Quantcast

Seznamte se: VU+ DUO 4K a novinky značky AB CryptoBox

| Tisk

Na mezinárodní výstavě ANGA COM 2018 v Kolíně nad Rýnem, o které jsme Vás již informovali, byly největším slovenským distributorem satelitní techniky firmou AB-COM, s.r.o. představeny dvě novinky známého výrobce linuxových přijímačů VU+.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Stánek AB-Com na výstavě Anga COM 2018 (foto distributora)

VU+ DUO 4K

První očekávanou novinkou byl na výstavě představen již v pořadí šestý satelitní UHD přijímač značky VU+. Přijímač nese označení VU+ DUO 4K. Jedná se o ultra rychlý linuxový přijímač, jehož srdcem je 64 bitový čtyřjádrový procesor s taktovací frekvencí 2,1 GHz. Doposud výrobci používali nejvýkonnější procesor s maximální taktovací frekvencí 1,7 GHz.


obrázek

▲ Obr č. 2 - Vu+ Duo 4K, přední panel (foto distributora)

Tím byla tato hranice překonána. Přednímu panelu přijímače vévodí luxusní velký 3,5“ barevný LCD displej s funkcí Mini TV - zobrazení obrazu na displeji. V přijímači je vestavěný WI-Fi adaptér 2,4/5 GHz. K dispozici je funkce duální HD transcoding a samozřejmostí je podpora HbbTV.


obrázek

▲ Obr č. 3 - Vu+ Duo 4K, zadní panel (foto distributora)

Základní parametry přijímače VU+ DUO 4K:

- 2 x Plug&Play Dual FBC DVB-S2X nebo FBC DVB-C/T2 tuner
- 2 x univerzální čtečka karet
- 2 x CI slot
- 1 x HDMI vstup, 1x HDMI výstup
- 1 x RS232 konektor v provedení RJ11
- 1 x USB 3.0 (zadní panel) a 1 x USB 2.0 (přední panel)
- 1 x LAN 1 Gbps
- 1 x S/PDIF optický digitální výstup
- 1x Quad Core 2,1 GHz, 4GB RAM a 8GB Flash
- Bluetooth 4.0 pro prémiové DO nebo bluetooth audio zařízení (A2DP)
- možnost vestavění HDD 2,5“ SATA (výměnný šuplík)
- mediaplayer, pluginy - KODI, YouTube, Samba, DLNA, Trancoding ...
- mediaplayer s širokým rozsahem přehrávacích formátů
- aplikace pro iOS a Android
- přepínaní programů pod 1 sekundu


obrázek

▲ Obr č. 4 - Vu+ Duo 4K, představení nového modelu (foto distributora)

Přijímač by se měl objevit na trhu koncem tohoto roku. Díky oficiálnímu distributorovi značky VU+ pro střední, jižní a východní Evropu firmě AB-COM, s.r.o. přinese server parabola.cz jako první exkluzivní podrobnou recenzi tohoto přijímače, jakmile budou k dispozici první vzorky přijímače u distributora.

VU+ Beamer

Další novinkou představenou na veletrhu je malý projektor VU+ Beamer s Androidem. Projektor má zabudovanou baterii, takže i bez napájení se dá používat, má také Bluetooth a zabudovaný reproduktor. Má velmi kompaktní rozměry. Bližší technickou specifikaci uvede výrobce VU+ v nejbližší době.


obrázek

▲ Obr č. 5 - Vu+ Beamer (foto distributora)


obrázek

▲ Obr č. 6 - Vu+ Beamer, projekce (foto distributora)

AB CryptoBox 700 HD mini

Mezi novinky značky AB Cryptobox patří satelitní přijímač AB CryptoBox 700 HD mini, který se již objevil na výstavě. Jedná se miniaturizovanou verzi již zde prezentovaného přijímače AB CryptoBox 700 HD. Přijímač umožňuje příjem satelitního vysílání v kompresi HEVC a má podporu funkce Auto FastScan pro satelitního operátora Skylink, funkci FastScan pro všechny satelitní operátory v CZ/SK.


obrázek

▲ Obr č. 7 - AB CryptoBox 700 HD Mini (foto distributora)

AB CryptoBox MeTrio 3

Dále byl na výstavě představen nový univerzální měřicí přístroj AB CryptoBox MeTrio 3, který umožňuje měřit parametry digitálního satelitního, pozemního a kabelového vysílání. Měřicí přístroj již podporuje zobrazení obrazu v kompresi HEVC na 5“ TFT LCD displeji. Samozřejmostí je měření všech klíčových parametrů digitálního vysílání včetně konstelačního diagramu a spektrálního analyzéru.




obrázek

▲ Obr č. 8 - AB CryptoBox 700 HD Mini (foto distributora)

AB CryptoBox 702T, AB CryptoBox 702T mini

Ve fázi přípravy jsou dva set top boxy pro příjem digitálního pozemního vysílání v DVB-T2/HEVC. Jedná se o modely AB CryptoBox 702T a miniaturizovaná verze tohoto přijímače AB CryptoBox 702T mini. Set top boxy jsou vybavené rychlým procesorem s taktovací frekvencí 1 GHz a rychlou pamětí DDR III. I tyto novinky značky AB CryptoBox postupně na webu parabola.cz představíme v podrobných recenzích.


obrázek

▲ Obr č. 9 - Řada AB CryptoBox (foto distributora)

Ing. Martin Švehlík





Reklama




Vybrané články