Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Web skylink a pristup k zakaznikom

Zdravim vospolok, ako sa vam paci novy "web" skylinku ? Zrusena moznost platby cez GoPay, zrusena moznost dobijania kreditu, primarna karta ma moznost len platby kartou (udajmi z plastu) a PayPal, karty next maju aj moznost online bankoveho prevodu...vlanie na hotline je uplna strata casu, kefemlejnek ani nepusti k slovu, mele si svoje, vobe ju nezaujima co jej clovek hovori, tvrdi uplne nieco ine ako to na co sa pozeram a robim tona zivo...skvela inovacia, doteraz som si dobil kredit jednou bezpecnou platbou a potom z neho realizoval uhrady za jednotlive karty hlavnu a next, teraz musim urobit tri platby separatne a trikrat platit banke poplatok, plus platit udajmi z plastu bankovej karty...Tak ma napada chcu vyhnat aj ten zbytok zakaznikov co im zostal ?

Shrek7
Registrace: 2/2013
Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 168
Odpověď v diskusním vlákně

@Frank11

Velmi dobre informacie, co sa Ti podarilo zistit. Este by mozno bolo zaujimave skusit sa ich spytat, ze ci tym, ze nevidno datum dokedy karta bola zaplatena teraz po zmene znamena aj to, ze bude vyhodena zo systemu alebo nie. Ak nie, tak by to bol krok dopredu a ludi by to az tak netlacilo raz za rok si zaplatit nejaky balik, ale nie som v tom moc optimista, skor si myslim, ze asi budu vypadavat.

Inak, rozbehal som dnes rano to iVysilani na andoidovom boxe a funguje to OK. Trochu kostrbato sa to ovlada, ale skusal som dva koncerty z produkcie CT a fungovalo to. Takze ich produkcia sa da pozerat aj u nas bez geoblokacie a to mi celkom staci. Samozrejme, keby to slo cele, bolo by to lepsie, ale aj toto je celkom fajn. Maju dost bohaty archiv.

kolle
Registrace: 1/2006

@kolle

Geoblokacia na iVysilani je, ale tyka sa vacsinou zahranicnej produkcie. Ale ano, ich vlastne programy su vacsinou bez geoblokacie, hoci aj tam je par vynimiek.

UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@kolle

Asi nebude jak jsem psal výš zaplatil jsem si Mini na sat kartu na které byla poslední platba 11.12.24 a karta po zaslání zápisu hraje OK.

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

@kolle

Ještě k tomu i-vysílání ono i hromada filmů/pořadů nejde ani tady u nás je tam oznámení, že nemají práva pro internetové vysílání.

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD

jackino

@kolle

Mne na mojom android boxe H96 Max idú v iVysílání iba české seriály, ale aj s možnosťou titulkov. Obraz ako taký je pekný, len škoda, že ja tam vnímam to jemné cukanie obrazu pri pohyboch.

Frank11

@black13a

Mas pravdu, je to viacmenej o ich produkcii (CT) a tak to vnimam aj ja a uvedomujem si, ze zase az tak moc z toho nedostanem, ale nieco predsa. V archivoch CT sa da vela veci tiez pozriet.

kolle

@jackino

A tu kartu si mal medzi svojimi kartami (ak ich mas viac) aj po uplynuti 12-mesacnej doby, resp. aj teraz v novej zakaznickej zone po zmene aj pred zaplatenim toho balika Mini? To by bolo super.

kolle

@jackino

Ohladom toho iVysilani - som si myslel, ze aspon u Vas hra vsetko. Ale urcite viac ako u nas. Aj sport myslim byva geoblokovany z archivu, ale to mi nevadi v podstate.

kolle

@Frank11

Ano, to mas pravdu, nemam velku uhlopriecku, da sa to iVysilani sledovat ale zase az take cool obrazovo to nie je. Mozno je vyhoda, ze v dokumentoch casto nie su az take rychle zabery - teda zalezi od situacie. Ale na take informativne sledovanie je to v podstate ok.

kolle

@jackino

Aby so s tou dlhsie nezaplatenou kartou upresnil - ze ci si ju videl medzi svojimi kartami aj ked nebola zaplatena. Teda ked sa nad tym zamyslim, tak pred casom tie karty zo systemu vypadavali a nebolo ich vidiet, ale neviem, ako to bolo v poslednom case, lebo ked sa mi to naposledy stalo, tak som musel platit za obnovenie myslim okolo 8-9 EUR. Tak som si to radsej sledoval a uz dlho sa mi to nestalo. Ale je mozne, ze to v posednom case uz nezmizlo v zakaznickej zone aj pred touto poslednou zmenou. Ale toto neviem potvrdit. Iba myslim, ze pred casom ludia v diskusiach spominali, ze sa za to obnovenie neplatilo, ze stacilo zaplatit len nejaky balik. Ja som musel zaplatit poplatok a nasledne balik v tom case, ak si dobre spominam.

kolle

@kolle

Když byl starý veb tak jsem ji tam viděl pořád s datem poslední platby, teď když ten veb upravili tak ta karta tam nebyla teď ji tam vidím normálně kartu mám jednu, ale na tom samém účtu mám ještě Skylink Live takže po přepnutí se dostanu i tam.
https://www.parabola.cz/album/foto-1909/
sekce Album: Veb Skylink
Popis fotografií:
[1] Veb Skylink

jackino

@jackino

Dik za info. Tak dufam, ze si tie moje karty v tomto novom systeme usledujem a ak sa nahodou stane, ze mi nejaka z neho vypadne, ze sa bude dat lahko nanovo nahodit. Inak to bude problem. Ak by to vobec neslo opatovne nahodit, pridu o peniaze aj oni, ale chapem, ze to by im asi bolo jedno. Ak by to slo nahodit, tak dufam, ze bez poplatku, ako to byvalo v poslednej dobe. Mozno to chce zmenu - ked to daju len do Nagra boxov a Nagra CAM, tak potom uz neviem, ci by som prevadzal vsetky karty, ako ked to slo kedysi z Cryptoworks do Irdeto. Uz by som si asi previedol len jednu, pripadne ak by som opatovne ziskal cesky region, tak max 2. Este raz dik za vsetky informacie.

kolle

@jackino

Teraz ju tam vidíš aj s dátumami, lebo si ju uhrádzal po zmene webu.
Keby si ju neuhradil, tak by si posledný dátum platnosti nevidel.
Citujem odpoveď zo Skylink-u:
"Od března letošního roku proběhly na našich stránkách aktualizace a bohužel momentálně se v Zákaznické zóně nezobrazují platby před tímto datem. Nové platby tam již najdete."

Frank11

RE: Web skylink a pristup k zakaznikom

Takže po viacnásobnej e-mailovej komunikácii a po odoslaní dotazníka ohľadom mojej spokojnosti (ktorý teda pozitívny určite nebol), mi dnes Skylink telefonoval a konečne sa všetko doriešilo a uviedlo na správnu mieru.
Balíčky HBO Standard a HBO MAX sa dajú predplatiť samostatne (bez platenia nejakého iného základného balíčka) a sú k nim priradené automaticky programy bývalého najzákladnejšieho balíčka DIGITAL.
Pojem "platná smlouva se závazkem" sa vzťahuje na abonentov, ktorí majú so Skylin-kom uzavretú zmluvu s časovým záväzkom na dobu určitú, napr. pri dodaní aj prijímacieho vybavenia symbolickú čiastku. Vtedy sa zaznamenáva aj presné miesto inštalácie s konkrétnou adresou.
U všetkých ostatných abonentov miesto inštalácie (teda či je karta určená na príjem programov ČR alebo SR) určuje, či je karta zaregistrovaná cez českú alebo slovenskú doménu a platby odchádzajú do českej banky v Kč, alebo slovenskej banky v €. Prípadnú preregistráciu je možné urobiť s dodržaním tých podmienok, miesto bydliska abonenta s tým nemá nič spoločného.
No a teraz, ak je karta registrovaná pre ČR, tak ju pozná už len česká doména Skylink-u. A naopak, ak pre SR, tak len slovenská doména.
Na kartách, ktoré boli v čase prechodu na novší web Skylink-u neaktívne sa nezobrazuje posledný dátum aktívneho používania. Kto si neodložil e-mailovú dokumentáciu ohľadom poslednej aktívnosti kariet pred zmenou webu, môže o túto informáciu požiadať.
U kariet u ktorých dôjde k ukončeniu aktivity po zmene webu, by už dátumy poslednej aktivity mali ostať viditeľné.

Tak dúfam, že týmto je to už dostatočne vyjasnené.

Frank11

Ešte tu je ten kredit, predtým som si ho "nabil" aj na viacej platieb dopredu a potom sa jednotlivé platby odrátavali z kreditu - teda samotné aktivovanie služieb na karte bolo veľmi jednoduché a rýchle a bez ďalšej "ceremónie" s bankou. Teraz ešte aj predĺženie platnosti služieb na základnej karte + next karte musím absolvovať dve nezávislé "ceremónie" s bankou, ani len to nejde jednou platbou.
A za ďalšie, nie nepodstatné, pri platbe v CZK mi banka stŕha poplatok. Predtým to bolo za dobitie kreditu ktorý mohol byť na x platieb/aktivácií na kartách, teraz je to za každú kartu a aktiváciu služieb na nej jednotlivo pri x-tých "ceremóniách" s bankou.
Skylink, "ďakujem".
Za mňa krok späť.
A ešte jedna vec: v hornej combobox lište sa dajú prepínať jednotlivé karty ak ich je na účte viacej, včetne Next kariet, a to aj v stave objednávania služieb. Problém je ak niečo zakliknem do objednaných služieb na jednej karte a prepnem sa na druhú tak to z tej prvej zmizne. Keby aspoň to fungovalo že pre jednotlivé karty objednám - typicky službu na hlavnú kartu a zároveň predĺženie Next - a potom to spolu zaplatím. Ale nie, to už by bolo na dotyčného analytika a programátora asi moc. Břídilové. Rv
Štrng, štrng, chceme demokraciu, slobodu a kredit na užív. účte Skylinku. :laughing:

Steiner
Registrace: 9/2012

@Steiner

"pri platbe v CZK mi banka stŕha poplatok".
No áno, napr. CSOB si za platbu v Kč účtuje poplatok asi 0,18€ bez ohľadu na výšku tej sumy. Je to však zanedbateľná suma.
Kredit v zákazníckej zóne nevyužívam, tak neviem, či by sa nedal jednorazovo dobiť nejakou vyššou sumou a potom z neho uhrádzať jednotlivé platby. To by predsa potom už malo ísť mimo banku, tie financie má predsa Skylink defacto už na svojom účte, len s nimi nemôže svojvoľne nakladať.
S tou Next-kou, no nie každý chce vždy súčasne na nej predĺžiť predplatné spolu s hlavnou kartou, ale áno, ak chce, tak by mala byť taká možnosť aj v jednom kroku.

Frank11

1. Tá možnosť kreditu bola práve týmto zrušená, preto o tom píšem ako píšem.
2. Samozrejme že nie každý chce súčasne viac vecí na viacerých kartách.
Ale momentálne si "akoby do košíka" na jednom účte neviem hodiť viac vecí naraz pre viaceré karty súčasne.
Pripadá mi to ako keby som išiel na nákup do supermarketu a najskôr musím urobiť nákup v oddelení ovocie-zeleniny utekať k pokladni, zaplatiť. Potom sa vrátiť do oddelenia iných potravín a zase utekať k pokladni zaplatiť, atď. atď... lebo nákup z rôznych oddelení nie je možný súčasne. :)))

Steiner
Registrace: 9/2012

@Steiner

Obidve veci by určite mali byť abonentom umožnené.
Ak Skylink tieto možnosti teraz zrušil, tak to samozrejme ide len čoraz k horšiemu. Treba im to stále vytýkať, písať im, žiadať o zjednanie nápravy a uvedenie do predchádzajúceho stavu s tým, že ak sa to nedá do poriadku, vyhrážať sa ukončením užívania ich platformy. A vždy po ich následnom prieskume spokojnosti zákazníka, posielať negatívne hodnotenie s textovým odôvodnením. Tie prieskumy spokojnosti už sledujú aj vyšší manažéri.
Keď budú mať veľa takýchto nespokojných abonentov, je vyššia pravdepodobnosť, že to uvedú do predchádzajúceho stavu.

Frank11
Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 168

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra