včera, sekce: Zkušenosti |
|
Kódování poradů v analoguAhoj lidi!!!Pro vás všechny trošku vzpomínky,ať to tady trošku ožije a i trošku nostalgie... Zde je Canal+ v levé pulce a kódovací systém Discret11,který používaly italské tv hlavně při živých sportovních přenosech. A v pravé? To snad pozná každý správný sateliťák.. Redakci se předem omlouvám za vloženy odkaz... Díky https://youtu.be/tm_cqp9qyws?is=DOKg34O4CbUxDmSg _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 4 061 |
včera |
|
Vantege Music s VideocryptChod na web hudobnej stanice Vantage Music a maju tam filter pre aktivovanie Videocrypt do obrazu este s hlaskou Insert card |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 927 |
včera |
|
@mercedes77To je nějaký hodně ošizený VideoCrypt.Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 994 |
včera |
|
RE: Kódování poradů v analoguBohužel .Nevím jestli mne zrak nedali,ale ničeho jsem si nevsimbul... Ale třebas už fakt nevidí,i když ano,je tam psáno VideoCrypt a ono nic... _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
včera |
|
@AlesHavelAhoj D2Mac!!Taky sis ničeho nevšimnul? _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
včera |
|
@jamess96, @mercedes77Ahoj, tohle je VideoCrypt: https://www.youtube.com/watch?v=fLgV94x5Wb4Díky za vzpomínku. Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 994 |
včera |
|
RE: Kódování poradů v analoguJj.Měl jsem Strada srd 510 s vestavěným VideoCrypt a k tomu i originál kartu Sky Adult Channels Sky Multichannels. Ten jsem měl jen půl roku... Jj. Však víš D2Mac,to bylo super - lovení na orbitu s pirátským a dekoderama atd atd. Vzrušení,napětí hromada peněz v (nevhodné slovo)i,ale člověk má aspoň na co vzpomínat.. _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
včera |
|
RE: Kódování poradů v analoguKurňa... Amstrad srd 510...pardon.._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
včera |
|
RE: Kódování poradů v analoguTakto boli kódované aj španielska Cinemania, Documania... 30+ viac rokov naspäť |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 954 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|