Quantcast

Nový seriál na AXN - Sports Night

| redakce | tisk

Televizní kanál AXN již brzy odvysílá první sérii televizního seriálu Sports Night. Tento seriál diváka zavede do světa fiktivního televizního studia, kde se sportovní moderátoři za každou cenu snaží předvést co nejlepší výkon. Premiéra prvního dílu je naplánovaná na 8. června, další díly na AXN poběží vždy každou neděli od 19:00.

Sports Night diváka zavede do imaginárního zákulisí výroby sportovních zpráv na kabelové televizi. Soustředí se na profesionální i soukromé životy lidí, kteří udělají vše pro to, aby byl jejich večerní pořad odvysílán v té nejlepší možné kvalitě.

Dan Rydell (Josh Charles ve Společnosti mrtvých básníků) a Casey McCall jsou dva pohlední moderátoři pořadu Sports Night, kteří musí den po dni čelit pohledům kamer a reagovat rychle, chytře a uvolněně na rozmanité novinky ze světa sportu. Jsou nejlepší přátelé jak před kamerou, tak mimo televizní studio, navzdory skutečnosti, že jsou téměř naprostými protiklady. Pojítkem jejich vztahu je společná láska ke sportu a potěšení z toho, že mohou každý večer přinášet milionům diváků živý hodinový pořad referující o nejvýznamnějších sportovních zprávách.

Celému téměř výlučně pánskému týmu šéfuje krásná, ale tvrdá produkční Dana Whitakerová (Felicity Huffmanová v seriálu Zoufalé manželky), která je vždy připravena na novou výzvu, zatímco Isaac Jaffee (dvojnásobný držitel ceny Emmy Robert Guillaume), producent pořadu a Danin šéf, je spravedlivým a moudrým mužem s chladnou hlavou. Není divu, že právě on je pro celý štáb „tátou“. Součástí týmu je Natalie Rosenová (Sabrina Lloydová), pomocná produkční ve věku kolem dvaceti let, a relativně nový člen štábu a další pomocný produkční Jeremy Goodwin (Joshua Malina), opravdový machr přese vše, co se týká sportu.

Sports Night je komediálním televizním seriálem čítajícím 23 dílů s půlhodinovou délkou. Tvůrcem seriálu je společnost Imagine Entertainment producenta a režiséra Rona Howarda (Apollo 13, Oheň) a výkonný producent/scenárista Aaron Sorkin (Pár správných chlapů, Americký prezident). Kanál AXN přinese od 8. června spoustu sportu a legrace. Každou neděli od 19:00 uvidí diváci hned dvě epizody za sebou.

zdroj: PR





Reklama




Vybrané články