Quantcast

UPC Direct oficiálně přidal 4 kanály Discovery do nabídky

| Tisk

logo Nabídka středoevropské satelitní placené televize UPC Direct byla dnes oficiálně rozšířena o čtyři tématické programy Discovery Networks. Zákazníci UPC DTH, poskytovatele služby, najdou na dotovaných set top boxech tři programy ve standardním rozlišení a jeden ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Tyto stanice byly od 15.7.2010 do dnešního dne šířeny v tzv. testovacím režimu.

Nabídka ve standardním rozlišení UPC Direct byla posílena o kanály Discovery Science, Discovery Travel and Living a Discovery World.

Programové pozice na dotovaných set top boxech operátora:

* Discovery Science - pozice 42
* Discovery Travel and Living - pozice 43
* Discovery Word - pozice 44

Programová pozice na dotovaném HD set top boxu operátora:

* Discovery HD Showcase - pozice 114

Majitelé vlastních set top boxů s přístupovou kartou UPC pracující v systému CryptoWorks musí nové programy doladit ručně.

technické parametry - Discovery Travel and Living, Discovery World a Discovery Science:

satelit: Thor 5 (0,8°W)
kmitočet: 11,862 GHz
polarizace: horizontální
SR: 28000
FEC: 7/8
norma: DVB-S
modulace: QPSK
kódování (CA systém): Conax + CryptoWorks + Nagravision 3
dostupnost: karty Canal Digital, UPC Direct a Focus Sat

technické parametry - Discovery HD Showcase:

satelit: Thor 5 (0,8°W)
kmitočet: 12,015 GHz
polarizace: horizontální
SR: 30000
FEC: 3/4
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK


kódování (CA systém): Conax + CryptoWorks + Nagravision 3
dostupnost: karty Canal Digital, UPC Direct

Jak je to se zařazením programů Discovery do programového balíčku? Všechny tři SD programy Discovery - tedy Discovery World, Discovery Science a Discovery Travel and Living jsou součástí programového balíčku Direct+ (dříve se balíček jmenoval Plus). Vedle těchto tří stanic obsahuje také stanice Cartoon Network, Boomerang, Viasat Explorer, Viasat History, TCM, Blue Hustler, AXN a nedávno přidané AXN Crime a AXN Sci-Fi. Doplňkový balík k základní nabídce Medium (dříve Rodina) je více atraktivní.

Program Discovery HD Showcase je součástí HD balíčku. Ten již obsahuje 9 programů - ČT1 HD, Nova HD, Nova Sport HD, National Geographic HD, Rush HD, ESPN America HD, History HD, Duna HD a nově Discovery HD Showcase. Jako prémiový kanál pro abonenty SD stanic HBO a Cinemax je k dispozici HBO HD.

Všechny programy obsahují zatím pouze anglickou zvukovou stopu, česká lokalizace bude k programům Discovery World a Discovery Science připojena v blízké době.

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články