, sekce: Zkušenosti |
|
Homatics Box 4K Pro V2 přichází na trhJe v súčastnosti od tohoto modelu aj niečo lepšie? |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 654 |
| Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
|
|
RE: Homatics Box 4K Pro V2 přichází na trhPremýšľam na Apple TV box. Celkom sa mi pozdáva, ale tá cena je strašné vysoká.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 825 |
|
|
@mastoSkôr by ma zaujímalo či to má aj SAT verziu ten USB tuner DVB-S2 lebo o tomto uvažujem že si to aj kúpim tých 4GB RAM je ok, mám teraz 1,5 GB RAM základný box USB TV STICK na Digi TV tak ide celkom dobre ale zvažujem kombináciu SAT+OTT je to dobrá voľba ten USB tuner? Tuším to je USB C SAT Tuner. |
sun26
Registrace: 4/2026 Příspěvků: 482 |
|
|
@sun26Tak a teraz tu o Červenej čiapočke.Ty už si toho nazvažoval a zostalo iba pri kecoch. Ja v podobnom duchu ako ty, mám trabanta, ale zvažujem, že kúpim Teslu. |
RudoM
Registrace: 5/2020 Příspěvků: 507 |
|
|
@RudoMKľudne môžeš ja ti v tomto nebránim iba uvažujem o lepšom OTT boxe to je všetko maj sa pekne a pekný večer tieto reči si nechaj pre iných na to ti už neskončim. |
sun26
|
|
@sun26Boxy od Magia a Digi nestoja za veľa. Švagor to má, tak som si to trošku poobzeral. To čo tam má ísť ide, teda Magio a to je všetko. Jemu to stačí, mne určite nie. |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 654 |
|
|
@mastoJa som na tom podobne chcel som tiež originál Box ale tak na tom čo mám teraz mám aj YouTube a možnosť inštalovať ďalšie apky napríklad Sweet tv atď, alebo Netlfix a to originál boxy nemajú,skôr sa zaujímam o USB SAT verziu či to zvláda USALS m otáčanie paraboly ktoré mám doma na CryptoBox 750 HD ale tak uvidíme. čítal som na nete že to podpourje aj USALS. |
sun26
|
|
@mastoJe to identické, jako je MECOOL KM 2 Pro De Luxe, kterého mám 2 roky a neměnil bych. Nic výkonnějšího dneska v Android Boxech není |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 507 |
|
|
@sun26Ne, je to pouze Android Box |
PepaJožka
|
|
Oprava...Je to totéž jako Mecool KM2 Plus De luxe |
PepaJožka
|
|
@RudoMNo comment !!_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 4 312 |
|
|
@sun26Prepáč kým nebudeš mať peniaze darmo tu píšeš hocičo.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 904 |
|
|
@peterskNepoznáš ma, tak nesúď moju peňaženku. Pýtam sa preto, lebo ma zaujíma, či sa oplatí ísť do Homatics Box 4K Pro V2, alebo je lepšie pozrieť ten Mecool KM2 Plus Deluxe, ako spomínal PepaJožka. Ak k týmto boxom nemáš reálne info, ušetri si komentáre, pekný víkend ti prajem. |
sun26
|
|
TraktorA co 4Ka? Ako si hovoril "Pay anténa" Už ti vypršela akční cena 3€?_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
|
|
@jamess96Mal som to len na leto Preco si robíš srandu?Baví ťa to ? Už skončila dávam to opäť na máj keď bude hokej.Bola za 7€ srandičky si nechaj pre iného už som ti písal staraj sa o seba. |
sun26
|
|
Jamess96 and PeterskVidím, že namiesto technických parametrov boxov tu máte potrebu riešiť moju peňaženku a moje súkromie. Na tieto osobné útoky a detinské rýpanie reagovať nebudem. Ak nemáte reálne skúsenosti k téme Homatics vs. Mecool, ušetrite mi čas. Pekný večer a víkend nech sa darí viacej na vás reagovať nebudem je to stratený čas. Nič zlé nepíšem iba sa pýtam na box. |
sun26
|
|
@peterskTo že ty máš v podpise nejaké 4k boxy a drahé telky tak máš za potrebu riešiť ľudí ktori kupujú iba obyčajné boxy ? Neviem čo je toto za forum ale od kedy riešite tu či na to daný človek na to má alebo nie je to jeho vec ja sa ti nemontujem do toho či máš tv za 1400€ alebo 1000€ mne to žily netrhá , čo máš doma alebo v podpise ja si vystačím s tým čo mám.V realite mám iné starosti ako riešiť tvoj podpis tak prosím trošku ľudskosti ja si kupujem veci ktoré bežne použijem a na Ktoré mám.Pekny víkend. |
sun26
|
|
RE: Homatics Box 4K Pro V2 přichází na trhTo tu takychto "odbornikov" ako tento to tu xxx26 ci henten to tu xxx59 montuju alebo tu len maju ako sa vravi "hniezdo" ? |
cyberg
Registrace: 3/2026 Příspěvků: 49 |
|
|
@cybergDaj niečo k téme ďakujem maj sa pekne nech sa darí nemám čas a chuť na tie komplexy baví vás to v prvom rade som fanúšikom SAT TV ale nikdy som vás neriešil či máte peniaze alebo nie toto už fakt divné.Pekný víkend nech sa darí. |
sun26
|
|
@cybergJe vidno že odborník si veľký na SAT TV teším sa že tu mám konkurenciu ale prajem ti aby si bol tak dobrý v SAT TV ako ja.Nech sa darí o SAT TV som sa začal zaujímať v roku 2013 a baví ma to do dnešného dňa takže toľko k tomu maj sa pekne. |
sun26
|
|
TraktorCitace traktor:teším sa že tu mám konkurenciu ale prajem ti aby si bol tak dobrý v SAT TV ako ja.Nech sa darí o SAT TV som sa začal zaujímať v roku 2013 a baví ma to do dnešného dňa takže toľko k tomu maj sa pekne. Ty si už fakt tady děláš z lidí blázny... _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
|
|
@jamess96To blázna robíte zo mňa vy také kľud chlape ja píšem slušne a vecne ty iba komplexy je to veľký rozdiel nie ? |
sun26
|
|
@jamess96Kto začal tie osobné útoky ja určite nie nemáte do koho rýpať tak ja som vaša obeť?Jean Reno tu nie je a SKY59 ten rieši Niekde zázračný lnb tak neviem nájdite si iného na také bláznon je ten ktorý má za potrebu rýpať bezdôvodne. |
sun26
|
|
@jamess96Musíte riešiť v každom vlákne osobné útoky?Máte toto za potrebu uľavilo sa vám ? Mne je jedno čo máte doma v obývačke ja to neriešim tsk rýchlo čas uteká že mám za potrebu riešiť vas a všaše životy majte sa pekne a pekný víkend aspoň je vidno aku máš úroveň s tými smajlíkmi. |
sun26
|
|
@allA zas útoky a útoky...bez toho to nejde? Kurník šopa, keď nemám čo k téme,tak nepíšem, neriešim,kto čo napíše...Chlapi boha jeho je piatok,chce to reset a nie tu riešiť,kto má väčší... Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 991 |
|
|
@sun26HW je ten Mecool identický, i DO je stejné... mám jej určitě rok a půl, minimálně 2x do roka jede velký update systému, nezatuhl ani jednou.... koupil jsem jej na ALI za nějakých 126 USD se vším všudy... |
PepaJožka
| Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|