Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink přeladění

A je to tady :)))
https://www.skylink.cz/preladeni

VU+ UNO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.1, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)

Wozi
Registrace: 1/2015
Příspěvků: 571
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 72
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink přeladění

možno už v nasledujúcu noc...

zoly
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 443
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink přeladění

Co je to za tabulku. Tam červeně není nic označené.😮‍💨

Vu+Uno4KSe, parabola 90cm, motor SG 2500A, Nokia 8010, Chromecast, Skylink, Sledování tv, Magenta, Sweet, Eurosport Player, streamovací služby.

milde
Registrace: 2/2018
Příspěvků: 3 052
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink přeladění

Pokud prohlížíš v mobilu tak posunout tabulku prstem vlevo :laughing: :)))

VU+ UNO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.1, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)

Wozi
Registrace: 1/2015
Příspěvků: 571
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink přeladění

to budou mít piráti zase co dělat :))

nitram21
Registrace: 11/2007
Příspěvků: 69
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Wozi

Ajóóó🤣👍...

Vu+Uno4KSe, parabola 90cm, motor SG 2500A, Nokia 8010, Chromecast, Skylink, Sledování tv, Magenta, Sweet, Eurosport Player, streamovací služby.

milde
Registrace: 2/2018
Příspěvků: 3 052
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink přeladění

To bude zase pakárna,nepíšou nic o souběhu,rovnou změna.

bistro
Registrace: 9/2009
Příspěvků: 613
Odpověď v diskusním vlákně
 

@bistro

měníme "OD" 22. 5. 2024 vysílací parametry vybraných programů
takze ten subeh tam bude R^

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 1 245
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink přeladění

Pokračování příště, souběh tam určitě je, informace zveřejní určitě do čtvrtka. :))) Jinde už to mají komplet co a jak bude.

HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 9 230
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink přeladění

No nevím. Tady na Parabole tuším psali, že souběh není možný. Nemění se frekvence, ale pouze SR a Pilot.

acce
Registrace: 11/2008
Příspěvků: 1 058
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink přeladění

Citace z článku,,Na změnu se divák nemůže prakticky moc připravit - technicky není možné provozovat na stejné frekvenci souběh s novým SR a s původním."

acce
Registrace: 11/2008
Příspěvků: 1 058
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink přeladění

Tak nevím u sousedů píšou souběh do 4.6.

Skylink//4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w+30°w//Octagon SX88+ SE WL,Octagon sx8 HD One

jackino
Registrace: 1/2009
Příspěvků: 5 252
Galerie: jackino
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink přeladění

Souběh by měl začít následující den 23.5.., proto je ta změna parametru již 22.5.. takto je to uvedeno u sousedu.

HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 9 230
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink přeladění

Na hlavní stránce Skylinku stále nic neodkazuje na informace o přeladění. Takže obyčejný divák zatím nemá ani tušení.

Dnes mi do e-mailu přišla informace o změně HBO Max na MAX (jeden den před změnou), tudíž předpokládám, že s tou informací o přeladění to bude podobné a přijde zítra a nebo ji pouze zveřejní až 22.5..

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014
Příspěvků: 1 453
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink přeladění

To stejné přeladění jako na Skylinku se týká i FreeSatu na Astře 23,5E(mají společné frekvence), ale nikde ani zmínka...

.......

Libour
Registrace: 8/2005
Příspěvků: 254
Odpověď v diskusním vlákně
 

@SirMax

https://www.skylink.cz/preladeni

VU+ UNO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.1, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)

Wozi
Registrace: 1/2015
Příspěvků: 571
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Wozi

SirMax ma pravdu
Na Hlavnej stranke nic neni :-/

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 1 245
Odpověď v diskusním vlákně
 

@bistro

Tady souběh není možný. Nemění se frekvence, ale jen parametry daného transpondéru. Naštěstí v rodině mají satelitní přijímač s Fastcan a já si to přeladím sám.

Octagon SF 4008 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E

PC1
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 963
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink přeladění

Na hlavní stránce nic není, ale pokud se zadá www.skylink.cz/přeladění, tak se stránka se zobrazi po vyhledani. Nejspíš to tam bude až zítra. Opět se ukazuje amatérizmus alibismus ze strany M7. Já si prostě nemuzu pomoc, ale poslední dobou to jde čím dál víc z kopce u této firmy co se týče informovanosti. Proste až se k tomu někdo dopracuje a dostane se k tomu, tak pak to tam někdo dopiše. Tak mě to teď přijde.

HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 9 230
Odpověď v diskusním vlákně
 

@HYPER

Posledne zmeny sa ani neunuvali dat do jednotneho pdf suboru, musel som hladat aj v starom pdf a aj v "pisanej" informacii na ich stranke, uz aj im to prerasta cez hlavu, nestihaju :) zasmial by som sa keby im to nadobro klaklo

sky59
Registrace: 1/2023
Příspěvků: 388
Odpověď v diskusním vlákně
 

@sky59

Na https://www.skylink.sk/preladenie máš prehľadnú tabuľku ako sa parametre menia. Tak kvôli Tebe nebudú rozpisovať všetko do jednotlivých riadkov jednotlivé stanice aby si Ty vedel prekopírovať do lamedb. Keď to tak sproste robíš, teraz máš hlavu v smútku. :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 6 119
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink přeladění

Mat vase starosti a Glisnikove peniaze. :laughing:

Mikes11
Registrace: 7/2023
Příspěvků: 138
Odpověď v diskusním vlákně
 

@petersk

ten "prehladny" zoznam vypustili vcera, do vcera bol stav ako som opisal, a preco si myslis ze mam hlavu v smutku? alebo ze to sproste robim? ja mozem povedat ze sproste to robite vy, co nabalujete bordel do lamedb

sky59
Registrace: 1/2023
Příspěvků: 388
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink přeladění

Proběhne zítra ráno v 6:30.

DM900, Merlin, Technisat Technicorder SC, 1°W, 13°E, 19,2°E, 23,5°E

Judithka
Registrace: 1/2020
Příspěvků: 424
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink přeladění

Skylink si berie príklad z Telekom Srbsko - ten dokáže na jeden transpordér naprať skoro 50 stanic Rv ;P

tophunter
Registrace: 4/2010
Příspěvků: 1 262
Odpověď v diskusním vlákně
 

@sky59

Máš hlavu v smútku, lebo nemôžeš si spraviť scan celej družice, lebo Ti to prepíše všetko a môžeš to pracne prepisovať ručne. Neviem prečo to tak robíš, ale je to Tvoja vec, rob to tak ako chceš. Teba nepresvedčí nikto ani na druhom fóre.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 6 119
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 72
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra