Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

T-mobile - úplný konec na satelitu

Zdravím. V pátek mi volali z t-mobilu , že končí se sat vysíláním. Mám potvrdit e-mail od nich do sedmi dnů a převedou mojí smlouvu na iptv se stejným tarifem. Takže asi opravdu t- mobile končí se sat.

Lemra
Registrace: 8/2016
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 [ 9 ] 10
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 229
Odpověď v diskusním vlákně

RE: T-mobile - úplný konec na satelitu

Tak já měl tuhle variantu Astra19,2E střed a Astra23,5E s Hotbird13E s parabolou TM85 s konvertory GI, když jsem si pořídil combo přijímač Golden Interstar 8700,( pak 870 xpeed ) s kartou digitallink později to byl Gital, kde byla v nabídce programu i Nova v zakladu, u Trade technology ještě v té době nebyla Nova v zakladu a to už je taky hezkých pár let nazpět. Pak jsem to předělal, když se přecházelo postupně na HD s DVB-S2 na parabolu Emme esse 85 a původní parabolu TM85 jsem využil pro příjem Turksat42E a Intelsat45 a pozice 46E.Jinak jsem předtím používal pro příjem Astra19,2E analogovy TechniSat ST 2000 s parabolou 65 stejne znacky s konvertorem od Amstrad.Ten origo TechniSat konvertor k tomu už neměl. Kupoval se začátkem devadesátých let v akci u tehdejší elektro společnosti Rodelelektroland v Německu.

HYPER
Registrace: 11/2010

Ano plno důchodců nemá net prý zbytečný vyhazování dalších peněz už tak jich mají málo všechno drahý a dál se zdražuje s 18 000 se moc vyskakovat nedá a valorizace je 220 kč .Bavím se 70 a více let a dělali celý život a pracáky nebyli .Ty moderný poslední důchodci už mají více peněz i 22-23 000kč důchodu 3 roky na pracáku klidně atd.Tyto lidi mají satelit z dřívější doby to ano a DVB T2 ze společný antény nebo doma z antény , plno lidem to stačí. Děda pouští TV v létě tak 2x za týden na správy , fotbal ho nezajímá a v zimě o víkendu na chvíli sjezd. R^

amater3389
Registrace: 7/2012

@HYPER

Jo to byly časy, začínal jsem s příjmem v 89, vyrobenou parabolou laminátovou 150 cm a přijímač vyrobený
dle AR 5-7/89 od ing. Josefa Jansy...takže jsem koupil jen konvertor Maspro 1,4dB. ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Ospravedlňujem sa že to tak neskôr otváram, ale z môjho pohľadu ide o logický krok. Majú málo zákazníkov, tak sa im to nechce udržiavať a prekonvertujú zákazníkov na OTT službu. Kto nebude mať záujem, môže prejsť na Telly kde bude mať skoro totožné kanály (okrem Canal+ tam je asi všetko čo na T-Mobile) a nebude ani treba pretáčať parabolu. Toľko k tomu.

SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk

marpo313
Registrace: 9/2024

marpo313

to by si asi dal před zdražením https://www.parabola.cz/forum/topic-107778/

amater3389
Registrace: 7/2012

DOBRE RANO!

s tym IPTV to nebude az take horuce, uvedomte si, ze ISP budu dvihat ceny pripojenia

v Rakusku mobilny internet Yesss a S-budget mali 55GB za 9.90 na 30 dni, Yesss to uz zrusil a za 9.90 dotanete 9GB dat

NEZABUDAJTE!!!

sky59
Registrace: 1/2023

@sky59

No vitaj teda! A to si myslis, ze niekto bude sledovat IPTV na mobilnom internete s objemom dat 9 GB???

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@black13a

A ty si myslis ze ked vsetcia by nabehli na iptv cena pripojenia pojde dole? Aj pevneho

sky59

@sky59

Tie ceny vzhladom na poskytovanu rychlost asi ani velmi nestupaju. Aj kvoli konkurencii v tomto odvetvi. Ceny poskytovatelov IPTV takisto. To sa ale asi neda cakat u sat providerov, ktori celia odlivu zakaznikov a konkurencia je tam ovela mensia.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a

@black13a

vydrz, dockas sa a nebude to dlho trvat

sky59

@sky59

A coho vlastne sa mam dockat? Cenovej nedostupnosti IPTV a rozmachu lacneho satelitneho vysielania??? :-)

black13a

@sky59

No ja mám stále už roky rokúce ako hlavný príjem satelit a ešte minimálne 3 roky neplánujem zmeniť technológiu. A aj preto lebo stále mám LTE internet s FUP.

SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk

marpo313

@black13a

Presne ako hovoríš, na sledovanie TV na mobile 9 GB dát nestačí, ja som za zhruba 2 mesiace spotreboval 33 GB dát a to som nejako veľmi nesledoval (dokopy asi 4-5 hodín 720p 25fps streamingu).

marpo313

@marpo313

Obaja ste sa nachytali na 9gb, o velkost vobec nejde ide o princip ze ked budu moct zvysit ceny urobia to

sky59

@sky59

Vazne som cely nachytany. A samozrejme, ze ak im to ekonomicky bude davat zmysel, tak ceny zvysia. Tak ako ktokolvek iny. Ty si sem prisiel predvcerom?

black13a

@sky59

Veď to, že ide o princíp, napr. na dedine s 20 Mbps internetom určite nebude niekto chciet sledovať OTT, hlavne keď mu to bude každú chvíľu kockovať a sekať.

marpo313

@marpo313

Poznám viac takých ktorí mali vo väčších obciach donedávna iba do nejakých 40 megabitov maximálne cez DSL pripojenie. Používali OTT služby roky a nesťažovali sa. Závisí v konečnom dôsledku od toho ako v danej domácnosti ešte ďalší užívatelia zaťažia sieť.

Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).

zmarian
Registrace: 6/2011

@zmarian

Tak keď ti pôjde naraz iba 1 TV a je to taká menšia služba čo môže byť stabilnejšia tak sa to dá ale aj tak si myslím že SAT príjem je lepší.

marpo313

@zmarian

"nesťažovali sa"
Ludia povacsinou "zozeru" vsetko. Kvalitu riesi malokto.
Moj kolega v praci zije sam, cele vecery a cele vikendy travi pri TV.
A vies na co pozera? na 32" LCD, stary asi sto rokov, zvuk mu ide iba v jednom kanali. Ale je spokojny a nebude nic menit.

Jean Reno
Registrace: 2/2022

@marpo313

Pre lineárne živé TV vysielanie môže byť. Ale ostatné? VOD a videotéka? Mňa sledovanie živej telky už dávno omrzelo. Okrem športu mi sedenie pri bežnom programe telky už nedáva zmysel. Čas a nervy.

Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).

zmarian

@zmarian

Co ti tam chyba? Filmy? Da sa tam najst vela skvelych filmov, dalsie najdem vo videoteke.
Ale linearna TV ma mnoho velmi zaujimavych dokumentarnych a naucnych programov, ktore nikto iny neponuka.
Pozeral si seriu Picasso? Alebo Salvator Dali? Alebo Najvyznamnejsie organy v kostoloch a katedralach?
A co spravy a obrazove reportaze?
Vsetky Netflixy a podobne sluzby v pohode zatieni jedna VELMI DOBRA linearna TV.

Jean Reno

@zmarian

S tými VOD súhlasím a je tam čoraz viac obsahu ale lineárnu TV podcenuješ. Stále sa tam dá nájsť niečo dobré.

marpo313

@marpo313

Ved ja mu to pisem stale a on ze nie a nie a nie...

Jean Reno

Pevný vysielací čas, opakujúce sa reklamy a upútavky, celé to televízne prostredie. To mi zničí komfort pri telke. Zvykol som si za tie roky že si ja vyberám čo a kedy si pozriem. Nerušene, bez pretáčania, v najlepšej možnej kvalite. Kedysi dávno som aj ja prepínal lineárky a čakal som že začne alebo pokračuje nekaký program.

zmarian

@zmarian

A kto ti prikazal pozera TV stanice s reklamami?
Nikdy som si nic nenahral, lebo netreba a nikdy som nic nepretacal, lebo nebolo treba.
Ty si pozeral reklamne shitove kanaly a teraz sa na to stazujes. No co s tebou?

Jean Reno
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 [ 9 ] 10
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 229

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra