, sekce: Skylink |
|
Web skylink a pristup k zakaznikomZdravim vospolok, ako sa vam paci novy "web" skylinku ? Zrusena moznost platby cez GoPay, zrusena moznost dobijania kreditu, primarna karta ma moznost len platby kartou (udajmi z plastu) a PayPal, karty next maju aj moznost online bankoveho prevodu...vlanie na hotline je uplna strata casu, kefemlejnek ani nepusti k slovu, mele si svoje, vobe ju nezaujima co jej clovek hovori, tvrdi uplne nieco ine ako to na co sa pozeram a robim tona zivo...skvela inovacia, doteraz som si dobil kredit jednou bezpecnou platbou a potom z neho realizoval uhrady za jednotlive karty hlavnu a next, teraz musim urobit tri platby separatne a trikrat platit banke poplatok, plus platit udajmi z plastu bankovej karty...Tak ma napada chcu vyhnat aj ten zbytok zakaznikov co im zostal ? |
Shrek7
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 79 |
| Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 168 | |
|
|
RE: Web skylink a pristup k zakaznikomJá jsem spokojený. Je to daleko přehlednější. Akorát zušili akci na HBO (12 měsíců za cenu 10). |
davidnovak
Registrace: 12/2019 Příspěvků: 27 |
|
|
RE: Web skylink a pristup k zakaznikomJe to horší než dřív, platba je pro mne nyní nejjednodušší přes QR kod. Nemile mne ale překvapila nemožnost volby datumu od kdy si chci balíček předplatit. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 960 |
|
|
@Shrek7Neplačkaj, zvykneš si. |
baltik
Registrace: 6/2019 Příspěvků: 356 |
|
|
RE: Web skylink a pristup k zakaznikomMě se líbí, že už nenaskakuje jako první možnost přihlášení číslo karty, ale mailová adresa, platím jednou ročně převodem, takže ani nevím jaké možnosti tam byly. Njn, znepříjemnit zákazníkovi život znamená odehnat ho ke konkurenciDM900, Merlin, Technisat Technicorder SC, 1°W, 13°E, 19,2°E, 23,5°E
|
Judithka
Registrace: 1/2020 Příspěvků: 505 |
|
|
@davidnovakAle zase jde zaplatit HBO na měsíc/samostatně bez nutnosti koupit další balíček, dříve to nešlo.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 112 Galerie: jackino |
|
|
@jackinoMne to slo, presne takto som to robieval, bud som si platil HBO Max balik na mesiac ce platobnu kartu a takto som kartu udrzoval zivu, alebo som si platil balik Canal+ alebo Canal+ Komplet. |
kolle
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 377 |
|
|
RE: Web skylink a pristup k zakaznikomSkor ma hneva - ale mozno som si to len nevsimol, ze odteraz v novom systeme neviem, ze dokedy bola karta naposledy aktivna. Pomahalo mi to v tom, aby sa mi po roku nevyradila zo systemu. Takto nemam sancu vediet, ako som to mal zaplatene, kedze ten datum tam nevidim. Momentalne mam jednu aktivnu a mozno sa to v tom systeme bude objavovat po skonceni toho zaplateneho mesiaca, ked uz bude neaktivna, ale ak nie, tak by som si to musel niekde zapisovat. Jedine ak by sa to zmenilo tym sposobom, ze karta zo systemu nebude po roku automaticky vyradena napriek nezaplateniu resp. nepredlzeniu predplatneho. A toto teraz neviem. Tych kariet mam viac, pri jednej by to bolo samozrejme jednoduchsie. Co si o tom myslite? |
kolle
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 377 |
|
|
Platné od - doV mém formuláři nemohu nastavit datum, od kdy bude služba aktivní. Máte to taky tak? To je dost hloupé. |
PJK
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 27 |
|
|
@Shrek7to máš čo za banku že platíš za platby, do celej EU to mám zdarma a do väčšiny bánk prebehne platba ihned a za vedenie účtu neplatím nič, stačí mať správnu internetovú banku kde ide meniť asi všetko |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 393 |
|
|
@sirdateraz som sa prihlásil stačí zadať č. karty alebo email a vidím tam odkedy dokedy mi čo platí , ide to predlžiť ,alebo zmeniť balík,najlepšie zaplatiť na rok a máš pokoj, minule ma upozornili že mi končí , bola i akcia na vyšší balík za cenu základného |
Duzu
|
|
RE: Web skylink a pristup k zakaznikomzákladná karta ide platiť i prevodom, ak cez kartu musí sa zadať bezpečnostný kod, takže sa nedá zneužiť |
Duzu
|
|
@DuzuTo je mi všechno jasný, ale mám stejný problém jako PJK. |
sirda
|
|
platbazákladná karta ide platiť i prevodom, ak cez kartu musí sa zadať bezpečnostný kod, takže sa nedá zneužiť, naviac dá sa vytvoriť virtuálna karta ,alebo na plastovej meniť limity, po platbe zmeniť na nulu a neprebehne žiadna platba cez net |
Duzu
|
|
@Shrek7Pri platbe kartou, alebo prevodom z účtu si banka poplatky neúčtuje. Neviem čo to máš za banku... Platí sa len za výber hotovosti alebo vklad hotovosti na účet... |
Palo232232
Registrace: 6/2025 Příspěvků: 238 |
|
|
@sirdana vyšší balik stačí doplatiť a ide ihned, alebo novú registrovať, kde sú tie časy ked sa neregistrovalo a išlo všetko grátis, alebo karta 285..... |
Duzu
|
|
@DuzuJá si občas předplácel balíček s odloženou dobou platnosti, což nyní není možné. S okamžitou aktivací ihned po zaplacení není problém. |
sirda
|
|
@Palo232232platí sa len v kamennej banke , mne stačí zaplatiť debetnou do mesiaca 70Eur alebo vybrať tiež aspoň 70 na jeden výber, platí sa ak vyberieš menej, vyššie karty sú výhodnejšie ale musíš striehnúť, niekedy automaticky splatilo do určeného dátumu |
Duzu
|
|
RE: Web skylink a pristup k zakaznikomJe to nový web, určite budú ešte meniť/ladiť veci na ktoré neprišli počas ich interného testovania. Napíš im mail s dotazmi/požiadavkami, ak bude tých dotazov viac tak určite nad tým začnú premýšľať a zmeny zapracujú. |
ppolacek
Registrace: 1/2024 Příspěvků: 62 |
|
|
RE: Web skylink a pristup k zakaznikomAle jak někdo psal výš na účtu jsem měl kartu s platností od/do už rok je propadlá na starém vebu mi svítila platnost tady na tom novém mám čisto a když jste u těch plateb kartou zaplatím a kdykoliv můžu zrušit další platbu, zaplatím třeba na měsíc Multi a za minutu to zruším a bude mi to hrát ten 1 měsíc.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
|
|
@jackinonezobrazia sa dátumy od-do ani na hlavnej stránke v časti "Ověření služeb na kartě" (dole vpravo)? Nemám tu zrovna žiadnu neaktívnu kartu, tak to neviem overiť sám |
ppolacek
Registrace: 1/2024 Příspěvků: 62 |
|
|
@jackino"Ale zase jde zaplatit HBO na měsíc/samostatně bez nutnosti koupit další balíček, dříve to nešlo."Netáraj, šlo to aj predtým. A k tomu si dostal základný balíček Digital, ktorý sa samostatne nedá predplatiť. Ja takto raz za rok udržiavam pri živote jednu kartu. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 698 |
|
|
@Duzu"...stačí mať správnu internetovú banku..."Nemusí byť ani internetová, normálna klasická, len si treba vedieť vybrať. |
Frank11
|
|
@ppolacekJe tam pouze infoNa kartě není aktivní žádná služba. Vyberte si z našich programových balíčků v sekci Nabídka služeb. Kartu mám neaktivní od 11.1 2025 Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
|
|
@Frank11Jo na satu to šlo nikoliv ve Skylink Live, teď už to jde i tam to jsem měl na mysli.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
|
|
@jackinoTak to sa musíš vyjadrovať presnejšie. |
Frank11
| Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 168 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|