Quantcast

Viva Polska skončila. Odstartovala polská verze MTV Music

| redakce | tisk

V portfoliu Viacom International Media Networks v Polsku dnes došlo k významné změně. V 6:00 hodin ráno skončila stanice Viva Polska a místo ní se nyní vysílá polská mutace televizní stanice MTV Music.

Program MTV Music Polska je dostupný u kabelových a IP operátorů a rovněž v nabídkách satelitních platforem nc+, Cyfrowy Polsat a Orange TV Polska.

Viva Polska vstoupila na polský televizní trh v roce 2000, Zpočátku se jednalo o hudební televizi, která vysílala především videoklipy. Později bylo vysílání doplněno o seriály a zábavní pořady. V další části historie stanice Viva Polska se provozovatel vrátil k vysílání videoklipů.

Viva Polska skončila. Odstartovala polská verze MTV Music
▲ Viva Polska skončila. Odstartovala polská verze MTV Music

Polská mutace MTV Music bude zcela hudební televizí. Zaměří se na videoklipy, hudební koncerty, pořady z festivalů či života hvězd.

S rebrandem Viva Polska na MTV Music byla spuštěna také stanice MTV Music HD. Verze v HD je dostupná u vybraných operátorů. V SD a HD vysílá MTV Music stejný obsah. Liší se jen technickou kvalitou. Původní kanál Viva Polska se vysílal jen v SD rozlišení.

Začátkem tohoto měsíce skončila Viva také na maďarském trhu. Nyní VIMN program pod značkou Viva vysílá jen v Německu a Velké Británii. Německá Viva dnes vysílá jen s časovým omezením.

technické parametry - MTV Music Polska:

Eutelsat Hot Bird 13B (13°E), freq. 12,015 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, CA Conax, Nagra MA, Viaccess
• Eutelsat Hot Bird 13B (13°E), freq. 11,075 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, CA Conax, Nagra MA, Viaccess

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články