Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
10.01.2008, 14:10.07

plazma PANASONIC

Zdravím, vlastním dva a půl roku jednu z prvních tel. Panasonic TH-42PV500E, obraz i zvuk v příjmu HDTV vynikající. Plazmu doporučuji z mých zkušeností a přeji všem pěkný,nerušený obrz. Kasper
uživatel
Heli
10.01.2008, 14:15.12

RE: plazma PANASONIC

Není povoleno v diskusi a komentářích spamovat - vkládat opakovaně stejné či podobné texty či zbytečně zakládat nová témata. Pod pojmem zbytečně založené vlákno se rozumí založení nového tématu, které již na webu mezi prvními 10 již existuje.
uživatel
Pavel_K
10.01.2008, 14:59.27

Nielen to, ale pochválit sa Panasonicom po dva a pol roku je silná káva aj pre mňa.
uživatel
Milan C
10.01.2008, 16:56.06

no, pokud máš příjem HDTV dobrý mně zas tak neohromuje. Dobrá televize se ale pozná, dle mého názoru, podle toho jak si poradí s méně kvalitním zdrojem signálu. S rozlišením označovaném HDTV musí hrát pěkně úplně všechno. Taky za dva a půl roku televizní technika běžně prodávaná pokročila neuvěřitelným způsobem a to nejen nižší cenou, ale i kvalitou. Já jsem byl zarytý zastánce klasických televizí. Dlouho jsem tvrdil, že co se týče obrazu nic lepšího než Sony Black Trinitron není. Dnes se mi často stává, že u zákazníků občas vidím i TV přístroje co bych si sám koupil. Panasonic k nim rozhodně patří.
uživatel
lynxx