Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

T-mobile - úplný konec na satelitu

Zdravím. V pátek mi volali z t-mobilu , že končí se sat vysíláním. Mám potvrdit e-mail od nich do sedmi dnů a převedou mojí smlouvu na iptv se stejným tarifem. Takže asi opravdu t- mobile končí se sat.

Lemra
Registrace: 8/2016
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 135
Odpověď v diskusním vlákně 2dny

@P 222

Sweet TV a Antik TV mám teraz nainštalovaný, tak sa na to pozriem. Lebo v Sledovanie TV si napríklad tie kanály vieš pekne popresúvať na hociktorom zariadení a oni ti tak aj ostanú, aj číselne. Vytvorenie obľúbených skupín tam tiež funguje spoľahlivo. Ak prepínaš Sweet s P+ a P-, nie číslami, tak ti nasledujú kanály tak ako si ich zoradil?

Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).

zmarian
Registrace: 6/2011

@Zetor25

Tak ja odmietam externe prijimace vsetky. Mam vstavany SAT tuner v TV a je po starosti - jedno DO, ziadne kable navyse, 3 satelity (13, 19 a 23 E), TV kanaly zoradene podla seba a automaticke aktualizacie. O nic sa nestaram - vsetko funguje, ako chcem :8)
Co viac k tomu dodat?

Jean Reno
Registrace: 2/2022

@Jean Reno

Ja mám tiež jedno DO a to k SAT boxu takže tiež som za vlastné poradie kanálov.Inak pekný víkend prajem.

Dávam si na chvíľu pauzu.

Zetor25
Registrace: 11/2015

@zmarian

Nie som ešte doma, ale P+/- by malo fungovať.
Mám Oneplay,Skylink LiveCZ,SweetSK aj Antik, tam to funguje, ako popisujem.
Akurát v Antik STB vieš zmeniť kanálu číslo.
Sledovanie TV som nikdy neskúšal.

T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor,Octagon SF 8008, Technisat Digitradio 143v3-Iskra DAB VF-16 Log

P 222
Registrace: 1/2006

RE: T-mobile - úplný konec na satelitu

Pokud bude větší přechod na IPTV tak v lokalitách kde zavedli tel.linky a internet před 20ti rokama budou bez stabilního připojení.Již dnes to mají přetížené.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

Pokud tedy T-Mobile končí se satelitním vysíláním tak brzo skončí taky Telly/Digi TV, za pár let možná i Skylink. K tomu taky ještě konec vysílání přes satelit u některých TV stanic (Óčko, TV Noe, TV A11, málem i TV Prima). Jsem popravdě rád že jsem se všemi televizemi letos kompletně přešel na DVB-T2, kde mám mraky stanic zdarma a taky že už nemusím řešit tyto problémy s koncem satelitního vysílání.

Jaxi
Registrace: 10/2025

Ano, ak si predovsetkym divak CT, Novy a Primy, tak u vas to DVB-T asi naozaj postacuje.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@P 222

So Sledovanie TV/Sledování TV mám dobré skúsenosti. Kvalita obrazu ako aj frame rate videa bol všade v poriadku. Skúsil som aj šport na viacerých programoch a obraz bol plynulý, bez trhania.

Ono ma vytáča v niektorých prípadoch akurát také to jemné trhanie. Aké máš skúsenosti? U teba v pohode?

Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).

zmarian

@Jaxi

"DVB-T2, kde mám mraky stanic zdarma"

V akej kvalite? Obrazovej A zvukovej, prosim.
Obrazove rozlisenie, prenosova rychlost, kvalita obrazu?
Pri zvuku kodek, jazykove stopy, moznost vyberu?

Ja len ci kvantita neprebija kvalitu. Lebo cele 50 kg vrece zemiakov nie je viac, ako 100 g hluzoviek...

Jean Reno

@black13a

black13a, palec hore za reakciu R^

Jean Reno

@Jean Reno

Tak každý na TV upřednostňuje něco jiného, ne? ;) Třeba mě SD kvalita bohatě stačí, a standartní zvuk taky. Stačí mi základní stanice jako Nova, Prima, ČT atd. tak proč bych platil zbytečně platil za satelit či za nějakou jinou službu? V lokalitě kde bydlím je DVB-T2 signál a kvalita perfektní, nic se narozdíl od satelitu neseká. Navíc bezproblémově fungují doplňkové služby jako skryté titulky, EPG atd. R^ 100 lidí, 100 chutí.:)

Jaxi
Registrace: 10/2025

@zmarian

Mal som Sledovanie TV na skúšku, bol som spokojný, archív na všetky stanice, väčšina staníc vo full hd kvalite 50fps, prepracované rozhranie appky... ale patrične sa to odráža aj na cene.
S trhaním obrazu som sa stretol na Voyo, ale to bolo ešte pred 3 rokmi, keď mi to dalo O2 na 3 mesiace zdarma, či sa kvalita odvtedy zmenila neviem.

Halford89
Registrace: 5/2025

@Halford89

U mňa bolo VOYO v poriadku. V Antik TV niektoré kanály idú pekne hladko ale sú aj také ktoré mierne trhajú. Buď u nich niečo neni zvládnuté (FPS) alebo neviem. Napr. aj BBC Earth HD (CZ). Sweet som síce nemal nikdy predplatený, ale pozrel som sa na ich vlastné free kanály a kanály STV. Neviem, či iba moja skúsenosť, ale to video nejak nehrá pekne hladko ako by som očakával.

zmarian

Čo ma prekvapuje, že podľa príspevkov český T-mobile preferuje IPTV, naproti tomu Slovak Telekom vrámci svojho Mágia IPTV úplne utlmuje a rozvíja už iba OTT

LuboTS
Registrace: 5/2006
Odpověď v diskusním vlákně včera

Magio tv je to iste co Tmobile Magenta tv

Obe spolocnosti preferuju ott

manuchao
Registrace: 2/2023
Odpověď v diskusním vlákně včera

@manuchao

Je pravdou že v Rumunsku už Telekom skončil tak možno niečo chystajú u nás nejaké zmeny lebo v Maďarsku ako písali vyšie už SAT TV nemajú a v Nemecku nemali vôbec ak sa dobre pamätám tak možno redukujú aj tu Magio na OTT a Digi na SAT.
Po prípade to spoja do jednej značky ako to urobili pri prechode z 4W na 1W keď kupovali Digi tv v roku 2014. ;)

Dávam si na chvíľu pauzu.

Zetor25
Registrace: 11/2015
Odpověď v diskusním vlákně DNES!

@dawis77

Oni si ti starší lidi montovali talíř svépomocí? Potom určitě zvládnou i nastavit síť, a TMO aplikace pro Magentu TV je opravdu intuitivní

PepaJožka
Registrace: 8/2022

@Zetor25

Tvá starost o kapacitu sítí je úplně lichá. Sám bydlím v totální pr*eli, kde mi CETIN nenatákl telefonní přípojku, takže jsem hledal alternativní připojení.....

a dnes máš už opravdu VŠUDE opravdu vysokorychlostní 5G připojení, minimálně u Vodafone bez datového limitu. Za posldní 2 roky se vzdušné pokrytí násobně zlepšilo, a drtivá většina lidí ten drát od CETINu doma má, a zde je to úplně bez obav.

Doba je jinde a a dnes už je satelit opravdu na ústupu. Už jen kvůli možnosti archivního shlednutí bych jej nechtěl

PepaJožka

@PepaJožka

už vidím jak jim to technici dělají zadarmo :)))

dawis77
Registrace: 9/2011

@dawis77

Montáž satelitu ano, ale Magenta TV? Buď si koupíš jejich box, ve kterém se jen přihlásíš, nebo do chytré TV stáhneš jejich apku, kde se taky jen přihlásíš. Kde vidíš složitost pro starší lidi?

Jako myslíš, že tihle si budou na Aliexpressu kupovat nějaký X96 a bojovat s ním? neblázni :-)

PepaJožka

@PepaJožka

chápeš,že hodně starších lidí nemá ani internet?

dawis77

@PepaJožka

a pokud vím tak pro přihlášení potřebuješ chytrý telefon,toho taky spousta starších lidí nemá a to i ze zdravotních důvodů!

dawis77

@dawis77

Nemá neznamená totéž jako nemohou mít. příjem IPTV je rozhodně technicky jednodušší, než příjem SAT. Z mé strany k tématu vše

PepaJožka

@PepaJožka

a TMO jim tam zařídí ten net zadarmo když jim na sílu zruší satelitNebuď směšný.

dawis77

@PepaJožka

a pošlou jim tam TMO technika se ptám znovu :)))

dawis77
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 135

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra