, sekce: Skylink |
|
Web skylink a pristup k zakaznikomZdravim vospolok, ako sa vam paci novy "web" skylinku ? Zrusena moznost platby cez GoPay, zrusena moznost dobijania kreditu, primarna karta ma moznost len platby kartou (udajmi z plastu) a PayPal, karty next maju aj moznost online bankoveho prevodu...vlanie na hotline je uplna strata casu, kefemlejnek ani nepusti k slovu, mele si svoje, vobe ju nezaujima co jej clovek hovori, tvrdi uplne nieco ine ako to na co sa pozeram a robim tona zivo...skvela inovacia, doteraz som si dobil kredit jednou bezpecnou platbou a potom z neho realizoval uhrady za jednotlive karty hlavnu a next, teraz musim urobit tri platby separatne a trikrat platit banke poplatok, plus platit udajmi z plastu bankovej karty...Tak ma napada chcu vyhnat aj ten zbytok zakaznikov co im zostal ? |
Shrek7
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 79 |
| Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 168 | |
|
|
RE: Web skylink a pristup k zakaznikomA ještě jsem zjistil jednu věc tu akci co mají na hlavní stránce Kombi+ Komplet je jen pro nové zákazníky já mám 2 účty momentálně nemám nic zaplaceno a když se přihlásím objednám Kombi+ tak akční cenu nemám, ale plnou palbu.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 112 Galerie: jackino |
|
|
@Frank11takmer každá banka je i zdarma, no každá má nejaké podmienky na splnenie,zľavy, a je na každom čo mu vyhovuje viac,mne by chýbalo ak by som nemohol meniť limit pre všetke platby,alebo výber zdarma na všetkých bankomatoch, po novom musí byť všade zaistená platba kartou a v hotovosti je stanovený max limit |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 393 |
|
|
@Spacer"iVysilani je silne regionálne blokované."Ano, to mas pravdu, ale nastastie mam v plane sledovat dokumenty CT roznych zanrov, pripadne koncerty. Nejedna sa mi o filmy, serialy ani sport v tomto pripade a to mas uplnu pravdu, tie podliehaju silnej regionalnej blokacii. |
kolle
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 377 |
|
|
Doplnkovy balicek HBOSoučástí programového balíčku HBO Standard a HBO Max Pack je i balíček Digital. - potvrzeno ze strany Skylinku. |
siddhart
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 38 |
|
|
@siddhartTak chvalabohu... ak by sa tie balíky nedali objednať samostatne, tak by si Skylink akurát tak do vlastnej nohy strelil. |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 845 |
|
|
@siddhartA je to na satu i v Skylink live?Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
|
|
@jackinoNa toto jsem se neptal, bavil jsem se jen o satelitni televizi, ale predpokladam, ze to jej i na skylink live (tak jako to je nyni) |
siddhart
|
|
@siddhartAký balík je objednaný na sat tv, tak balík je automaticky v Skylink Live Tv - vždy to tak bolo.Avšak čistov Skylink Live TV samostane balík HBO objednať nejde. Inak, ešte keď sme tu pred pár dňami riešili tieto záležitosti okolo Skylinku, tak ma prekvapilo, že tenisový Canal+ Sport 2 je dostupný už od balíka Smart... ale iba tento, eventový Canal+ Sport 3, dostupný len v Skylink Live TV už nie |
Halford89
|
|
@siddhartZaujímavé. Tak v tom Skylink-u si to nevedia zjednotiť?Tak čo teraz platí, lebo aj mne prišlo vyjadrenie zo Skylinku. Ale opačné. Napíšem im ešte raz. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 698 |
|
|
@Frank11Pochybujem, že tie baby na tej zákazníckej podpore dokonale poznajú prostredie satelitnej a internetovej tv, resp. osoba zo zákazníckej podpory mohla zle pochopiť tvoju otázku.Ale každopádne v tom majú bordel. |
Halford89
|
|
SK a CZ - infolinka telefonickaAhojte,Tak ja som dnes volal, moju poziadavku vyriesili. Mam CZK ucet v CZK mene a CZ region. V minulosit bolo jedno ci som volal na cislo +421 alebo +420 infolinku. Dnes ked som volal +421 a dal som cislo karty ako chcel automat kym ma spoji, tak na SK to cislo nenaslo, nepozna. Po volani na +420 kartu identfikovalo a vsetko vybavene.. Za mna teda skusenost - treba volat, podla meny uctu/regionu zrejme.. Stretol sa niekto z Vas stym? Po tejto nedavnej zmene.. |
Mopky
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 241 |
|
|
balickyNo bordel to v tom mají - zajímalo by mě, kdo si objedná doplňkový balíček CS za 245Kč, když tyto dva kanály jsou v balíčku Mini za 209 Kč společně s dalšími kanály... |
siddhart
|
|
@Halford89Já se opakuji ale ve S Live HBO zaplatit jde.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
|
|
@jackinoJa viem, že ide... ale nejde objednať samostatne, to znamená, že musíš mať zaplatený niektorý zo základných balíkov.Cez satelit sa HBO samostatne objednať dá, to znamená, že si nemusíš platiť niektorý zo základných balíkov. |
Halford89
|
|
@siddhartAle balíček Mini sa dá zaplatiť len cez SIPO, Inkaso z účtu, alebo platobnú kartu. Asi to nejde jednorázovo len na jeden mesiac. Teda realizovateľné by to bolo, ale ten príkaz by bolo treba potom aj zrušiť. A mám pocit, že banky si za zrušenie SIPO, či Inkaso účtujú poplatky. Neviem či všetky, ale väčšina áno. S tým by si asi neušetril, v konečnom dôsledku by to vyšlo asi rovnako, ako s balíčkom CS. Preto to tak Skylink má. |
Frank11
|
|
@Frank11Balíček Mini jsem měl ve Skylink Live na měsíc v akci za 139 Kč placeno kartou poté zrušeno a žádný poplatek si banka neúčtovala a u karty mám taky možnost platby na 1 měsíc, ale ten jsem platit nezkoušel tak nevím.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
|
|
@jackinoKartou možno nie, ja kartou na nete neplatím, takže toto neviem. Ukončenie platby SIPO-om a Inkasom bolo spoplatnené.No ale musel si to manuálne ukončiť, jeden mesiac sa samostatne nedal. |
Frank11
|
|
@Frank11Jasně však jsem o tom psal zaplatím kartou a zruším opakovanou platbu.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
|
|
@jackinoÁno, chápem, však aj ja som o tom písal:"Teda realizovateľné by to bolo, ale ten príkaz by bolo treba potom aj zrušiť." |
Frank11
|
|
RE: Web skylink a pristup k zakaznikomvčera som si všimol,že už nie je možné k samotnému HBO priplatiť maďarský balík. |
albertone
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 98 |
|
|
@albertoneA predtým to šlo? Mám pocit, že maďarský balíček sa dal priplatiť len k niektorému zo základných balíčkov, nie k doplnkovým. |
Frank11
|
|
@Frank11prave,že to šlo až do tej poslednej zmeny.Mám takých čo si to chodia platiť mesačne HBO+maďarov už dlho,preto,že sa nedá Mini na mesiac pri hotov.platbe a teraz som zistil,že už to nejde.Skúsim ešte Canal+maďarov keď niekto príde,samozrejme im nešlo o HBO,chceli to najlacnejšie v hotovosti 8,90+2.Volal som tam po zmene ako je to s balikom digital k HBO ,kedže v cenniku su spomenute iba 3 stanice tak sama nevedela ale po chvili keď sa bola informovať povedala,že je v cene.Prečo sú tam iba 3 stanice napísané a pri Canal+ je 59,to už nevedela... |
albertone
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 98 |
|
|
RE: Web skylink a pristup k zakaznikomTak mi prišla odpoveď zo Skylinku:"Omlouvám se, posílám opravené informace - v balíčcích HBO Standard i HBO MaxPack jsou zahrnuty programy z balíčku Digital. Od března letošního roku proběhly na našich stránkách aktualizace a bohužel momentálně se v Zákaznické zóně nezobrazují platby před tímto datem. Nové platby tam již najdete. Na Vaší kartě s číslem 425xxxxxxxx skončilo poslední předplatné 15.02.2026." No a k otázke, prečo som u žiadnej zo svojich kariet (aj tých aktívnych) nenašiel uvedené miesto inštalácie, mi napísali toto: "Místo instalace uvádíme pouze u zákazníků s platnou smlouvou se závazkem. U zákazníků bez závazku místo instalace neuvádíme. Karta není vázána na jednu adrese a můžete ji využívat kdekoliv." Takže som ich poprosil, aby mi presnejšie vysvetlili pojem "platná smlouva se závazkem", či do toho už nespadajú karty s jednorázovým zaplatením napr. balíčka Multi na 1 rok, alebo ako to teda je. |
Frank11
|
|
RE: Web skylink a pristup k zakaznikomTak mi to nedalo a po více jak roce jsem oživil sat kartu balíčkem Mini na měsíc, placeno kartou a poté hned zrušena opakovaná platba, vše hraje OK akorát jsem musel poslat zápis na kartu byla více jak rok neaktivní.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
|
|
@jackinoÁno, takto kartou sa to dá. Treba síce urobiť pár klikov naviac, ale funguje to. Len mi potom nedáva zmysel, prečo robia také obštrukcie, keď sa to dá určitým spôsobom obísť. Teda tomu, kto na nete platí aj kartou.Tých, ktorí to takto urobia však asi nebude veľa. |
Frank11
| Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 168 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|