Quantcast

Investigation Discovery mění vizuál a název na ID

| Tisk

Americká společnost Discovery Communications ohlásila změnu v rodině tématických kanálů. Od 1. října 2020 se bude dokumentární kanál Investigation Discovery jmenovat ID. Nová, zjednodušená identita značky obsahuje nové logo, barevnost i typografii. Za diváky přichází se sloganem „Nebuďte jen diváky, staňte se svědky!“

Od 1. října 2020 Investigation Disocvery, kanál specializovaný na kriminální případy a vyšetřování, mění název i logo v celém regionu EMEA (Evropa, Střední východ + Afrika). Novou vizuální identitou kanálu a sloganem se společnost mj. vymezuje vůči ostatním podobným programům, pro které je zločin jen prostou zábavou, zatímco diváci ID se díky jeho prémiovému obsahu stávají součástí honu za pravdou.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Investigation Discovery se mění na ID

Investigation Discovery vysílá různé cykly dokumentárních pořadů odhalujících zločin a popisuje různé techniky vyšetřovatelů. Kanál je součástí portfolia kabelových, satelitních nebo internetových televizí. V rámci regionu EMEA je kanál k dispozici ve více než 116 zemích, což představuje 53 milionů domácností.

Nový slogan odkazuje na fakt, že tvůrci pořadů pro ID neúprosně hledají pravdu a podporují všechny, kteří jim v tom pomáhají. Jejich příběhy zavedou diváky na okraj lidské zkušenosti a popisují nejhorší lidské chování. ID je vypravěč, který nechává své diváky v neustálém napětí.

Od 4. října se mohou diváci každou neděli večer těšit například na sérii s názvem Gary Ridgway: V mysli netvora (The Green River Killer: Mind Of A Monster), ve které je díky exkluzivním rozhovorům a přístupu ke stovkám hodin neviděných policejních záběrů odhalena šokující pravda o jednom z nevětších amerických sériových vrahů.



V neděli 11. října bude pak uveden premiérový díl série Ztracení chlapci z okresu Bucks (Lost Boys Of Bucks County). Zmizení čtyř mladíků otřáslo celou jinak poklidnou farmářskou komunitou v Pensylvánii. Dokument zkoumá tento mimořádný případ, při jehož vyšetřování se místní policejní tým spojil s FBI, aby společně rozjeli rozsáhlou pátrací akci, na jejímž konci na ně čekalo bezcitné monstrum.

Mezi další říjnové premiéry patří dokumentární série Robert Hansen: V mysli netvora (The Butcher Baker: Mind Of A Monster), zachycující příběh muže, který v 80. letech vedl na Aljašce pekárnu a zavraždil tucty žen, nebo Živá noční můra (Living A Nightmare: Deadly Message) o rodině, která zoufale hledá 23letého mladíka, který zmizel v malé komunitě Beech Island v Jižní Karolíně.

redakce





Reklama




Vybrané články