| 14.01.2008, 20:16.24 | |
DVD HDD rekorderAno uz som to tu pisal, mam doma repro sustavu Genius HT SW 5000 s 5.1 vstupom a potreboval by som k tejto repro sutave pripojit nejaky HDD DVD rekorder aspon priemernej znacky, viete prosim nejake presne tipy tychto rekorderov s 5.1 vstupom, ale senor moc byt nemusi. Ale asi nemam moc na vyber. Dakujem vsetkym za rady |
![]() Dobko30 |
| 14.01.2008, 20:20.40 | |
RE: DVD HDD rekorderSaxon Ti už odpověděl, takhle brzo dostaneš banána od 007. |
![]() poky1 |
| 14.01.2008, 20:21.14 | |
RE: DVD HDD rekorderžádný DVD/HDD rekorder na světě nemá 5.1 vstup!!!A nikdy mít nebude.... |
![]() Saxon |
| 14.01.2008, 20:24.18 | |
RE: DVD HDD rekorderA jak to propojis, kdyz ma vsechno jenom vstupy, jak pises?:-) :-) K bednam si porid jakykoliv DVB-S(T) prijimac PVR s HDD. |
![]() meduzka |
| 14.01.2008, 20:27.36 | |
RE: DVD HDD rekorderO Digitální vstupu do DVD/HDD rekorderu lze hovořit akorát v případě iLink/FireWire resp. IEEE 1394 / pro připojení Digitální kamery. |
![]() Saxon |
| 14.01.2008, 21:02.48 | |
RE: DVD HDD rekorderTyhle analogové výstupy 5.1 mají jen rekordéry Sencor, Yamada a Xoro, pokud se nemýlím.Ale tyhle bedny můžeš využít s každým rekordérem přes Digitální audio výstup, protože tyhle bedýnky mají i Digitální audio vstup.Řešil jsem stejný problém a koupil nakonec LG 277 za cca 7k. |
![]() algec |
| 14.01.2008, 21:20.39 | |
RE: DVD HDD rekorderTyhle tři značky mi uplně nahánějí hrůzu.Možná tak empétrojky....Pokud ty "bebny" mají Digitální audio vstup,pak teda nevim, co tu furt řešíme.... Kup si DVD/HDD Panasonic s DVB-T tunerem za 9500kč, at to sem alespon trochu patří. ;) |
![]() Saxon |
| 14.01.2008, 21:54.00 | |
SONYkup radši SONY tam se dá nahrát na disk i MP3 a pod na ten PANasonic to nejde |
![]() jona |
| 14.01.2008, 23:26.21 | |
re:Sice pochybuji o tom, že maj Digitální vstup, ale jestli ano, tak tomu jejich převodníku uvnitř bych stejně moc nevěřil. Raději dokup nejlevnější 5.1 receiver.Jedny dřevěné Geniusy jsem měl ještě nedávno doma taky, měly sice kromě cinch vstupů i takový zmenšený asi devítikolík na připojení z PC, ale ten vstup byl analogový. k tomu bylo samozřejmě pět beden. Střeďák jsem dal pod tv, přední jsem dal doma jako zadní a zadní podaroval kámošovi do garáže. V předu mám kvalitní Heco mythos. Protože se mi nelíbil zvuk uduněného subwooferu, trošku jsem je předělal, basák dal na přední stěnu, o dost lepší, ale stejně mi vadil ten brum zesilovače, který je uvnitř stíněn jen tím dřevem(lépe řečeno nijak:-). Myslel jsem, že ho dám externě do železa, ale nakonec jsem si vzal ten basák do auta a zesák podaroval druhému kámošovi k celkem dobré bedně do pergoly na zahradu. Má na tom připojený nějaký starý vietnamský monovergl, kde funguje už jen fm. Aspoň máme při grilování rádio a když chcem tančit, připojím mobil s mp3. No a tím skončil můj příběh s 5.1 repro genius za 3290,- Doporučuji! R^ :laughing: |
![]() Tomik535 |