Quantcast

Trikolor TV spouští nový balíček s hudebními TV

| redakce | tisk

Provozovatel ruské satelitní platformy Trikolor TV ohlásil spuštění dalšího programového balíčku - Muzykalnyj (Music). Nový balíček bude stát 500 rublů ročně (cca 300 Kč).

Balíček Muzykalnyj bude obsahovat stanice MTV Rocks, MTV Dance, MTV Hits, VH1 Classic, VH1 European, MCM Top, Mezzo Classic Jazz. Vedle těchto stanic najdou diváci v balíčku i stanici TOPSONG TV, která je vytvořena speciální pro nový balíček. Jde o kanál ruského mediálního holdingu Bridge Media.

"Hudební kanály byly vždy žádané našimi klienty a vytvoření samostatného balíčku bylo jen otázkou času," řekl obchodní ředitel Trikolor TV Sergej Stavropol.

Balíček Muzykalnyj bude osmá doplňková služba. Trikolor TV k dnešnímu dni poskytuje balíčky Kinozaly Trikolor TV, Radiopaket, Detskyj, SuperKino HD, Nočnoj, Naš futbol a službu Gold Card. All inclusive.

V současné době jsou programy nového balíčku Muzykalnyj šířeny v testovacím režimu a jsou tak dostupné pro abonenty služby Gold Card. All inclusive. Od 1.11.2013 bude nový balíček dostupný pro všechny diváky v evropské části Ruska, kteří sledují vysílání ze satelitů Eutelsat 36A a Eutelsat 36B (36°E). Abonenti Trikolor TV Sibir se služby dočkají po vynesení nového satelitu Express AT1 (56°E). Na této družici Trikolor TV rozšíří pronajatou kapacitu.





Reklama




Vybrané články