ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Ako spojazdniť bootujúci android box?

Resetol som android box Alfawise S95, lebo mi prestalo na ňom ísť Magio go s ovládačom. Po resete box iba bootuje a neotvorí domovskú stránku. Ako ho spojazdniť? Súčasné stláčanie Pover tlačidla a hlasitosti nepomohlo. Ako ho najjednoduchšie oživiť?
uživatel
Karner
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 1 784
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Karner

Tvdý reset. Vyndat napajecí konektor a pak strčit zpět. To je poslední možnost. Jinak nevím.
uživatel
milde
Registrace: 2/2018
Příspěvků: 1 043
Odpověď v diskusním vlákně
 

@milde

To som urobil ako prvé. Na display je minútu nápis boot, potom hodiny a domovská stránka nikde. Rozmýľam o preinštalovaný ROMky cez USB kábel s ntb, ale na boxe nie je pod AV resetovacie tlačidlo.
uživatel
Karner
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 1 784
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Karner

je to v záruce??
uživatel
pierrepetr
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 27 115
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Karner

To je divný, že tam není reset. U jednoho boxu ho mám v AV a u druhého malý otvor na párátko.
uživatel
milde
Registrace: 2/2018
Příspěvků: 1 043
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Ako spojazdniť bootujúci android box?

kladivo nebo hod z okna
uživatel
alien777
Registrace: 8/2020
Příspěvků: 383
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Ako spojazdniť bootujúci android box?

Bohužiaľ, box už nie je v záruke a resetovacie tlačidlo v ňom asi nie je. Do AV otvoru som strčil celú zápalku a na nič som nenarazil. Ak by som dal na USB kľúč IMG súbor, naštartoval by z neho box?
uživatel
Karner
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 1 784
Odpověď v diskusním vlákně
 

@alien777

Co sem píšeš takovou blbost.
uživatel
milde
Registrace: 2/2018
Příspěvků: 1 043
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Karner

To nevím z USB dělám jen STB. Android boxy z PC aplikace USB. Tam je potřeba to tlačítko. Pokud màš software pro svůj box, tak to nakopiruj do sd karty a dej tvdý reset.
uživatel
milde
Registrace: 2/2018
Příspěvků: 1 043
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Ako spojazdniť bootujúci android box?

Na Alfawise S95 opravdu není reset tlačítko, když už jsme u toho.

Třeba na takovém GB se píše: "Incorrect steps may cause the update to fail, and the product will not work properly again. Do not update the firmware indiscreetly." Pokud sám prodejce zmiňuje něco takového, znamená to "bacha, moc se v tom nevrtejte...". Tohle není rozhodně obvyklé upozornění.
uživatel
Bad Pete
Registrace: 1/2018
Příspěvků: 425
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Bad Pete

Hm, dosti blbé od nich. Tak KO Rv
uživatel
milde
Registrace: 2/2018
Příspěvků: 1 043
Odpověď v diskusním vlákně
 

nechces toho Karner uz nechat ?

co tejden, to resis neco na co nemas zcela evidentne bunky.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
uživatel
bublajs
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 8 396
Odpověď v diskusním vlákně
 

jen tak pro inspiraci:

za 2 roky mel tehle expert asi 10 boxu. s zadnym si nevedel rady. ale ty dotazy, to nevymyslis
pro priklad: https://www.parabola.cz/forum/topic-95470/1/

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
uživatel
bublajs
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 8 396
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Ako spojazdniť bootujúci android box?

a hlavne, chce pomoct, hned, bez prace a na rady neda. on uz predem vi ze mu radite blbe. protoze to co mu radite je prace a on vi ze to jde bez prace a ze nemusi studovat, natoz se snazit. atd

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
uživatel
bublajs
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 8 396
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Ako spojazdniť bootujúci android box?

Amlogic burning tool a flesnout pres usb-usb kabel nejaky firmware (original bo alternativni, pokud je).
uživatel
aafroman
Registrace: 6/2014
Příspěvků: 185
Odpověď v diskusním vlákně
 

@bublajs

tak radši poraď,než hodnotit chování tazatele,nebo na to hoď kládu
uživatel
pierrepetr
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 27 115
Odpověď v diskusním vlákně
 

@pierrepetr

clovek co ma X boxu uz musi vedet jak s nima pracovat a ne zjistovat co ma delat. zvlast pokud ty rady uz nekolikrat dostal

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
uživatel
bublajs
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 8 396
Odpověď v diskusním vlákně
 

@bublajs

může to být jen uživatel a neví co a jak,tak hledá radu,než si pozve technika za prachy
uživatel
pierrepetr
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 27 115
Odpověď v diskusním vlákně
 

@bublajs

nebo to je opravář,ale neví co s tím
uživatel
pierrepetr
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 27 115
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Ako spojazdniť bootujúci android box?

Keď som dal dolu zadný kryt boxu, našiel som resetovacie tlačítko. Stalačil som ho pri zapnutí a otvorila sa mi stránka so zeleným obrázkom vyzerajúcim ako motorček. Bola tam možnosť: boot systém now, boot to bootloader a ešte 8 ďalších možností. Stlačil som boot systém now a ukázala sa mi dalšia ponuka s možnosťami: cache rocowery/last-log, cache recowery/last-kmsg a ešte dve ďalšie. Ako mám ďalej postupovať, aby sa systém obnovil?
uživatel
Karner
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 1 784
Odpověď v diskusním vlákně
 

@pierrepetr

a/ at si nekupuje boxy za nejmin kdyz s tim neumi, protoze podpora a uzivatelska privetivost neco stoji
b/ at studuje. kdyz nehodla postupovat jak mu ostatni radej, tak at si poradi sam.
dobrejch rad zadarmo dostal za posledni dobu fakt moc a vse vypada tak, ze to ma tezce na haku

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
uživatel
bublajs
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 8 396
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Karner

na klicova slova ma gugl desitky odpovedi. vetsina je spravna.
jsi svepravnej ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
uživatel
bublajs
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 8 396
Odpověď v diskusním vlákně
 

@bublajs

Ak nechceš poradiť bežnému užívateľovi ako som ja, nekaz diskusiu. Čo som urobil neodborne, keď som resetol box do továrka? Urobil som to preto, lebo Magio go prestalo v ňom seriózne fungovať. Že potom box iba bootoval, to sa občas stane.
uživatel
Karner
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 1 784
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Ako spojazdniť bootujúci android box?

proc prokazujes ze nechapes smysl toho co jsem napsal ?
studuj
jestli si myslis ze budes dostavat pokazdy rady krok za krokem, tak to si myslis spatne
to na co se ptas je na internetu popsany asi 1000x
ty jsi tak linej , ze si to ani nenajdes
tedka nevis co dal a pak ? znova nebudes vedet
tyhle rady si dostal uz asi 20x
a znova prokazujes co jsi zac
a jeste se podivujes ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
uživatel
bublajs
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 8 396
Odpověď v diskusním vlákně
 

@bublajs

Ty si mi dnes nič užitočné nepovedal, iba ma zhadzuješ. Drž radšej hubu a premastuj si ego niekde inde.
uživatel
Karner
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 1 784
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Karner

Napiš dotaz na tento odkaz. Ale musíš v jazyku AN. Když tak použij translátor na překlad CZ na AN.
https://forum.xda-developers.com/t/project-slimbox.4152049/page-80
uživatel
milde
Registrace: 2/2018
Příspěvků: 1 043
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra