Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

irdeto ice oscam nové kódování

Četl jsem tento článek a jak píšou nejde mi TA3 HD. V oscam.dvbapi mám caid 0624
uživatel
Beavis
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 464
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 95
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: irdeto ice oscam nové kódování

https://www.parabola.cz/clanky/6992/skylink-zvysene-zabezpeceni-kodovani-irdeto-opet-na-scene/
uživatel
Beavis
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 464
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: irdeto ice oscam nové kódování

Tak kup nový sat.
uživatel
frenk2
Registrace: 2/2008
Příspěvků: 744
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: irdeto ice oscam nové kódování

mám nový Vu+ Duo 4K SE ale Oscam jsem si nenastavoval sám
uživatel
Beavis
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 464
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: irdeto ice oscam nové kódování

máš tam 2xCI tak nový sat netreba stačí modul :)))
uživatel
peto197601
Registrace: 3/2019
Příspěvků: 337
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: irdeto ice oscam nové kódování

To mi chcete říct že až vypnou caid 0D96 musím koupit modul a už mi nepůjde sdílení na další přijímač ? :O
uživatel
Beavis
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 464
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Beavis

NE az vypnou OD96 ale az zapnou vyssi zabezpeceni. a podle toho dnesniho clanku uz je jiste ze to vyssi zabezpeceni budou chtit aplikovat na vsechny programy. takze modul.
uživatel
kristian1
Registrace: 7/2016
Příspěvků: 3 138
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: irdeto ice oscam nové kódování

Blafká to stále :lookaround:

Skylink//1.9°+13°+16°+19.2°+23,5°+39°+42°+0,8°w+30°w//Octagon SX88+ SE WL
uživatel
jackino
Registrace: 1/2009
Příspěvků: 4 771
Galerie: jackino
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: irdeto ice oscam nové kódování

Mám jen balíček Digital takže mohu vyzkoušet jen jak píšou na TA3 HD a tam mám tmu takže až to nasadí na všechny programy budu muset pořídit modul. Ale tím přijdu o sdílení na další přijimač.
uživatel
Beavis
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 464
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: irdeto ice oscam nové kódování

Treba prejst od kitajca k ukrajincovi. :)))

Xtrend ET8000 (2x DVB-S2, 1x DVB-T2), Formuler F3, F4Turbo, Zgemma H7S. (vsetko OpenATV 6.3)
uživatel
LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 3 929
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: irdeto ice oscam nové kódování

Musíš oscam nastavit na caid 0624, pak TA 3 pojede... :8)

Octagon SF 8008 , Skylink komplet, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
uživatel
drobeček
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 5 730
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Beavis

Tak povedz tomu kto ti to akoze nastavoval, ze ti ten Oscam nastavil zle.
uživatel
zigmin
Registrace: 11/2020
Příspěvků: 78
Odpověď v diskusním vlákně
 

@LucaBrazza

它也適用於中國人 :lookaround: :O :lookaround:

Skylink//1.9°+13°+16°+19.2°+23,5°+39°+42°+0,8°w+30°w//Octagon SX88+ SE WL
uživatel
jackino
Registrace: 1/2009
Příspěvků: 4 771
Galerie: jackino
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: irdeto ice oscam nové kódování

Nemůžu protože mi to nastavoval před lety kolega který už je jinde. Já si jen soubory překopíroval z původního přijímače. v oscam.server mám caid = 0D97,0624,0D96,0668
uživatel
Beavis
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 464
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: irdeto ice oscam nové kódování

TA3 HD sa sucasne "pridavanie" kanalov nedotklo, ked to islo predtym, ide to aj teraz.

Xtrend ET8000 (2x DVB-S2, 1x DVB-T2), Formuler F3, F4Turbo, Zgemma H7S. (vsetko OpenATV 6.3)
uživatel
LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 3 929
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: irdeto ice oscam nové kódování

Asi tam nebudeš mít box key a rsa key pro irdeto... :8)

Octagon SF 8008 , Skylink komplet, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
uživatel
drobeček
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 5 730
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: irdeto ice oscam nové kódování

Podle toho co jsem našel mám správný box i rsa key :)))
uživatel
Beavis
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 464
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: irdeto ice oscam nové kódování

Jakmile zvýší zabezpečení na běžných programech a nepůjde sdílení obývák a druhej pokoj, pak se skylinkem končím. Je to sice pohoršení, ale DVB-T2 bude muset stačit. Snad Nova stejně jako PRIMA zlepší kvalitu a nějak to prostě přežijeme.
uživatel
marnav
Registrace: 12/2007
Příspěvků: 93
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Beavis

Zrovna to TA_HD běží na Skylink live a tvoje čtyřjádrový VU by to mělo zvládnout 🐒

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
uživatel
martin5
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 1 887
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: irdeto ice oscam nové kódování

Mě o TA3 nejde to byl jen test že pokud přejdou na nové kódování mám po sdílení na druhý přijímač. Doufám že s modulem bude fungovat alespoň ta poslední funkce na screenu. Druhý přijímač si stáhne můj přehled programů a bude se dívat přes můj přijímač.
http://imgway.cz/v/Hjn.jpg
uživatel
Beavis
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 464
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: irdeto ice oscam nové kódování

Tak tam máš něco jiného špatně, oprav si to a bude to šlapat... :))) ;)

Octagon SF 8008 , Skylink komplet, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
uživatel
drobeček
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 5 730
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Beavis

pak to neověřuj na TA3HD které vyšší zabezpečení ještě vůbec nemá :((

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
uživatel
martin5
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 1 887
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: irdeto ice oscam nové kódování

Předpokládám že jde jen o soubory oscam.conf oscam.user oscam.server kde je něco špatně. Na verzi Oscamu nezáleží ?
uživatel
Beavis
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 464
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: irdeto ice oscam nové kódování

Článok:
Skylink: Zvýšené zabezpečení kódování Irdeto opět na scéně.
- navyše bez možnosti diskusie, mi po prečítaní prišiel iba ako pouhopouhá informácia o tom ako Skylink ďalej a úspešne kope svoj hrob, nič viac a nič menej. :))) Celé zle.
uživatel
Steiner
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 486
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: irdeto ice oscam nové kódování

Pokud to není nějaká historická verze , tak by to mělo šlapat... ;) :)))

Octagon SF 8008 , Skylink komplet, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
uživatel
drobeček
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 5 730
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Steiner

Všechny články co vypotí mistr Švehlík jsou vždy bez možnosti diskuse... :O :laughing:

Octagon SF 8008 , Skylink komplet, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
uživatel
drobeček
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 5 730
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 95
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra