| 10.01.2008, 14:10.07 | |
plazma PANASONICZdravím, vlastním dva a půl roku jednu z prvních tel. Panasonic TH-42PV500E, obraz i zvuk v příjmu HDTV vynikající. Plazmu doporučuji z mých zkušeností a přeji všem pěkný,nerušený obrz. Kasper |
![]() Heli |
| 10.01.2008, 14:15.12 | |
RE: plazma PANASONICNení povoleno v diskusi a komentářích spamovat - vkládat opakovaně stejné či podobné texty či zbytečně zakládat nová témata. Pod pojmem zbytečně založené vlákno se rozumí založení nového tématu, které již na webu mezi prvními 10 již existuje. |
![]() Pavel_K |
| 10.01.2008, 14:59.27 | |
RE: plazma PANASONICNielen to, ale pochválit sa Panasonicom po dva a pol roku je silná káva aj pre mňa. |
![]() Milan C |
| 10.01.2008, 16:56.06 | |
RE: plazma PANASONICno, pokud máš příjem HDTV dobrý mně zas tak neohromuje. Dobrá televize se ale pozná, dle mého názoru, podle toho jak si poradí s méně kvalitním zdrojem signálu. S rozlišením označovaném HDTV musí hrát pěkně úplně všechno. Taky za dva a půl roku televizní technika běžně prodávaná pokročila neuvěřitelným způsobem a to nejen nižší cenou, ale i kvalitou. Já jsem byl zarytý zastánce klasických televizí. Dlouho jsem tvrdil, že co se týče obrazu nic lepšího než Sony Black Trinitron není. Dnes se mi často stává, že u zákazníků občas vidím i TV přístroje co bych si sám koupil. Panasonic k nim rozhodně patří. |
![]() lynxx |