Quantcast

QVC Beauty und Style HD od listopadu FTA na 19,2E

| Tisk

logo Nabídka volně vysílaných HD programů se k 1.11.2014 rozšíří o stanici QVC Beauty und Style HD. Půjde v pořadí o třetí HD kanál provozovatele německé verze QVC po stanicích QVC Germany a QVC Plus.

QVC Beauty und Style HD bude přinášet denně 8 různých show týkající se všeho, co moderní ženy dnes potřebují a vybavení od hlavy až k patě v souladu s jejich osobním vkusem a citem: móda, boty, doplňky, toaletní potřeby, dekorativní kosmetiku a potravinové doplňky.

Enkódování a uplink signálu stanice na satelit Astra zajistí společnost SES Platform Services GmbH. Christoph Mühleib, Vice President Sales, SES Platform Services k tomu uvedl: "QVC Beauty und Style HD je již desátý nákupní kanál, přináší své produkty a služby s naší podporou v nejlepší kvalitě obrazu a zvuku pro zákazníky a diváky."

"Našim zákazníkům poskytujeme optimální zážitek z nakupování a neustále se snažíme, aby všechny naše kanály bylo možné přijímat v nejlepší možné kvalitě obrazu."

plánované technické parametry:

satelit: Astra (19,2°E)


kmitočet: 10,964 GHz
polarizace: horizontální
SR: 22000
FEC: 2/3
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK

Německo zažívá boom teleshoppingových kanálů ve vysokém rozlišení. V žádné jiné zemi v Evropě není tolik nákupních kanálů v HD kvalitě.

redakce





Reklama




Vybrané články