Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Česi štrajkujú

čo sa dnes môže stáť keby aj vôbec štátne molochy prestali vysielať? vôbec nič, majú kopu iných vysielateľov
u nás je úplne jedno ako sa kde platí , takto to musí platiť každí , pred tým už bolo kopu výnimiek kto neplatí

Duzu
Registrace: 7/2005
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Česi štrajkujú

no tak možno sa nestane za deň nič zvláštne iba ale diváci stratia tv bez reklám počas programov a poslucháči unikátne vysielanie na všetkých ČRo okruhoch. TV a hlavne rozhlasové vysielanie sa nedá porovnať so Slovenskom. Oba sú postavené na verejnoprávnosti a objektívnej pravde, tak ako vo vyspelom demokratickom svete. Často sledujem obe médiá a považujem ich za môj najdôležitejší zdroj informácií i v mojich kultúrnych záujmoch....Tento systém nedobehne SR i keby sme mali demokratickú vládu 10 rokov v kuse.... lebo ekonomika to dlho neumožní...

zoly
Registrace: 9/2012

"Oba sú postavené na verejnoprávnosti a objektívnej pravde." :laughing: Vyhrávaš s prehľadom súťaž o vtip roka. :)))

Opensat 9700 HDPVR+

krtík
Registrace: 7/2012

@Duzu

Ušetří se mnoho miliard ... :))) :))) :laughing: :laughing:
Ať to vypnou...Za komára bychom se dívali na Irf.
Akorát na Silvestra by mi chybělo vtipy pana V.Menšíka.To jediné včetně Televarieté bylo sledovatelné. Jinak škoda mluvit...
Zrušit ČT!!! :laughing: :laughing: :laughing:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

@zoly

I na soukromých můžeš sledovat bez reklam. Třeba Nova poskytuje na Oneplay za 199 měsíčně přístup bez reklam pro jedno zařízení...a sakra, není to víc než... :8)

torny
Registrace: 3/2018

@torny

Všiml jsem si,že když např.Niva Cinema reprízuje filmy z prime time a dávají je třebas ve dvě hodiny ráno,také tam není reklama. Občas tam pustí krátkou upoutávku v půli filmu a pokračuji dál .. ;)

jamess96

@jamess96

Tak to ta teda ľutujem kvôli kravinám si dávať budík na 2 hod. ráno a pozerať to...

Kimlo
Registrace: 1/2017

@krtík

tak,tak.Já když chci trochu víc skutečnosti ze zpráv,tak přejedu k Vám na zprávy a potřebuji jen maličko filtrovat a při srovnání s tím našim opozičním ro a tv.Máme tady hlavně v tv bývalé korupční politiky,zrovna teď Rv Rv

korkoran
Registrace: 10/2006

Štrajk v ČT je žádoucí stav. Černá obrazovka na ČT1 a ČT2 a dalších veřejných kanálech (kanál je zde velmi přiléhavé slovo) předznamená světlou budoucnost Čechů. Štrajk neukončovat, vypnout vysílání, o rozkradení použitelného zařízení a nábytku se postará vysoký management sám.

DeNiro
Registrace: 6/2022

@DeNiro

:laughing: :laughing: :laughing: :))) :)))

jamess96

@DeNiro

R^ R^

jamess96

@Kimlo

Neodpoviídej,když nevíš!!!
Toho jsem si všimnul,když bylo play off v NHL
Ano to jsem vstával až do finále,kdy Hurricanes porazili muj oblíbený Golden Knights ...
Když zápas skončil cca v 1am a další začal ve 4am,většinou jsem se mrknout práve na
Nova Cinema...

jamess96

@Kimlo

"... si dávať budík na 2 hod. ráno a pozerať to."

Prečo budík? Stačí si to dať nahrať a netreba ani pretáčať!

Frank11
Registrace: 2/2009

@jamess96

Mluvíš mně z duše. R^ Jenom čekám kolik se zase vyhrne zastáncu hodnotového a pravdivého proudu :laughing:

hobo
Registrace: 1/2007

@DeNiro

R^ R^ R^

dawis77
Registrace: 9/2011

@jamess96

R^ R^ R^

dawis77

a Stach už vyhrožuje že odejde z ČT a že nebude z daleka sám :))) Ať jdou,včera bylo pozdě!

dawis77

@jamess96

Také jsem si toho všimnul.Když nahrávám film který je pozdě po půlnoci tak to je i bez reklam.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

@Duzu

Co se stane ty evidentně nepochopíš. Vláda,která si bude půjčovat každý rok kvůli předvolebním slibům 6,7mld. Kč na placení TV a R, zadluží občany jen splátkou úroků 250 milionů každý rok. Každý rok občany zadluží 750Kč. Za 4 roky je to miliarda a 26,8mld. ke splacení, dluh na hlavu je již 3000,-. A toto se bude nabalovat další a další roky, neboť platbu státem vláda schválila ve chvíli, kdy si musí na rozpočet půjčovat. O politice se nezmiňuji, jen podotýkám, že je to model ve kterém se vláda shlédla na východě od nás. ;)

RAFI007
Registrace: 1/2006

Rafi007

Rafi, to ty nechápeš, že výši výpalného ušetří každá jedna domácnost a na výdaje státu, který se zadlužuje nezávisle na nějakých nýmandech z ČT nebo rozhlasu ve stovkách miliard to má vliv asi takový jako prd do Stromovky. Kdyby ale stát po zrušení výpalného nedal do ČT a ČRo ani korunu a ušetřil, tyto organizace by zkrachovaly, nestalo by se vůbec nic špatného. Holt bylo by méně lží a více popelářů v Praze. Takže jednoznačně pozitivní efekt.

DeNiro
Registrace: 6/2022

@Jarous

Jj. :))) :)))

jamess96

@hobo

:sly: :sly: :sly:
Pšššt.... :laughing: :laughing:

jamess96

Kdo nevidí rozdíl mezi zrušením (zásadní změnou) státní televize a převedením televize pod finanční pravomoc vlády, je slepý jako kotě. To první je žádoucí, to druhé velmi nebezpečné na estébácké cestě k zlodějské beztrestnosti.

TomSenior
Registrace: 3/2025

já se bojím nezávislovsti

,proto bych uvítal platit poplatky na složenku za soudce,za policii,za vojsko,za školy i za politiky,pak bych byl spokojen,že jsou všichni spravedliví a nezávislí

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@TomSenior

Viděl jsem v nedávné minulosti spoustu začerněných smluv ČT.To byla a je cesta k estebácké zlodějské beztrestnosti, nebo je to dukaz obrovské transparentnosti?

hobo
Registrace: 1/2007

Já jsem zase viděl dneska hejno rorýsů. Taky to nemá nic společného s problémem.

TomSenior
Registrace: 3/2025
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra