Quantcast

Motorvision HD expanduje na český a slovenský trh

| Tisk

logo Marketingová a distribuční společnost CHANNELS, s.r.o. začala na českém a slovenském trhu nabízet zcela nový televizní kanál Motorvision HD. Stanice vysílá 24hodin denně, v HD kvalitě. Informovala dnes o tom společnost Channels.

Vysílání Motorvision HD je zaměřeno na mladého, moderního diváka, který se zajímá o svět auto-moto sportu. Cílem programu je především zábava, proto se v denních tematických celcích věnuje historii automobilismu, nejnovějším testům, stylovým, akčním a kasdadérským show i závodům a rallye. Distribuční signál Motorvision HD je umístěn na satelitní pozici 9°E, na družici Eutelsat 9A.

Channels s.r.o. dále posiluje zastoupení společnosti Scripps Networks International (UK) Ltd (SNI). Po nedávném uvedení Travel Channel v širokoúhlém formátu 16:9, do svého portfolia od 1. července 2014 zařadila další tři lifestylové stanice, které vlastní SNI - Fine Living Network, Food Network a Food Network HD.

Společnost tak doplňuje žánr „lifestyle“ o oblíbená témata jako je bydlení a design, moderní životní styl, péče o zdraví nebo populární jídlo a kulinářství. Trojici tematických stanic s 24 hodinovým vysíláním lze v distribuční kvalitě naladit ze satelitu Telstar 12 (15°W).

Motorvision HD je televizní kanál s vysoce kvalitním obsahem z oblasti automobilů, motosportu, nákladních aut, veteránů a lidí za volantem. Pořady Motorvision jsou plné vzrušení a vášně a zahrnují spolehlivé auto recenze a testy, vzrušující motosporty, zábavné pořady o životním stylu plné ohromujících výkonů a rychlosti, nechybí ani exkluzivní klasika a historie automobilismu. Ideální partner pro mužské publikum.

logo MOTORVISION GROUP více než 20 let vyrábí různé formáty pořadů zaměřené na motorová vozidla a s nimi související témata.



Fine Living odráží moderní životní styl, představuje inovativní návrháře, módní odborníky a kuchaře z celého světa. Pořady nabízí spoustu zábavy a svěžích nápadů pro všechny sféry vašeho života. Od odborníka za italskou kuchyni Giada DeLaurentiise po výjimečného návrháře domů Verna Yipa přináší Fine Living přesvědčivé a svěží hostitele, kteří vám pomůžou s plánováním vaše života. Kanál nabízí inspirativní kombinaci zábavných pořadů o moderním bydlení a designu z celého světa.

logo Food Network přináší moderní a atraktivní pořady o jídle s důrazem na vše, co je v této oblasti odvážné, vtipné a zábavné. Nejedná se o typický kanál o vaření. Food Network je jednou z nejrychleji rostoucích značek orientovaných na jídlo, životní styl a zábavu a jeho pořady získaly mnohá ocenění. Ve Velké Británii se stal Nejlepším specializovaným kanálem roku 2013.

redakce





Reklama




Vybrané články