Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Homatics Box 4K Pro V2 přichází na trh

Je v súčastnosti od tohoto modelu aj niečo lepšie?

masto
Registrace: 9/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Homatics Box 4K Pro V2 přichází na trh

S tym by som nesuhlasil. Tento box sice ma Widevine L1, ale nema oficialnu Netflix certifikaciu. Takze Netflix ak rozbehas, tak iba asi v SD. A ani nemoze mat, pretoze nebezi na oficialnom certifikovanom Android TV OS, ale iba na zakladnom Androide, co sposobuje problemy napriklad pri ovladani cez DO, pretoze je viac podobny Androidu aky je v telefonoch alebo v tabletoch.

UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@masto

Nemá Google TV OS, ale klasický "mobilní" systém..... ve své podstatě je to podobný drek, jako všechny X96.... navíc stojí 150-180 EUR!! Za tohle?

PepaJožka
Registrace: 8/2022

@black13a, Pepa Jožka

O.K., dám si poradiť a beriem Vaše argumenty. Takže teda čo je lepšie? nech to uzavrieme

masto

Ja by som uvazoval iba 3 zariadenia, ten Homatics (prip. Mecool), Apple TV a Google TV Streamer. Kazdy ma nejake plusy a minusy v zavislosti na co to chces primarne pouzivat a akym parametrom davas prednost.

UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších

black13a

@masto

Box s "telefonním" Androidem nemá certifikaci Google a nejedou mu všechny funkce (například Netflix ve 4k) a jeho ovládání je klasickým DO složitější, častokrát se k němu dodávají dálkáče s klávesnicí.... Třebaže vypadají HW atraktivnější, vždy vybírej zařízení s Google TV a věř mi, že není dnes výkonnější Google TV box, než dvojice Homatics/Mecool... Sám jsem po létech se satelitem už před hodně lety přešel na IPTV a mám projeto opravdu hooodně boxů, začínal jsem nějakým tím X96, přes Xiaomi MI box, Shield a skončil jsem u dvou Mecool a jsem spokojen...

Apple TV je zase jiná platforma, tam bych se do srovnávání nepouštěl....

PepaJožka

Dodatek....

Důležitý je i SW, který Ti tam bude běhat, a pokud potřebuješ box primárně pro IPTV, tak není objektivně lepší přehrávač, než TiviMate a ten je pouze pro Google TV OS....

PepaJožka

Takže po diskusii mi vyšiel ako víťaz box : MECOOL KM2 PLUS Deluxe !!!! Ďakujem za rady!

masto

@masto

A tento co mas Xsarius Avant 3 PLUS Ultra ti uz nestaci? Ja by som za mna teda isiel do to toho noveho co si pisal X sarius 4 a neviem kde Pepa Jozka zistil ze to nema Os googletv :-/ a Netflix podporu to ma full. Je to sice drahsie ako mas ale zas je to nieco novsie a oproti inym boxom v ktorych nikde nenajdes ich vstavanu appku PremiumTv+ a ani nikde na nete nieje k stiahnutiu ved vies. ;)

coral
Registrace: 9/2009

@coral

Pretoze tu certifikaciu Netflix a Prime Video jednoducho ten box nema. Mas to prakticky overene? A OS Google TV nema takisto.

black13a

@coral

Ten podle všeho taky nemá Google TV, ale obyč Android ve verzi 11, takže tam Netflix 4K jet opravdu jet nemůže... samozřejmě ta značka má i další boxy, tohle je podle všeho už box ve výprodeji)....

PepaJožka

Tak je to divne ale Netflix v 4K ide ako je to potom mozne? nick masto tiz moze potvrdit ze ide.

coral

@coral

Začas Ti ide ale potom Ti vyskočí červená hláška a potom už neide :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@coral

TVL, co řešíš? Dyť ten Mecool je ještě levnejší a má certifikovaný system

PepaJožka

TVL nic neresim len to ze mi to funguje bez problemov. :8)

coral
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra