, sekce: Zkušenosti |
|
Homatics Box 4K Pro V2 přichází na trhJe v súčastnosti od tohoto modelu aj niečo lepšie? |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 654 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
|
|
Homatics vs MeCoolJa by som skor riesil, ze aku maju podporu. Ako casto im vychadza update SW.. (aby nebolo,ze Mecool vyda len jednu a koniec).Osobnu skusenost s Mecool nemam, mam len s X96 klonmi, kde viem,ze som narazil (okrem Ciny) na nepodporu updates a riesit rozne alternativne softy sa mi nechcelo). Vzhladom na (ak som spravne pochopil) ze oba maju "certifikaciu" na Netflix, tak by mali mat aj dobru podporu.. Rozne dalsie vychytavky co ponukaju, su dobra vec, ale zatial mi pride,ze je to v plienkach. (Rozsirenie o modul DVB-T alebo S2 apod). Ja mam Homatics co predstavili teraz V2 tuto Pro verziu, vo verzii V1 a ten slape paradne. P.S. Pani, myslim ze tu rozoberame technicke veci/SAT/DVB-T/DAB.., tak ostatne narazky sem moc nepatria.. drzme sa techniky |
Mopky2
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 229 |
|
|
@sun26Čo sa zase rozčuluješ? Satelitný príjem nie je o tom, že prepínáš programy na boxe. Ale aj o skúšaní techniky a pod. Ty si si dal nejaký motor s AB prijímačom už asi pred 10 rokmi a prepínaš programy. To som myslel, že kým nebudeš mať peniaze na novú techniku, lebo aj to napreduje nebudeš poznať a využívať nové veci.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 904 |
|
|
@peterskMoje penazie do toho neťahaj ako som písal mne je ukradnute čo máš doma, ja sa starám dotoho čo máš doma prečo si robíš srandu z ľudí čo majú CryptoBox majú ho veľa ľudí tu na webe a do nich nerypeš takže kľud.Ja mám AB CryptoBox 750 hd už 4 roky a funguje dmbez problémov pri silnom daždi mi nevypadol ani raz signál také parabolu mám nastavenú bez drahého meraku na milimeter presne takže toľko k tomu. |
sun26
Registrace: 4/2026 Příspěvků: 482 |
|
|
@peterskV prvom rade je pre mňa zdravie až potom technika za 300€ takže asi tak.Načo mi to je keď tv pozerám iba večer Digi mám kvôli futbalu a box mám.Na FTA príjem. A CAM modul ide bez chybičky takže som spokojný čakal som že 800 UHD bude mať CI slot ale nemá tak preto som ho nechcel ale smiať sa ľuďom za to že nemajú peniaze na drahé boxy mi príde zcestné , ja nie som odkázaný na drahé SAT boxy, môj box ma aj Multistream ktorý som skúšal a funguje mi aj BNT z 16E takže som rád.Takze trošku ľudskosti by si mohol mať. |
sun26
|
|
RE: Homatics Box 4K Pro V2 přichází na trhHodte uz na toho "tapetara" konecne siet. |
cyberg
Registrace: 3/2026 Příspěvků: 49 |
|
|
@peterskSkús prosím ťa rešpektovať ľudí ktorý majú bežné SAT Boxy a nepovýšovať sa nad nimi , pekný víkend a nech ti všetko ide dobre toľko k tomu.Nie každý potrebuje k životu drahý Linux za 300€. |
sun26
|
|
RE: Homatics Box 4K Pro V2 přichází na trhV Pravidlách tu na Parabola.cz chýba:1/ Diskutujúci môže v jednom vlakne napísať maximálne "5" komentárov... 2/ Keď pridá viac ako "5", platí pravidlo 1/ a ďalšie sa automaticky zmažú... Potom si niektorí jedinci myšlienku najprv utriedia v hlave a budú písať to podstatné... DM920 Dual FBC DVB-S2X MS+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM900 RC20 Dual DVB-S2X MS, DM900 Dual DVB-S2X MS,OCTAGON SF8008,Arion i7 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB +TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,TBS5925,Gibertini OP 125L,Fuba DAA110A IBU Twin, DG380S,Fuba DAA850 4xIBU Twin
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 284 Galerie: Maneto |
|
|
@ManetoTaká pekná diskusia mohla byť keby že Petersk sa neobuje do mňa len preto že mám klasické boxy pozri sa ja neriešim ani teba čo máš v podpise lebo mi to jedno ale vysmievať sa z ľudí ktorí majú iba základný box s USALS motorom mi príde neľudské a písať že až na to budem mať peniaze ja som aký som ale mám svoje záujmy a priorita nie je to zhadzovať ľudí na fórach ako to robia iní pekný víkend všetkým.Majte sa. |
sun26
|
|
RE: Homatics Box 4K Pro V2 přichází na trhKomu není shůry dáno v apatyce nekoupí ! |
cyberg
|
|
@sun26Bohužiaľ nepochopil si, čo som chcel povedať. Mňa nezaujíma či Ty máš peniaze či nie, ale ak nevyskušáš nové veci aj v satelinej technike, nenapreduješ nikde. A nemôžeš o sebe tvrdiť, že Ty sa vyznáš v satelitnej technike, lebo prepínanie programov neznamená to čo Ty o sebe tvrdíš. A peniaze bohužiaľ k tomu treba. Napríklad aj AI Chatgpt free Ti vyhodí úplne iný výsledok ako platený Chatgpt. Ale Ty to pochopiť nechceš a ani nepochopíš, kým to nevyskúšaš. A keďže to nepredplatíš nikdy to vedieť nebudeš. Chápeš?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
|
|
@Mopky2Takže ještě jednou.... Mám Mecool druhým rokem, je Google TV cwrtifikován, pravidelně chodí OTA aktualizace a vše funguje, jak má.Vzhledem k tomu, že je Homatics HW identický, ale přichází na trh (i ten čínský) minimálně rok po Mecoolu, nemám problém určit, která značka hraje prim. Koneckonců Mecool má nejen na ALI už léta ofiko shop, ale i svůj vlastní eshop už od roku 2015. Prostě jen nějaký CZ distributor nyní značku Homatics (mladší o 4 roky proti Mecoolu) objevil a dělá z více, než rok starého přístroje, výkřik nejnovější techniky, jen aby něco trhnul... a tupé ovce to žerou... a to je celé |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 507 |
|
|
@Mopky2Jsi úplně mimo... srovnávat certifikovaný (jakože Google si hlídá, komu certifikaci dá) výrobek (Mecool má všechny boxy certifikované) s něčím pod názvem "X96", kdy pod tímto názvem je "co kus to originál" od anonymních garážových bastlířů....a k tomu "Rozsirenie o modul DVB-T alebo S2 apod"... se snad ani nemá smysl vyjadřovat.... protože ten kdo má zdroj kvalitních IPTV, si na tyhle Tebou zmiňované prehistorické technologie ani nevzpomene, mě nevyjímaje |
PepaJožka
|
|
@peterskPrepáč ale prečítaj si čo si napísal ešte raz28.08.2026, 19:30.52 @sun26 Prepáč kým nebudeš mať peniaze darmo tu píšeš hocičo. Teraz píšeš niečo iné keď ti napíšem pravdu? Kde to sme.Nikdy som neriešiť tvoju , finančnú gramotnosť takže za druhé nikdy som takto na teba nereagoval a ty to dobré vieš.Peknu sobotu prajem vráťte sa radšej k téme ako k osobným útokom. |
sun26
|
|
@sun26Prečo bereš fakt ako osobnú urážku. Po druhé no poďme diskutovať o Homatics Boxe 4KPro V2. Tak mohol by si mi vysvetliť čo tento box ponúka viac ako napríklad môj Goole TV streamer 4K. Ale prosím len vlastnú skúsenosť.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
|
|
@peterskTen zase projíždí všechny možné fóra aby ti o tom něco napsal..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 4 312 |
|
|
All...Kurňa, dajte si už konečne cez držku a prestaňte to tu zasie.ať nezmyslami... V poslednej dobe sa tu už nič odborné nepíše, len si navzájom pomeriavate svoje ego...DM920 Dual FBC DVB-S2X MS+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM900 RC20 Dual DVB-S2X MS, DM900 Dual DVB-S2X MS,OCTAGON SF8008,Arion i7 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB +TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,TBS5925,Gibertini OP 125L,Fuba DAA110A IBU Twin, DG380S,Fuba DAA850 4xIBU Twin
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 284 Galerie: Maneto |
|
|
@PepaJozkaDakujem za objasnenie. Aspon si ma uviedol do obrazu ohladne Mecool. Presne preto,ze som sa popalil na X96 som mal obavy co Mecool, preto som ho nekupil a dal prednost "domacemu" Homaticsu radsej kvoli zaruke/reklamacii. Nevedel som doteraz ze maju vlastny eshop..Ked budem potrebovat novy box uz viem, ze Mecoolu sa netreba bat.. |
Mopky2
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 229 |
|
|
RE: Homatics Box 4K Pro V2 přichází na trhZa mna keby som hladal nieco ozaj vykonne tak hodim ockom napriklad po Shield TV Pro od Nvidie alebo po Apple TV. |
cyberg
|
|
RE: Homatics Box 4K Pro V2 přichází na trh7-rocna Nvidia so zastaranym procesorom a 3 GB RAM? To uz asi nie...UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 071 |
|
|
@black13aten zastarany procesor a hlavne jeho grafika schova ten Homatics, aj ked ten ma o jeden GB viac RAM a ma naviac podporu AV1. A ked pouzivas napr. Media Server tak ani dalej uz nepisem.No a ked do toho porovnania zapojis aj Apple TV, tak je nejaky ten Homatic total "v Peerdeli pane hrabe" a mozeme k tomu pridat aj Nvidiu. |
cyberg
|
|
@black13apozeram ze mi vypado z porovnania este cast o hrach, kde ked sa ches zahrat nejaku lepsiu/marocnejsiu hru tak sa to neda porovnat - Hamatic sa na Nvidiu nechyta. |
cyberg
|
|
RE: Homatics Box 4K Pro V2 přichází na trhA okrem podpory AV1 Nvidii tiez chyba podpora HDR 10+, nema HDMI 2.1 atd... Pred par rokmi urcite ano, ale dnes je to sice stale pomerne vykonny ale uz zastaraly box.UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 071 |
|
|
@Mopky2Kromě mě jej má druhým rokem i kamarád a já mám i v ložnici variantu KM2 bez PRO a jako druhý přístroj v bomácnosti stačí....Oba jsou výkonnější, než poslední nVidia Shieldy.... ten levnější než ten válečet a ten dražší, než PRO verze.... Shielda jsem regulérně odstavil |
PepaJožka
|
|
@cybergMýlíš se, oba poslední (2019) Shieldy jsem měl a ani jeden v aktivní službě už u mě není.... Respektive ten váleček mám jako cestovní v kufru, PRO jsem prodal za pakatel |
PepaJožka
|
|
RE: Homatics Box 4K Pro V2 přichází na trhOdpoveď na moju otázku je, že lepšie je toto: Xsarius Avant 4+ Ultra Android 14 High-End 8K 64GB UHD AI media streaming |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 654 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|