Quantcast

JOJ 24 může odstartovat, má licenci

| Tisk

Slovenská mediální skupina JOJ může spustit další tématický kanál s názvem JOJ 24. Provozovatel získal potřebnou vysílací licenci a již nic nebrání tomu, aby zahájil vysílání nové stanice.

Slovenský regulátor médií RVR (Rada pro vysílání a retransmisi) na svém posledním zasedání konaného 9. března 2022 udělil licenci na celoplošné digitální vysílání stanice JOJ 24 společnosti MAC TV s.r.o.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Divák s dálkovým ovladačem. Ilustrační foto (foto: Orange)

JOJ 24 má být podle licenčních podmínek program s převážným zaměřením na zpravodajství (80%), vysílaným v pravidelných hodinových blocích. Obsahem JOJ 24 má být aktuální zprávy, živé vstupy z míst významných událostí, sportovní zpravodajství a předpověď počasí. Součástí vysílání JOJ 24 má být i politická publicistika - diskusní relace "Na hrane", tiskové konference, výběr podcastových rozhovorů a ostatní publicistika - magazín Topstar, podcastové rozhovory.



JOJ 24 má vysílat 24 hodiny denně 7 dní v týdnu. Program se může objevit v pozemním multiplexu (DVB-T/DVB-T2), na satelitu, v IPTV, MMDS, kabelových sítí i DVB-H.

JOJ Group aktuálně provozuje hlavní kanál JOJ (a také časově posunutou verzi JOJ +1), mužský JOJ PLUS, ženský WAU, dětské kanály Jojko a Ťuki TV, filmový JOJ Cinema (a také JOJ Cinema +1) a sportovní kanál JOJ Šport, který odstartoval na podzim loňského roku. Vedle těchto stanic vlastní také skupinu českých placených kanálů "CS" - CS Film, CS Horror, CS History a CS Mystery. JOJ 24 bude tak v pořadí dvanáctým programem provozovatele (bez zahrnutí +1 kanálů).

redakce





Reklama




Vybrané články