Quantcast

Největší Galavečer boxu a K1 na O2 Sport

| redakce | tisk

Ve středu 30. prosince proběhne v pražské Lucerně již sedmý ročník Galavečera profesionálního boxu a K1, kde se představí to nejlepší, co česká boxerská scéna nabízí. Díky multidimenzi umožní televizní stanice O2 Sport sledování soubojů přímo z pohledu rozhodčího. Přímý přenos začíná v 18.55 hodin.

Na fanoušky čeká deset špičkových zápasů, kdy se v ringu objeví hned několik legend těchto bojových umění. Například v jednom z posledních zápasů kariéry se představí veterán Luboš Šuda, kterého vyzve gruzínský boxer Giorgi Tevdorashvili. Další ze stálic Jirka "Aplik" Apeltauer se zase připravuje na těžký boj podle pravidel Muay Thai, soupeřem mu tentokrát bude srbský bijec Nemanja Skoric.

"Opět si každý může vybrat, jestli chce galavečer sledovat z hlavní kamery nebo z pohledu rozhodčího, což se nám už v minulosti osvědčilo. Divákům se tak dostane naprosto netradiční a jedinečný pohled na tento drsný sport," prozradil Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 Sport.

Celý slavnostní galavečer se ponese v duchu třicátých let a letos bude navíc obohacen o jedinečnou událost, kterou je historicky první uvedení osobnosti do boxerské síně slávy. Takto oceněným se stane in memoriam Jaroslav Tomsa, zakladatel kaskadérské společnosti, který v Lucerně sám mnohokrát bojoval a patří mezi největší boxerské legendy.

zdroj: O2





Reklama




Vybrané články