Quantcast

Jocky TV a Moziverzum již testují v UPC Direct

| redakce | tisk

Maďarská satelitní placená televize UPC Direct zahájila technické testy distribuce nových maďarských programů Jocky TV a Moziverzum. Jde o nové projekty komerční televizní skupiny TV2.

Jocky TV se zaměří na klasické seriály (Dallas, Doktor z hor, Walker Texas Ranger). Program bude součástí balíčku Medium a vyšších.

Moziverzum je nový filmový kanál. Divákům bude nabízet úspěšné zahraniční a maďarské filmy, klasiku a národní premiéry 24 hodiny denně. Diváci se mohou z pohledu žánrů těšit jak na komedie, akční filmy, sci-fi, dramata ale i rodinné filmy. V programu se objeví mj. filmy Jurský svět, Království nebeské, Aloha, Lucy a jiné. Stanice vstupuje do balíčku Plus HD TV.

Zahájení pravidelného vysílání Jocky TV a Moziverzum je naplánováno na 17.2.2019. Diváci nyní mají čas si nové programy naladit a sledovat vysílání od svého startu.

Zařazení nových programů Jocky TV a Moziverzum je součástí nedávno uzavřené dohody mezi UPC DTH a TV2 Group. Společnosti se také dohodly na distribuci sportovního kanálu Spíler 2 na platformě UPC Direct, který se zde vysílá od začátku tohoto měsíce.

technické parametry - Jocky TV, Moziverzum:

Thor 6 (0,8°W), freq. 11,727 GHz, pol. v, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S/QPSK, CA Irdeto + Conax + Nagra MA





Reklama




Vybrané články