a každý čtvrtek v 22:35 na FILMBOX HD.

Do rukou charizmatického starosty Toma Kanea se sbíhají všechny nitky moci v milionovém městě. Dozví-li se o vážné nemoci spolustraníci a veřejnost, jeho tvrdě vybojovaná pozice se zhroutí a Kane o křeslo přijde. Ctižádostivý politik se ovšem nehodlá vzdát jen tak, ale postup nemoci zastavit nelze.

Druhá řada seriálu Boss přichází na české obrazovky
▲ Druhá řada seriálu Boss přichází na české obrazovky

Částečným předobrazem Kanea je Anton Cermak, legendární starosta Chicaga původem z Kladna,“ říká Łukasz Bułka, ředitel marketingu a PR ve společnosti SPI International. „Neváhal se postavit ani samotnému Al Caponeovi a zemřel rukou atentátníka za nevyjasněných okolností.“

První řadě seriálu se dostalo nadšeného přijetí kritikou i diváky. Herec Kelsey Grammer byl v roce 2012 za ztvárnění role starosty oceněn Zlatým Glóbem. Čeští diváci jej mohou znát například ze seriálů Frasier nebo jako originální hlas Leváka Boba v seriálu Simpsonovi. První řada seriálu Boss si odbyla svoji českou premiéru v září 2012 na programech FILMBOX HD a FILMBOX Extra 1.

Nemoc Lewyho tělísek je neurodegenerativní porucha vedoucí k demenci, podobná Alzheimerově a Parkinsonově nemocem. Pro průběh choroby jsou charakteristické výkyvy nálad, ústup kognitivních schopností a také halucinace.

zdroj: SPI





Reklama




Vybrané články