Quantcast

Odstartovaly kanály Nova Sport 3 SK a Nova Sport 4 SK

| Tisk

Od středy 5. ledna 2022 patří do sales house slovenské televizní skupiny Markíza dva nové prémiové sportovní kanály s názvy Nova Sport 3 SK a Nova Sport 4 SK, které nahrazují původní společný feed pro Českou republiku a Slovensko.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Nova Sport 3 SK a Nova Sport 4 SK na slovenském trhu (foto: Markíza)

Samostatné distribuční feedy těchto programů určené výhradně pro slovenský trh umožní uspokojit poptávku všech zadavatelů reklamy, kteří chtějí oslovit aktivní, primárně mužskou cílovou skupinu. "Tuto možnost nepochybně ocení i sázkové společnosti, kterým se tak otevírá mimořádně atraktivní způsob, jak svojí komunikací co nejefektivněji oslovit potenciální zákazníky," uvedl Juraj Máťuš, ředitel Centra reklamy skupiny Markíza.


obrázek

▲ Obr č. 2 - Plán přenosů Nova Sport 3 SK a Nova Sport 4 SK (foto: Markíza)

Stanice Nova Sport 3 a Nova Sport 4 vysílají na českém a slovenském trhu od 13.8.2021 a i po oddělení distribučních feedů na český a slovenský budou nadále poskytovat totožný sportovní obsah. Budou se lišit jen sponzorskými vzkazy a reklamními bloky se spoty určenými pro danou zemi.

Stanice Nova Sport 3 SK a Nova Sport 4 SK budou nadále vysílat v HD rozlišení a divákům slibují nejpopulárnější evropské fotbalové soutěže - Ligu mistrů UEFA, španělskou LaLigu, německou Bundesligu a italskou Serii A. Vedle top lig budou stanice vysílat i druhé fotbalové soutěže ze Španělska a Německa.


obrázek

▲ Obr č. 3 - Plán přenosů Nova Sport 3 SK a Nova Sport 4 SK (foto: Markíza)



Na nových stanicích mohou diváci sledovat i americkou sérii NASCAR či jihoamerický Pohár osvoboditelů (Copa Libertadores). Nova Sport 3 SK a Nova Sport 4 SK přinášejí divákům vysílání z nového zpravodajského studia a také i nejmodernější technologie.

Stanice jsou od svého spuštění dostupné na Slovensku v nabídkách operátorů společností Slovak Telekom a DIGI Slovakia. Do své nabídky programy zařadila také společnost Orange Slovensko a aktuálně oba programy může sledovat více než 400 tisíc abonentů. Podle informací Markízy probíhají jednání i s dalšími operátory, aby se nové programy dostaly k co nejvíce divákům.


obrázek

▲ Obr č. 4 - Dostupnost Nova Sport 3 SK a Nova Sport 4 SK (foto: Markíza)

Připomeňme, že provoz samostatných feedů programů Nova Sport 3 a Nova Sport 4 pro Českou republiku a Slovensko schválila na svém posledním loňském zasedání česká Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV), kde jsou obě stanice licencovány.

redakce





Reklama




Vybrané články