, sekce: Skylink |
|
Web skylink a pristup k zakaznikomZdravim vospolok, ako sa vam paci novy "web" skylinku ? Zrusena moznost platby cez GoPay, zrusena moznost dobijania kreditu, primarna karta ma moznost len platby kartou (udajmi z plastu) a PayPal, karty next maju aj moznost online bankoveho prevodu...vlanie na hotline je uplna strata casu, kefemlejnek ani nepusti k slovu, mele si svoje, vobe ju nezaujima co jej clovek hovori, tvrdi uplne nieco ine ako to na co sa pozeram a robim tona zivo...skvela inovacia, doteraz som si dobil kredit jednou bezpecnou platbou a potom z neho realizoval uhrady za jednotlive karty hlavnu a next, teraz musim urobit tri platby separatne a trikrat platit banke poplatok, plus platit udajmi z plastu bankovej karty...Tak ma napada chcu vyhnat aj ten zbytok zakaznikov co im zostal ? |
Shrek7
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 79 |
| Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 168 | |
|
|
@jackinoEste reakcia na Tvoju reakciu s odkazom. Vsak ja Ti verim, ze to HBO ide predplatit cez zakaznicku zonu. :-)V podstate to tu potvrdili viaceri, ze to ide objednat. Uvidime, ako to bude s kanalmi v baliku Digital ku tym doplnkovym balikom, lebo takto som to presne pouzival aj ja. Napr. objednal som balik Canal+, Canal+ Premium alebo HBO MaxPack a vzdy som sa spoliehal, ze tam budu aj zakladne kanaly a vzdy aj boli. Naposledy som to stihol este myslim minuly stvrtok pred tymito zmenami v zakaznickej zone - objednal som Canal+ Premium a zakladne kanaly mi hraju. Zatial. Len taka blbost, ktoru som si vsimol vcera - uplne offtopic, ale neviem, co si mam o tom mysliet. Naladil som si Filmbox SD pre istotu a nahodou som to vystihol, ked isli reklamy a videl som, ze su uplne zhodne - v cestine - na HD verzii aj na SD verzii. Pritom pisali, ze presne to by mal byt rozdiel, ze sa to ma lisit reklamnymi blokmi pre CZ a SK trh, tak teda neviem na co to bolo dobre spustat a minat kapacitu, ked to z ich pohladu stoji tolko penazi. Naladil som si tu SK SD verziu len pre pripad, ze by nam zablokovali HD verziu v SK regione. Myslim, ze pisali niekde, ze to treba preladit do konca marca resp. brezna. Tak uvidime, co spravia potom. |
kolle
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 377 |
|
|
Frank11"Ale nie novú registráciu, len zmenu registračných údajov. A áno, na doméne CZ."No, ja mam registraciu len na SK domene so vsetkymi kartami. Znamena to, ze v mojom pripade by som sa musel samostatne registrovat aj pod CZ domenou, aby som mohol CZ region pouzivat na tej jednej karte a teda tam vypisat ten formular a karta bude prevedena tam? Dobre tomu rozumiem? A ak ano, tak tie moje osobne udaje mozu byt zhodne (SK bydlisko a mobilne cislo)? |
kolle
|
|
RE: Web skylink a pristup k zakaznikomJa platím rodičom dlhšiu dobu balík HBO štandard, pred pár dňami som ho opäť v zákazníckej zóne predĺžil a sú tam samozrejme aj všetky stanice zo základu DIGITAL... |
Palo232232
Registrace: 6/2025 Příspěvků: 238 |
|
|
@kolleMalo by stačiť, keď z ich domény CZ len odošleš žiadosť o zmenu registrácie. Keď Ti príde mailom vyrozumenie o prevedenej zmene, potom by už CZ doména mala poznať číslo karty. Je možné, že pri prihlasovaní na CZ doméne si budeš musieť zmeniť (upraviť) prihlasovacie heslo. Ja som musel. E-mail môže ostať pôvodný. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 698 |
|
|
@Frank11Takze pred tym opatovnym prevednim karty na CZ region si tiez pouzival len prihlasovanie na SK domene a tam si videl vsetky svoje karty ako ja? |
kolle
|
|
@kolleÁno, Tvoje osobné údaje môžu byť zhodné s bydliskom v SK. Podstatné je miesto inštalácie. Nie konkrétne, len uvedenie, že karta bude používaná v ČR. Samozrejme, potom sú už nutné platby v Kč a na český účet. |
Frank11
|
|
@kolleÁno. Ja som mal aj predtým CZ región, ale platil som v € a prihlasoval som sa v SK doméne. Keďže som nevedel o tom, že treba menu platby zosúladiť s krajinou inštalácie, previedli mi kartu na SK región. Po vysvetlení si nedorozumenia a vyplnení žiadosti mi znovu vrátili kartu na CZ región bez zmeny bydliska, ale už sa môžem prihlasovať len na CZ doméne (SK už tú kartu nepozná) a platiť v Kč na český účet. |
Frank11
|
|
Prenesenie karty Next medzi 2 uctami mailovymiJa mam 2 ucty mailove zriadene v Skylinku, kde na oboch uctoch mam CZK menu a region CZ. Ked by som chel preniest NEXT kartu CAM803, pojde mi to?1st mail ma karty Irdeto : zaklad + next 2nd mail ucet ma karty : Irdeto zaklad + Next ale uz CAM803. Kartu CAM803 Next z uctu 2nd mail by som chcel doplnit ako Next ku/v 1st mail ucte. Teda vo vysledku by som mal na 1st mail Karty : Zakladna Irdeto + Next Irdeto + prenesena CAM803 Next. Pytam sa na radu, toto som este nerobil a neviem aky postup je najjenoduchsi/najjelpsi. Ci sa to riesi prepisom, alebo sa dat Next v 2nd mail ucete zrusit/odparovat a registrovat nasledne ako Next 1st ucte? Neviem aky formular mam zvolit.. Alebo ci radsej zavolat na infolinku? |
Mopky
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 241 |
|
|
@Frank11Dik za podrobne vysvetlenie. Uz tomu chapem. :-)Tak pockam nejaky cas, nech sa to utrasie so zakaznickou zonou a snad to bude fungovat aj neskor a rozhodnem sa, ako dalej. Ale som rad, ze aspon je este taka moznost. Na druhej strane, ked sa nad tym zamyslim a uvedomim si (aj podla EPG), ze co sa na tych kanaloch vysiela, tak su to vlastne vsetko len Novy a Primy a CT Sport (ten by som ozelel) a myslim, ze len Seznam TV (ten ide napr. v Antiku), co nefunguje na SK regione, tak je to na zvazenie, ci je to potrebne. Presne vcera som si vsetky tie kanaly prepol a naozaj by som sa asi na nich nezdrzal. Mozno najzaujimavejsie by boli pre mna Prima Max a Nova Cinema, ale zase az tak mi nechybaju. Neviem, aky je ten Warner TV, ak by to pripadne perspektivne v buducnosti zaradili a snad v HD, ale pri ich politike pridavania novych kanalov na satelit som si nie velmi isty. :-) Som ale velmi rad, ze funguju CT1 a CT2 a aj CT Art, tie by mi asi chybali najviac. Na druhej strane aj v tomto smere uvazujem o sprevadzkovani iVysilani na TV a mozno ani to mi nebude treba, keby sa to zmenilo v buducnosti. Maju velmi bohaty archiv, ale nechce sa mi to ale pozerat cez PC na webe. Dalo by sa streamovat do TV (na SK regione sa v mojej LG televizii tato aplikacia nenachadza), ale to sa mi nechce a uvazujem skusit to na androidovom boxe, ktory mam teraz nevyuzity. A potom budem mozno pozerat linearnu TV len na spravy a obcas nejake sportove podujatie (napr. nasi sportovci v roznych sportoch). Mam ale aj RTVS resp. STVR kartu, tak na to Skylink nepotrebujem, aj ked vela veci sa presuva na Markizu resp. Jojku, hm... Stale je to ale mozne riesit v pripade nutnosti aj lacnejsim Antiksatom, ktory na mojej uhlopriecke TV a ich boxe nema az take zle resp. nesledovatelne parametre. S tym Skylinkom je to u mna trochu aj zotrvacnostou kvoli udrzovaniu kariet raz za rok. Keby mozno nastal zlom a nutili by ludi prejst na Nagru v boxe alebo CAM-e, tak by som mozno presiel s jednou kartou (v pripade pouzivania CZ regionu mozno s dvoma). |
kolle
|
|
@Frank11Neviem či si tu spomenul jednu dôležitú vec, na kartu v CZ regióne sa vzťahuje koncesionársky poplatok pre Českú televíziu... Ako ho uhrádzaš? |
Palo232232
|
|
@Palo232232Si múdry ako jerevanské rádio."Od rozhlasového a televizního poplatku jsou osvobozeni: b) cizinci, kterým nebylo na území České republiky uděleno povolení k trvalému nebo dlouhodobému pobytu." |
Frank11
|
|
@Frank11Čo si nervózny? Dal som ti normálnu a relevantnú otázku... |
Palo232232
|
|
@Shrek7v tom novom "indickom" update je kopec chyb a nedonalosti, treba to bud cele prekopat, opravit alebo vratit do povodneho stavuSlnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 468 |
|
|
@kolleiVysilani je silne regionálne blokované. |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 120 |
|
|
páni @Frank11 @jackino @siddhartAkurát som dolistoval v najnovšom 3/26 Skylink magazíne a ponuka doplnkových balíčkov je bez HBO Standard, avšak pri HBO MaxPack, CS a Exxtra sú uvedené aj základné stanice z niekdajšieho balíka Digital.Pri HBO MaxPack 5+50 programov CS 2+50 a Exxtra 5+50. Takže samostatne sa tie balíky objednať dať budú... ale vyzerá to tak, že balík HBO Standard zrejme definitívne zrušili alebo ho zrušia. |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 845 |
|
|
@Palo232232Ta si nepoložil "normálnu a relevantnú otázku", pretože podľa Teba som povinný uhrádzať český koncesionársky poplatok. No a ironicky si sa ma spýtal, ako ho uhrádzam. Tá Tvoja hláška "na kartu v CZ regióne sa vzťahuje koncesionársky poplatok pre Českú televíziu" je len Tvoje fantazírovanie. To ja by som sa Ťa mohol spýtať, ako si na to prišiel. No a nakoniec by sa dospelo k tomu, že si si to buď len myslel, alebo dokonca vymyslel. Len karta samotná totiž neumožňuje prijímať televízny signál.Preto taká odpoveď, v ktorej nie je ani zrniečko nervozity. Len citácia konkrétneho zákona o koncesionárskych poplatkoch. na rozdiel od Tvojich výmyslov. |
Frank11
|
|
@Halford89Akurát mi prišla mailová odpoveď od Skylinku:"Programový balíček HBO Standard již není uveden na našich webových stránkách, nicméně ve Vaší Zákaznické zóně jej najdete a tam si ho také můžete, v případě zájmu, uhradit. Jedná se doplňkové balíčky, to znamená i Vámi zmiňovaný balíček HBO MaxPack se nedá uhradit samostatně a nezahrnuje programovou nabídku Digital. Doporučuji Vám uhradit si některý se základních balíčků, např Mini nebo Smart a k tomuto si potom přikoupit např doplňkový balíček HBO MaxPack." No a teraz buďme múdri. Kde je pravda? |
Frank11
|
|
@Frank11Majú v tom riadny bordel |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 845 |
|
|
@Frank11Jenom ten Mini musíš zacálovat na rok(sat) na měsíc to nejde, ale u S Live ano mají v tom pěkný chaos.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 112 Galerie: jackino |
|
|
RE: Web skylink a pristup k zakaznikomTak jsem se spletl ten Mini jde i na satu na měsíc.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
|
|
@jackinoNo ale v cenníku pri Mini majú uvedené toto:"Měsíční předplatné pouze přes SIPO, inkaso z účtu nebo platební kartu." Myslím, že potom ale zrušenie SIPO či Inkaso niečo stojí. Žeby to šlo na jeden mesiac tou kartou? |
Frank11
|
|
jackinomyslím,že to před tím ale nešlo,pouze SIPO/inkaso nebo na rok při platbě v hotovosti.Takze malé zlepšení,což je dobře. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 861 |
|
|
@HYPERTaky mám takový dojem jak píšeš jde to u Mini až teď po inovaci toho vebu.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
|
|
@HYPERAle potom nedáva logiku, prečo nie aj klasickým prevodom. Platobnou kartou na 1 mesiac áno, ale prevodom už nie? To má aký zmysel? |
Frank11
|
|
@MopkyNext karta len kopíruje základnú kartu. Nemôže mať iný región. |
Frank11
| Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 168 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|