Quantcast

Arkada TV přišla o satelitní licenci

| redakce | tisk

Na českém trhu již nemůže vysílat nový tématický program Arkada TV s českou licencí. Český regulátor médií RRTV (Rada pro rozhlasové a televizní vysílání) na svém posledním zasedání odňal satelitní licenci společnosti Lion One TV pro stanici Arkada TV.

Podle RRTV byl k odebrání licence důvod - provozovatel nezahájil vysílání programu Arkada TV ve lhůtě nejdéle do 360 dnů od nabytí právní moci rozhodnutí o udělení licence.

Rada zároveň uložila účastníkovi řízení, společnosti Lion One TV s.r.o. uhradit náklady řízení, které vyvolal účastník porušením své právní povinnosti, a to paušální částkou ve výši 1 tisíc Kč.

Podle licenčních podmínek měla být Arkada TV tématickým lifestylovým programem zaměřeným na architekturu, design, dům, bydlení, cestování a zábavu. Stanice měla vysílat program 16 až 24 hodiny denně v češtině.

Program měl obsahovat především zahraniční, zejména americkou a britskou produkci. V budoucnu měl provozovatel vysílat i vlastní reality tv. Nedílnou součástí měly být dokumenty o cestování, městech, zemích a luxusním zboží. V hlavním a nočním vysílacím čase stanice měla vysílat dramatickou tvorbu a to fimy a seriály.





Reklama




Vybrané články