Quantcast

Jetix začal vysílat komediální blok

| redakce | tisk

Od 4. září představuje dětská televize Jetix, v rámci podzimních novinek, komediální programový blok, jehož součástí jsou nejnovější humorné seriály z filmové knihovny Jetix: Shuriken School, Planeta Skečů a Captain Flamingo.

Programový blok běží dvakrát denně a jeho prostřednictvím mohou děti sledovat své oblíbené komediální seriály, jako např. Co je, Andy? , Tři kamarádi a Jerry, Život s Louiem, Pucca nebo Třída č. 402.

Premiéra seriálu Shuriken School odstartovala 4. září, seriály Planeta Skečů a Captain Flamingo se představí 2. října.

Komediální seriál Shuriken School je nepředvídatelné hřiště humorných scének, které se točí kolem bojových umění, určený pro děti od 6 do 11 let. Neobyčená dobrodružství hlavního hrdiny desetiletého, dynamického chlapce Eizana Kaburagi a jeho kamarádů, která prožívají v jejich prvním školním roce na chudé škole pro bojovníky Ninja. Nicméně školní předměty na Shuriken School se jeví trochu tajemně −jejich základem je neortodoxní trénink, který zahrnuje výuku, jak procházet zdí, jak zmizet v oblaku kouře a létat přes střechy!

Shuriken School je jedinečnou ukázkou směsi vynikajícího japonského a evropského animovaného stylu, za použití 2D animace, kombinované s ilustrovanými detaily vysoké kvality a nepřekonatelných akčních střihů.

V průběhu celého měsíce září je na jetix.cz, jetix.sk nasazena on-line hra a soutěž, ve kterých si mohou děti vyzkoušet své dovednosti a nově nabité znalosti o tomto seriálu a vyhrát školní kolekci Shuriken School.

zdroj: Jetix





Reklama




Vybrané články