Quantcast

Nová Digi TV SK: Nový web Digisportu a aktualizace Digi GO

| redakce | tisk

V tomto měsíci spustil provozovatel exkluzivních sportovních kanálů Digi Sport vylepšenou verzi svých internetových stránek. Na nich sportovní fanoušek najde aktuální informace o přenosech, nejlepší momenty zápasů a také program pěti kanálů Digi Sportu.

Web je přizpůsobený pro počítače, tablety a mobily. Stránky Digi Sportu najde zájemce na www.digisport.sk.

Nová Digi TV SK: Nový web Digisportu a aktualizace Digi GO
▲ Nová Digi TV SK: Nový web Digisportu a aktualizace Digi GO

Provozovatel rovněž zaktualizoval aplikaci DIGI GO. Uživatelé s operačním systémem Android najdou v Google Play nejnovější verzi 1.1.7, pro operační systém iOS v App Store verzi 1.0.4.

Aktualizace obsahuje 3 novinky:

• S Digi GO mohou zákazníci sledovat všechny zápasy Ligy mistrů UEFA
Během týdnů, ve kterých se budou hrát zápasy Ligy mistrů, najdou diváci v hlavní menu aplikace DIGI GO novou záložku s názvem UEFA Champions League. Zákazník zde najde všechny zápasy hracího dne a může si tak vychutnat nejenom zápasy, které vysílá televize DIGI Sport ale i v původním znění i zápasy, které se nevešly do klasického televizního vysílání.

• Rozšíření nabídky o Golf Channel
DIGI GO rozšiřuje nabídku o další sportovní kanál. Ke stávajícím devíti programům (Digi Sport 1, 2, 3, 4, 5, Sport 1, Sport 2, Nova Sport 1 a Nova Sport 2) brzy přidá i stanici Golf Channel.

• Možnost ovládány gesty
Aplikaci DIGI GO je možné ovládat gesty a pohybem prstu může změnit hlasitost, jas či posunout se v rámci programu (platí zatím jen pro aplikaci na Androidu, podobné vylepšení pro iOS se nyní připravuje).





Reklama




Vybrané články