| 10.01.2008, 21:34.55 | |
openbox vs. ilusionneviem aký si kúpiť, porádite mi niekto prosim vás, čo je lepšie a aké su výhodyĎ. |
![]() paopao1 |
| 10.01.2008, 22:20.31 | |
RE: openbox vs. ilusionozvi sa na icq 330-864-462 |
![]() maxelko |
| 10.01.2008, 22:20.53 | |
RE: openbox vs. ilusionNo ja vlastním aj Openbox a aj Illusion. O oboch by sa dalo povedať, že za pomerne málo peňazí poskyytujú pomerne veľa muziky. Oba prístroje majú pomerne dobrú softwarovú podporu. Opembox- dobrá komunikácia s kartami, slušné EMU. Na Illusione mi zase viac vyhovovalo nahrávanie softu. Možno je to tým, že ho mám dlhšie a akosi som si naň zvykol. Vectra a Syrena na Illusione majú funkciu vypnutia AU, čo súčastný software na Openboxoch nemá a robí to občas problémy. Ak by som však nemal žiaden prístroj a rozhodoval sa ako ty, pri mojich terajších skúsenostiach by som sa asi rozhodol pre Openbox. Celkovo sa mi zdá Opembox komfortnejší na obsluhu a so stabilnejším systémom. Aj keď Illusion je pre mňa ako prvá láska, na ktorú nedám dopustiť... ;) |
![]() butters |
| 10.01.2008, 23:11.08 | |
RE: openbox vs. ilusionTrošku se nám to hádalo a nemělo někdy rádo Vectra versus Multicam ale jinak nebyli špatné.Openy jsou určitě komfortnější přehledné intuitivní menu dobrá podpora dělám je už delší dobu jednoduché sdílení karty akorát jepičí život AU jinak za ty peníze v pohodě |
![]() ZDK1 |