Quantcast

Silvestrovský speciál Comedy Clubu

| redakce | tisk

Zkraťte si čekání na půlnoční silvestrovské ohňostroje ve společnosti komiků z Comedy Clubu a vstupte do nového roku s úsměvem na tváři. Pro všechny diváky, kteří mají rádi srandu a umí si vystřelit i sami ze sebe, si Prima Comedy Central přichystala speciální silvestrovský výběr těch nejlepších stand-upů roku.

Závěrečnou tečkou bude nový díl Comedy Clubu na téma „Kdo nepláče, není Čech“ s Lukášem Pavláskem v hlavní roli.

Silvestrovský speciál Comedy Clubu
▲ Silvestrovský speciál Comedy Clubu

Silvestrovský večer v zábavné společnosti, která se nebojí kontroverzích témat a klidně si udělá srandu i sama ze sebe. Dvojsmyslné vtípky, nekorektní poznámky, černý humor, ale i obyčejné postřehy z běžného života. Tak tohle všechno divákům nabídne Prima Comedy Central ve svém speciálním maratonu toho nejlepšího z Comedy Clubu. V neděli vás od 18:30 čeká téměř šest hodin plných známých českých komiků, mezi které patří například Miloš Knor, Karel Hynek, Tigran Hovakimyan, Adéla Elbel, Petr Vydra nebo Pavel Tomeš a mnozí další.

Poslední den roce je čas bilancování. Co se nám letos povedlo? V čem jsme dobří? Lukáš Pavlásek to vezme zeširoka a zaměří se na Čechy samotné. Dozvíte se tak, který národ je nejlepší na světě nebo kde začíná zóna debilů. „Každý z nás se tam najde. Jsem tam i já, takže tam určitě budete i vy!“ říká Pavlásek o svém speciálu. Kromě toho vám Lukáš Pavlásek poradí, jak udělat, abyste v práci nemuseli dělat, a dojde i na zpívání. A protože každý správný Čech není nikdy spokojený, zazpívejme si společně o tom, co nás všechno štve.

Sledujte silvestrovský speciál Comedy Clubu s Lukášem Pavláskem v neděli 31. prosince od 22 hodin na Prima Comedy Central a užijte si poslední minuty roku plné smíchu a zábavy.

zdroj: PCC





Reklama




Vybrané články