![]() |
|
O2 TV Premier SportDobrý den, mám TV Sony KD-55A8, ze zvědavosti jsem chtěl vyzkoušet O2 TV, ale protože není dostupná aplikace O2 pro TV s Android TV ČR a stále jenom slibují, že aplikace pro Android TV někdy bude, tak jsem si stáhnul aplikaci O2 TV SK. Aplikace jde v pohodě nainstalovat z USB. Zaplatil jsem si balíček Sport na měsíc, abych viděl, jak je na tom O2 s obrazem. Docela jsem mile překvapen, že je obraz na sportovních programech docela slušný až na jeden program a to Premier Sport, tam je obraz hrůza (neostrý, máznutý). Prosím vás o radu, kde může být chyba, jestli je to tím, že nemám jejich originální box a používám aplikaci, která není určená pro ČR, anebo co může být špatně, protože ostatní sportovní programy jsou obrazově slušné, jenom Premier Sport je hrůza. Internet má 300 Mb/s a TV připojena kabelem. Děkuji za odpovědi. |
Eskamoter
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 213 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: O2 TV Premier SportTéměř stejná mizerie jako při startu PS před dvěma lety otevíracím zápaesm Norwich vs Liverpool.NS 3,4 naprosto v pohodě.PS2 se mi jeví, pokud se to nechá z promo vysílání posoudit v lepší kondici.Stejná tv jako koleka v prvním příspěvku.Mám OTT internet 350mb/s optikou. |
TomHB
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
opravaStejná tv jako kolega v prvním příspěvku. |
TomHB
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
otřesná =kvalita= obrazunekvalitní podívaná dnes pokračuje NEW-WHU. Mě by jenom zajímalo, kteří soudruzi a kde udělali chybu.PL už nějaký rok sledují, ať už na Digi, či nyní na Telly. Marně jsem doufal, že po vložení O2 se kvalita pozvedne. Opak je pravdou. Před pár lety jsem si s Digi vyměnil dokonce pár názorů na FB. Jinak fotbal je to vynikající! Pěknou neděli přeji. |
kakamil
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
RE: O2 TV Premier SportDnes to bolo na satelite veľmi zlé.Prepínal som pri zápase Tottenham-MC,Sportklub,Canal sport 2,Albánci všade rovnaká kvalita. |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
22Chci jen zeptat O2Prosím ptal se mi kamarád abych zjistil , zmizlo mu z O2 tyto programy sport 1 , sport2, AMC , Prosím kdo má O2 NAPIŠTE zdali je to pravda . Děkuji |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: O2 TV Premier SportJistě že je to pravda, už několik týdnů je o2 nenabízí |
Beny30
Registrace: 7/2019 Příspěvků: 476 |
![]() |
|
@standa111od 01.07 už tieto programy O2TV nemá..trocha ste zaspali dobuhttps://www.parabola.cz/zpravicky/34250/o2tv-10-novych-stanic-vcetne-hgtv-rozsirena-olympiada-konec-kanalu-amc/ https://www.parabola.cz/zpravicky/34241/o2tv-bude-bez-kanalu-sport1-sport2-ci-amc/ |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 319 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |