Quantcast

Relaunch německé Tele 5: 1000 filmů za rok

| redakce | tisk

Německá Tele 5 dnes oznámila, že v polovině září 2005 odstartuje vysílání s novou programovou strukturou, která přinese s cca 20 filmy týdně. Nabídku budou tvořit titulky s prvním uvedením na německém trhu a také filmová klasika, která má posílit známku Tele 5. Tele München Gruppe (TMG) jako výhradní vlastník kanálu, má přístup k filmové knihovně, která obsahuje více jak 5000 titulů. V současné době se uvažuje o nákupu licencí k dalším atraktivním filmům.

Každý všední večer Tele 5 přinese ve 20:15 hodin dva filmy, o víkendech a svátcích jich má být více. Vedle filmů se na Tele 5 objeví i týdenní magazín o novinkách v biografech a další blíže nespecifikovaný redakční pořad. V prime-time v 19:15 nasadí animované seriály, které se od října 2004 vysílají o víkendech a mají velký ohlas. V nové programové struktuře Tele 5 se ve večerních hodinách neobjeví žádné telefonní kvízy a ani gameshow.

S "novým začátkem" Tele 5 dojde i k úpravě grafiky a loga. Německou Tele 5 může přijímat zhruba 82 procent kabelových a satelitních domácností.

zdroj: infosat





Reklama




Vybrané články